- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
selam kızlr bende buraya girerdim eskiden yeni arkadaşlar gelmiş yine XXX faydasını yazmak isteydim belki yardımım dokunur die ben bu sayede 8 9 kilo aldım doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu ne zamandır kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok artık yanında aktardan alıcağınız harnup pekmeziyle çok rahat kilo aldığınızı görüceksiniz yalnızca 1.5 ay direnmeniz ve sıkı bi beslenme programıyla ZAYIFLIĞA SON
canım sen baya iyi kılo almışsın :1shok: ne kadar zamanda aldın bu kıloyu? bir de sadece XXX aldın onun dışında başka seyler kullandın mı,neler yedın ek olarak?? :uhm:
ya yine de herkes elinden geldiğince yaptığı yediği şeyleri yazarsa,diğerleri de motıve olur canım a.s .öyle valla baktığında 4 kıloda ne var alınır derler ama olmuyo 51 e cakıldım kaldım.ama içiyorum XXX,harnupumu alıcam o 4 kıloyu inşallah :Saruboceq:
canım XXX ve harnup pekmezi kullandım bunun yanı sıra yemekde yedim yani iştahımda vardı ben yemek yemeyi severim zaten kaolorili şeyler yemeğe özen gösterdim başka da bişi yapmadım yani akşamları süt içine pekmez bi çiğ yumurta malesef ve aktardan içine kolabiliceğiniz kuru üzüm çekirdeği tozu koyup için yatmadan hem kuru üzüm çekirdeği tozu hem göğüs büyütüp hemde kan yapıyomuş inş en kısa zamanda alırsınız kiloları ne akadr sabırsız olduğunuzu biliyorum hergün tartılıp aynalarda acaba kilo almış bacaklarım kalınlaşmışmı die baktığınızı biliyorum yani bende öleydim ama alınıyo yani çok zayıfdım pantolonumun altına 4 tane eşortman giyen bendim yani
isallah canım, kızlar bısey sorucam ben normal uzum pekmezı ıcıyorum onun faydası olmazmı yoksa ılla harnup pekmezımı olması lazım?
Aynen yazdıkların gıbı ıste zayıfların halınden ancak kendı gıbı olanlar tam olarak anlar ( gercı sen kademe atlamıssın ) :) uzum cekırdegı tozu kotu bıseymı? bırde su pekmez ısını cevaplarsanız sevınırım canlarım
olur kuşum niee olmasın her pekmezin kan yapıcı özelliği var gönül rahatlığıyla iç yani:1hug:
kara üzüm çekirdeği tozu aktardan alabilirsin canı toz halinde satılıyo zaten hem nie kötü bişi olsun kan yapar sütünün içine karıştırığ içiver pekmezide aktardan alabilirsin her öğün kaşıkla
canım XXX ve harnup pekmezi kullandım bunun yanı sıra yemekde yedim yani iştahımda vardı ben yemek yemeyi severim zaten kaolorili şeyler yemeğe özen gösterdim başka da bişi yapmadım yani akşamları süt içine pekmez bi çiğ yumurta malesef ve aktardan içine kolabiliceğiniz kuru üzüm çekirdeği tozu koyup için yatmadan hem kuru üzüm çekirdeği tozu hem göğüs büyütüp hemde kan yapıyomuş inş en kısa zamanda alırsınız kiloları ne akadr sabırsız olduğunuzu biliyorum hergün tartılıp aynalarda acaba kilo almış bacaklarım kalınlaşmışmı die baktığınızı biliyorum yani bende öleydim ama alınıyo yani çok zayıfdım pantolonumun altına 4 tane eşortman giyen bendim yani
selam kızlar!
öncelikle resmini gönderip bizlere "kilom nasıl" diye soran arkadaşı dövmek istiyorum :)) gayet ideal görünüyor, kilo almana hiç gerek yok şekerim. benim de boyum 1.70 ama kilom 46, yaa yaaa.. :)
AYYYYYYYYYY cok sevındırıkkk oldummmm dovvv apla benıı dövvvvv madem kotu gorunmuyo zayıflıgım sen dovvvv :mymeka::mymeka::mymeka: oleeeeyyyyyyyyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey
XXX bi zararı yok kaşıntı şurubu bunu biliyoruz zaten ama doktorumun tavsiye ettiği bi şurup bu üstüne basa basa bende sordum ve bana aslında bundan başka bişi kullanma balıkyağları karaciğerde toplanıp yağlanmaya neden oluyo dedi
balık yağlarını yıllarca içtim banada etkisi olmadı..
çocukken XXX şurup içiriyordu annem bize baktım netten XXX aynıymış etken madesi
onunda etkisi olmuyordu bana
biraz önce iranlı aktarın kilo aldırıcısından sipariş verdim deniyim burdan sizinle paylaşıcam bakalım etkisi olacakmı[/QUOT
moralını bozmak ıstemem ama ıse yaramıyo ıran ıksırı kullanan bırı olarak solıyım
XXX şurubu araştırdım ancak bu alerji egzama ilacıymış bünyemize bi zararı olmasın kızlar
kızlar şu iranlı aktarın iştah açıcısını deneyen var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?