Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar selam tekrar.

Şimdi ortaya karışık en son konuştuğunuz mevzular hakkında ben de bildiklerimi söylemek istiyorum.

Göğüs büyütme, kilo alma ya da tam tersi için insanın buna inanması çok önemli. Neden zayıfım, niye hiç bişey işe yaramıyo diye karamsar umutsuz cümleler olayı daha da vahim hale getiriyo. Eğer kilo almak istiyorsak bunu önce bilinçaltımıza kabul ettirmemiz lazım.Yani gelecek zaman kipleri değil ( kilo alacağım, güzelleşeceğim,vs.. değil.) "Şuan kendimi çok iyi hissediyorum, kilo sorunum yok, hatta fazla kilo almışım sanki!" gibi cümlelerle kendinize telkinlerde bulunun. Yani kendinizi aynaya bakarken dahi kilolu hayal edin. Sadece buna konsantre olun. ve ASLA çok zayıfım diye bişey aklınızdan geçirmeyin. Unutmayın "kilonuz ideal ve harika görünüyorsunuz" ! ;)
Bu düşünce biçimiyle hayatında pek çok şeyi yoluna koyan birisiyle tanıştım ve bana düşünce gücü, çekim yasası gibi konularda birkaç kitap önerdi. Şimdi yine normal bi şekilde yemek yiyip, hergün çikolata yemeğe (yani mutluluk hormonu salgılamaya:) devam ediyorum. Buna kendimi telkini de ilave ederek son bir ayda 2 kilo almıştım. Hatta artık kendimle konuşurken diyorum ki: ne çok kilo aldım, bu ne hal! :)) ve bunu demeye yani sanki rejime ihtiyacım varmış gibi düşünmeye başladığımdan beri son bir haftada bir kilo daha almışım! Size garip gelebilir ama cidden işe yarıyo. Artık boşu boşuna zorla yemek yemiyorum. Niye? Çünkü zaten kilom harika! Anladınız siz onu ;)

Bir de bi arkadaş kıyafet sıkıntısından bahsetmiş. Ben genelde 34 beden kıyafetleri Journey ya da JanRasco Jr 'dan alıyorum. Ama sadece "JanRasco" değil "JanRasco Jr" olucak dükkanın adı, ona dikkat edin :)

Ha bi de yemekten önce su içme mevzusu vardı. Ben de hergün kahvaltıdan yarım saat kadar önce bir bardak ılık su içerim. Kilo konusundaki etkisini bilmiyorum ama benim iştahımı öyle kapattığı falan olmadı hiç. Yani ben sağlık için içiyorum. Mideyi güne hazırlamak ve vücuttaki toksinleri atmak için. Ayrıca vücudu atık maddelerden arındırdığı için ömrü uzattığı da söylenir ve doktorlar tarafından tavsiye edilir.

Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Görüşürüz..

Çok teşekkürler yazdıkların için. Yarın sabahtan itibaren uygulamaya başlıyorum bakalım deneyecğm :) Başarabilir miym bilmiyorum ama deniycem. Eğer başarırsam ve sonuç alırsam dualarım seninle olur walla hep :)

Hep klişe laflar vardır ya "inanırsan olur, inanmak başarmanın yarısıdır, iyi düşün iyi olsun,vs.." diye. Ama cidden öyleymiş. Başarı konusunda kendinden şüphe edersen bu iş olmaz canım haberin olsun :) Önce beynini inandır ve pes etme, kendine zaman tanı, pozitif ol ve at gitsin şu kilo derdini kafandan. Niye kilo alamıyorum diye diye dertlenip kafaya takarak, strese girerek kilo almak diye bişey yok. Negatif düşünüp pozitifi beklemek.. Hele ki mevzu beden,sağlık gibi konularsa..Cıks! yok ööle bişey! :) Tıpta önemli ilaçlardan biri nedir? Moral, inanç, pozitif düşünce. Keyfim yok diyosan, aklına geldikçe antep fıstıklı çikolata ye, bu bayanların kendini mutlu hissetmesine yardımcı olur. Hem fazladan kilo da yapar ;) İnşallah herşey istediğin gibi olur canım benim. kaydirigubbakcemile5

Hep klişe laflar vardır ya "inanırsan olur, inanmak başarmanın yarısıdır, iyi düşün iyi olsun,vs.." diye. Ama cidden öyleymiş. Başarı konusunda kendinden şüphe edersen bu iş olmaz canım haberin olsun :) Önce beynini inandır ve pes etme, kendine zaman tanı, pozitif ol ve at gitsin şu kilo derdini kafandan. Niye kilo alamıyorum diye diye dertlenip kafaya takarak, strese girerek kilo almak diye bişey yok. Negatif düşünüp pozitifi beklemek.. Hele ki mevzu beden,sağlık gibi konularsa..Cıks! yok ööle bişey! :) Tıpta önemli ilaçlardan biri nedir? Moral, inanç, pozitif düşünce. Keyfim yok diyosan, aklına geldikçe antep fıstıklı çikolata ye, bu bayanların kendini mutlu hissetmesine yardımcı olur. Hem fazladan kilo da yapar ;) İnşallah herşey istediğin gibi olur canım benim. kaydirigubbakcemile5

Çok doğru. İnanmayıp negatif düşündükçe noldu sanki alamadık kilo filan =)

eeeeeeeeeeee arkadaşlar neden kimsenin sesi çıkmıo?? birbirimize destek olmamız lazım, hiç forum havası yok burda herkes aldı mı kiloları ne oldu =))

canım ben 49 u biraz geçtim yavaş yavaş çıkıyorum 50 ye ama bu aralar iştah kapalı heralde aldıklarımın verme zamanı geldi
bide bi sorum olacak XXX sinir yapıyomu içtiğim zaman çok sinirli oluyorum by by

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar üç haftada kilo almam lazım etkili bir yönteminiz varmı ben çok iştahsızım ama yediğim zaman hemen alıyorum fakat panik oldum iyice alamıyorum bana şöyle etkili bir yöntem yazarsanız çok sevinirim benim için çok önemli değerli önerilerinizi bekliyorum:(((

:1closedeyes:selam arkadaşlar eğer kilo almak istiyorsanız ne yapın biliyormusuz.sabahtan akşama kadar yemek yemeyin hiç böylelikle akşam oluncada kan şekeriniz düşecek canınız tatlı şeyler isteyecek tüm gece boyunca yemek yiyin bir hafta sonra en az 2 kilo alırsınız ksin.çünkü ben 63 kilolardayken rejim yapmaya başlamış ve sabahtan akşama kadar hiç bir şey yemiyordum.akşam oluncada gözüm dönüyor ne bulduysam yemeye başılıyordum.ve böylelikle yapıp bozmalarla tam 25 kilo alarak döndüm.siz yapın ama kilo almak için iyidir.denendi

ayy kıslar benide alın aranızaa bende 159 boyundayım 42 kiloyum çok kemikli ve zayıf durmuyorum ama (boydan dolayı) kilo almak istiyorum en azından bi 5 kilo gerekli bana bisürü şeyler kullandım bişeye yaramadı pharmaton diye bi vitamin var o biras açtı iştahımı ama bırakınca gidiyo yine 15 gün güsel yiyorsam 15 gün hiçbişi yiyemiyorum çok az kilo alabiliyorum gramla senağlama ne yapıcam ben yaa

arkadaşlar üç haftada kilo almam lazım etkili bir yönteminiz varmı ben çok iştahsızım ama yediğim zaman hemen alıyorum fakat panik oldum iyice alamıyorum bana şöyle etkili bir yöntem yazarsanız çok sevinirim benim için çok önemli değerli önerilerinizi bekliyorum:(((

benım sana onerım ya XXX ılac al yada XXX surup hemen ıstahının acılmasını ıstıyorsan, bu kadar kısa zamanda kılo alman dogal yoldan zor, tabı ılaclada almaya calısmak ne kadar saglıklı herkes bılıyor ama hepımızde kullandık denedık,

ayy kıslar benide alın aranızaa bende 159 boyundayım 42 kiloyum çok kemikli ve zayıf durmuyorum ama (boydan dolayı) kilo almak istiyorum en azından bi 5 kilo gerekli bana bisürü şeyler kullandım bişeye yaramadı XXX diye bi vitamin var o biras açtı iştahımı ama bırakınca gidiyo yine 15 gün güsel yiyorsam 15 gün hiçbişi yiyemiyorum çok az kilo alabiliyorum gramla senağlama ne yapıcam ben yaa

Kılo almak sabır ıstıyor zayıf ınsanlardada malesef sabır olmuyor ama 1 kılo bıle alınca nasıl mutlu olunuyor oda ayrı bır konu, bence XXX gıbı ıstah acıcı surup ek olarak kullanmak en ıyısı bence cunku en buyuk dert ıstahsızlık onun dısında ben kalorısı 1500 olan bı ıcıcek ıcıyorum aksamlarıkı metebolızma aksamları yavas olur kılo olarak donsun dıye ne yalan soylıyım bana 5 kılo olarak gerı dondu 3 ayda tarıfını ısteyen olursa

1 bardak sut ( soguk)
8 adet cıcıbebe bıskuverı varya ondan
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
bunu blendırdan gecırıp ıcıyorum aslında ıcıne ılave edılıyor ama ben ustunede 10 adet fındık ıcınde guzel olmuyor

bu karısım 1500 kaloriymis diyetisyen onaylıdır

Kılo almak sabır ıstıyor zayıf ınsanlardada malesef sabır olmuyor ama 1 kılo bıle alınca nasıl mutlu olunuyor oda ayrı bır konu, bence XXX gıbı ıstah acıcı surup ek olarak kullanmak en ıyısı bence cunku en buyuk dert ıstahsızlık onun dısında ben kalorısı 1500 olan bı ıcıcek ıcıyorum aksamlarıkı metebolızma aksamları yavas olur kılo olarak donsun dıye ne yalan soylıyım bana 5 kılo olarak gerı dondu 3 ayda tarıfını ısteyen olursa

1 bardak sut ( soguk)
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
bunu blendırdan gecırıp ıcıyorum aslında ıcıne ılave edılıyor ama ben ustunede 10 adet fındık ıcınde guzel olmuyor

oy sağoll kuşumm yapıcam ben bu karışımı işallah alabilirim azcık hele 5 kilo alırsam varya süper olurrr Şeniz

süpermiş bu ben de yapıp içmeye başlıyoruum yarından itibaren :)) çok saol walla. bi de ben bi şey keşfettim kendi kendime sakız çiğneyince acaip acıkıyorm ve daha çok yiyorum, deneyin isterseniz. amaaa bi taraftan da şöle bi şey kuruyorm kafamda: acaba sakız çiğneyince bi şekilde vücudm yediklerimi yakıo filan da ondan mı acıkıorum diorm, saçma biraz ama bu konuya takınca böle kuruo insan :)) a.s.

süpermiş bu ben de yapıp içmeye başlıyoruum yarından itibaren :)) çok saol walla. bi de ben bi şey keşfettim kendi kendime sakız çiğneyince acaip acıkıyorm ve daha çok yiyorum, deneyin isterseniz. amaaa bi taraftan da şöle bi şey kuruyorm kafamda: acaba sakız çiğneyince bi şekilde vücudm yediklerimi yakıo filan da ondan mı acıkıorum diorm, saçma biraz ama bu konuya takınca böle kuruo insan :)) a.s.

Hayır kurma falan dgil cok dogru tespit yapmissin bence, bende gun icinde genelde sakiz cignerim ozellikle yemeklerden sonra saat 3 -4 ınanılmaz derecede karnım kazınmaya baslıyor bencede hazım ettırıyor yedıklerını ınsanın, bırde soda demıstı bana dıyetısyen soda veya meyva suyuda ınanılmaz acıktırma ozellıgıne sahıplermıs buda aklınızda bulunsuzn ıstedım. ıcıcek olayına gelınce denemenı onerırım bende olumlu sonuc olarak gerı dondu sonucta dogal seyler

1 bardak sut ( soguk)
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez

Çok teşekkürler hemen başlıyorum delikafadulden
Şeniz

Back