- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
kızlar kilo alacam diye sağlıksız beslenmeyin de.muz, hurma,incir bunlar süper kilo yapıyor.
sewgülüme hemen tavsiye edim alsın yesin bunu içsin yada bilemiycem kıvamını
bende kansız oldugumdan her sabah normal pekmez içiyorum ıyk
XXX nedir arkadaslar :uhm:
birde XXX ile bu harnup pekmezini bir arada içebilir mi
teşekkürler canım
kıslar bildiğiniz pratik, güzel ve kalorili yemek, tatlı, içecek tarifi var mı? Tabi aynı zamanda da lezzetli. Ben ilaç kullanmamaya karar verdim. her şey doğal olsun istiyorum. Yemek de çok seçerim. aslında her şeyi yerim ama sırf yemek için, sevmediğim bir şeyi asla fazla yemiyorum. boşuna uğraşmak gibi geliyor bana. En iyisi şöyle lezzetli şeyler keşfedebilirsem ondan bol bol yerim.
Bu kadar olur! Aynı şeyi söylemek için foruma girdim bi baktım kırmızı'nın içine doğmuş, pes! :) Evet yaa, aramızda diyetisyenle görüşme şansına erişmiş arkadaşlarımız var ( beni hep kapıdan gönderdiler,ne gerek varmış kiloya bilmem ne diye!) ne bileyim işte diyetisyenin önerdiği nedir? reçetesi nedir? neleri ne zaman ne kadar yemeli ya da yememeliymişiz mesela? ya da önerdikleri bi karışım bişey var mı? Bi arkadaşımız süt-pekmez-bal-bebe bisküvisi karışımından bahsetmiş mesela. Teşekkür ediyorum kendisine. İki gündür içiyorum, yani açıkçası zorla, çünkü içim bayılıyo sanki öğğğk diyesim geliyo :) ama direnicem tabii.. (+Çikolata ve düşünce gücüne devam!) Bu karışım gibi hatta daha lezzetli ama bol kalorili karışımlar falan bilen varsa paylaşalım arkadaşlar. Yükte az kaloride bol gıdalarla ne gibi lezzetler ortaya çıkarabiliriz mesela? :uhm:
Kizlar bedene etki etmeden yüzün kilo almasini nasil sagliyabiliriz? Benim yüzüm ince ve zayif, biraz dolgunlassin istiyorum.. önerileriniz varmi? Simdiden tsk..
Valla ne kadar kalori almamız gerektiğini tam olarak bilmiyorum ama alabildiğimiz kadar fazla kalori almalıyız ki hemen etkisini göstersin. Malum yaz gelince sıcaklarda daha çok kalori yakıyo vücut.
Bu arada çok teşekkür ederim kırmızı, tarifi hemen denicem şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?