- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
3 hafta önce 47ydim
şimdi 50-51im çok şükür
ama hala en az 5 kilo daha almam gerekiyo
Nasıl basardıgını paylasırsan arkadaslarla sevınırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 hafta önce 47ydim
şimdi 50-51im çok şükür
ama hala en az 5 kilo daha almam gerekiyo
Çok teşekkürler hemen başlıyorum delikafadulden
Şeniz
off ben XXX içemiyorum dolayısiyle iştahta yok needicem yaff offfff
nasıl becerdin gurbaam sen onu de bakiim XXX :uhm:
Bende bırakmıştım buara canım ya hemende gösterdi etkisini :1no2: 49dumya enson,şuan 47 yim :çok üzgünüm:off ben XXX içemiyorum dolayısiyle iştahta yok needicem yaff offfff
Peki XXX tek başınamı kullandın yoksa yanında B vitamini ve balıkyağı varmıydı :uhm:bebem XXX aldım evet
iştahımı feci açtı
bi arkadaş da demiş ya düşünce gücü çok önemlidir diye
kesinlikle öyle
bunun yanı-sıra harnup pekmezi aldım (daha önce kullanıyordum beni taniyanlar bilir)
full kalori zaten kendileri maşallah
bir de makarnaya sarmış durumdayım
üstüne şekerli ceviz döküp akşamın geç saatlerinde dana gibi yiyorum onu delikafadulden
çok şükür şu an 50-51arasındayım
aynen devam edicem bi süre:1closedeyes:
bebem XXX aldım evet
iştahımı feci açtı
kesinlikle öyle
bunun yanı-sıra harnup pekmezi aldım (daha önce kullanıyordum beni taniyanlar bilir)
üstüne şekerli ceviz döküp akşamın geç saatlerinde dana gibi yiyorum onu delikafadulden
valla daha önceden kullanıyodum balık yagı ve XXX XXX beraberPeki XXX tek başınamı kullandın yoksa yanında B vitamini ve balıkyağı varmıydı :uhm:
tebrik ederim harput pekmezini duymustum ama denemedim ama makarna olayı bana uymaz cok severım ama usenırım :)
Neden icemiyorsun ? merak ettim:çok üzgünüm:
bebem XXX aldım evet
iştahımı feci açtı
kesinlikle öyle
Bende bırakmıştım buara canım ya hemende gösterdi etkisini :1no2: 49dumya enson,şuan 47 yim :çok üzgünüm:
bu arada harnup pekmezi keçiboynuzu pekmezi evet
ama benimki biraz farklı
lokman aktarın ballı polenli harnup pekmezini yiyorum
hem tadı çok güzel hem de 41 derde deva hihoyyyt
Anladım canım bebekse soz konusu tabıkı ıcmemekte fayda var, XXX suruba gelınce bende calistigim ıcın aksamları ıcebılıyorum sadece ama ıctıgın surece ıyısın yanı sureklı suruba bagımlı oluyorsun oda normal yemenı saglıyor yanı mıde buyutmekse amac kı kılo almak ıcın bu sart bence XXX surup yetersız gıbı gelıyor bana o yuzden bende takvıye olarak kalorı yuklemesı yapıyorum aksamları ıctıgım sut karısımı ıle gunduzde cıkolata ıle desteklıyorum,
makarnaya gelınce eve gelıp yemek yemem zaten 8 oluyor sabah erken kalktıgım ıcın aksamları fazla gec saatlere kadar oturamıyorum yanı makarna evt guzel hamur sonucta ama acıkmak ıcın zaman kalmıyor bana o yuzden dusundurucu benım ıcın
hayatım zaten pekmez gibi değil tadıben hıcbır zaman pekmezı oyle ıcmemısımdır ıcememde, mutlaka sute balla karıstırıp katarak ıcıyorum tadı hosuma gıtmıyor , senınkı daha farklı acaba bızde aktarlardan o degıın tarzda bulabılırmıyızkı
hayatım zaten pekmez gibi değil tadı
ben de pekmezi sek içemem/yiyemem
bunda böyle tarçın tahıl tadı var
marmelat gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3
hayatım zaten pekmez gibi değil tadı
ben de pekmezi sek içemem/yiyemem
bunda böyle tarçın tahıl tadı var
marmelat gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3