- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
vangogh senin boy kilo kaç canım.?
step bacak sıkılastırıyor hemde duzgun bır bacaklara sahıp olundugunu bende duydum ama sonucta her spor kalori harcatıyor o kaybedılen kalorılerı yerıne koyamassak zayıflamak ıcten bıle degıldır. o yuzden kalorı takvıyesı yapmak gerektıgını dusunuyorum
kızlar cok ama cok moralım bozuk zayıfım zayıfım zayıfımmmmmmmm........sınavlarda vardı ne program kaldı ne yemek duzenı nede kılo alma hırsı ya benım psıkolojık yedım mı alıyorum ya bu psıkolojıyı asla kılo alamayacagım karamsarlıklarını nasıl bırakabılılrım boyle kıtap mı okusam psıklojık psıkologda pahalı ne yapsam beynımın ıcındekı olumsuzlukları sılsem
selam kizlaar ben 5. takimdan asya arada sizin takima ugrarim hep yani gizli misafiriniz olurum bazen bugun yazmak istedim oyle bir
$u allahin isine bakin demii sizleer kilo almaya bizlerde ac kalarak gr da olsa vermeye calisiyoz azicik kacamak yapalim korkuyoz hemen sucluluk duyuyoz acaba kilomu yapar bu kacamagim diye keske mumkun olsada alisveris yapsak azicik
bende evlendigimde 49 kg dim kemiklerim sayilirdi adeta evleneli 12 yil 4 te cocuk masallah simdi o kilomu oyle ozluyomki 65 olsam gobek atarim su an 71 kg lardayim onceleri 87 lerdeydim kendi cabamla 80 lere dustum simdide 5. takimin sayesinde de 70 li kilolardayim
yani demek istedigim $u hayat cok garip kimi alma derdinde kimi verme amaa bazen ne dusunuyorum biliyomusunuz benim hedefim 65 ben 64 olayimda 1 gunde olsa bu takimda yer almak istiyom ho$$ ben bir saatte alirim o 1 kiloyuda neyse iste
allah kilo almak isteyenleride vermek isteyenleride saglikli bir sekilde alip verme nasiip etsin insallah
hadin kalin saglicakla kolay gelsin hepinize
CANIM İNAN BENDE AYNI SENİN GİBİYİM KAÇ 1 AYDIR FALAN BURAYA GİRMİYORUM TEK CANIM SIKILAMASIN DİYE..BENCE KENDİ HALİNE BIRAK BİRAZ İNSAN KENDİNİ KAISNCA HİÇ OLMUYOR.KİLO ALMALIYIM DEMEK İÇİN YEME YEMEĞİNİ CANIN İSTEDİĞİ İÇİN YE MESELA.BEN ARTIK O PSİKOLOJİDEN ÇIKMAKTA BULDUM FAYDAYI ÇÜNKÜ AYNI SNEİN GİBİ MUTSUZ OLUYORDUM.AMA ARTIK BÖYLE DÜŞÜNMÜYORUM KENDİMİ İYİCE SALDIM BU KONUDA VE BEN KENDİMİ BÖYLE DE BEĞENDİĞİME KARAR VERDİM.DIŞARDAKİ İNSANLARADA HİÇ ALDIRIŞ ETME CANIM ÖNEMLİ OLAN SENİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNDÜR.GÖRÜNTÜYE ÖNEM VEREN İNSANLAR ZATEN SANA HİÇ BİŞEY VAEREMEZ BUNU BİL.KAFANADA TAKMA BENCE:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?