Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya selam tekrardan herksee :) Bi arkadaş sadece yüz bölgesi için sormuş, bnde bacaklarm konusunda dertliym biraz. İyi güzel herkes ince bacak sever ister ama bnmkisi bana fazla ince geliyo çok rahatsz oluyorum Ne kadar kilo almak etkiler bunu acaba ya da spor filan ??

Aynı dertten muzdaribim. Benim de önce yüzüm kilo alır, en son bacaklarım! Halbuki ben tam tersini istiyorum. Fazla ince benim de bacaklarım. Step kalınlaştırır diyolar ama düzenli olarak denemedim bi de iyice zayıflarım diye korkuyorum açıkçası.

step bacak sıkılastırıyor hemde duzgun bır bacaklara sahıp olundugunu bende duydum ama sonucta her spor kalori harcatıyor o kaybedılen kalorılerı yerıne koyamassak zayıflamak ıcten bıle degıldır. o yuzden kalorı takvıyesı yapmak gerektıgını dusunuyorum

kızlar cok ama cok moralım bozuk zayıfım zayıfım zayıfımmmmmmmm........sınavlarda vardı ne program kaldı ne yemek duzenı nede kılo alma hırsı ya benım psıkolojık yedım mı alıyorum ya bu psıkolojıyı asla kılo alamayacagım karamsarlıklarını nasıl bırakabılılrım boyle kıtap mı okusam psıklojık psıkologda pahalı ne yapsam beynımın ıcındekı olumsuzlukları sılsem

vangogh senin boy kilo kaç canım.?

evet canım ya benım de bacaklarım cok ınce step kalınlastırıyor mu pekı yapsak mı ne yapsakmirmirmirmirmirmirmirmir

selam vangogh benim boy 160 kilom şuan 49 normal gibi geliyo ama hala zayıf gözüküyorum ben 53 olmak istiyorum bu aralar herşeyi bıraktım memleketteyim hiç bişeye uymuyorum kiloda alamıyorum benide çocuklar çok bunaltıyor onların yüzünden alamıyorum

sen bence normalsin ya ben 42 kıloyum dusun gerek yok sen ıısın sıl yanı aklından zayıfımı....boylarımız aynı sayılır ben 49 olsam bayram ederimkaydirigubbakcemile5

CANIM İNAN BENDE AYNI SENİN GİBİYİM KAÇ 1 AYDIR FALAN BURAYA GİRMİYORUM TEK CANIM SIKILAMASIN DİYE..BENCE KENDİ HALİNE BIRAK BİRAZ İNSAN KENDİNİ KAISNCA HİÇ OLMUYOR.KİLO ALMALIYIM DEMEK İÇİN YEME YEMEĞİNİ CANIN İSTEDİĞİ İÇİN YE MESELA.BEN ARTIK O PSİKOLOJİDEN ÇIKMAKTA BULDUM FAYDAYI ÇÜNKÜ AYNI SNEİN GİBİ MUTSUZ OLUYORDUM.AMA ARTIK BÖYLE DÜŞÜNMÜYORUM KENDİMİ İYİCE SALDIM BU KONUDA VE BEN KENDİMİ BÖYLE DE BEĞENDİĞİME KARAR VERDİM.DIŞARDAKİ İNSANLARADA HİÇ ALDIRIŞ ETME CANIM ÖNEMLİ OLAN SENİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNDÜR.GÖRÜNTÜYE ÖNEM VEREN İNSANLAR ZATEN SANA HİÇ BİŞEY VAEREMEZ BUNU BİL.KAFANADA TAKMA BENCE:teselli:

kardeşim ben o yazdıklarınızın katlarını zayıflamak için yiyorun ve 15 kilo verdim 2 3 köfte kadar etle kilo milo alamazsınız haberiniz olsun dalgamı geciyonuz siz...kebap yeyin bol yaglı iskender yeyin beyti yeyin üstüne kjünefe cekin peşine kuvvetli bir de tatlı tabağı yedinizmi tamamdır ben 110 kiloydum yazdıgınız gi beslenip 15 kilo verdim siz benim dediğim gibi beslenin...

selam kizlaar ben 5. takimdan asya arada sizin takima ugrarim hep yani gizli misafiriniz olurum bazen bugun yazmak istedim oyle bir
$u allahin isine bakin demii sizleer kilo almaya bizlerde ac kalarak gr da olsa vermeye calisiyoz azicik kacamak yapalim korkuyoz hemen sucluluk duyuyoz acaba kilomu yapar bu kacamagim diye keske mumkun olsada alisveris yapsak azicik
bende evlendigimde 49 kg dim kemiklerim sayilirdi adeta evleneli 12 yil 4 te cocuk masallah simdi o kilomu oyle ozluyomki 65 olsam gobek atarim su an 71 kg lardayim onceleri 87 lerdeydim kendi cabamla 80 lere dustum simdide 5. takimin sayesinde de 70 li kilolardayim
yani demek istedigim $u hayat cok garip kimi alma derdinde kimi verme amaa bazen ne dusunuyorum biliyomusunuz benim hedefim 65 ben 64 olayimda 1 gunde olsa bu takimda yer almak istiyom ho$$ ben bir saatte alirim o 1 kiloyuda neyse iste
allah kilo almak isteyenleride vermek isteyenleride saglikli bir sekilde alip verme nasiip etsin insallah
hadin kalin saglicakla kolay gelsin hepinize

Çok saolll =) Walla garip işte herkesn derdi başka, çözilmicek derdimiz olmasın ama inşallah

haklısın galıba en ıyısı takmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…