Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada şu bahsettiğiniz süngerli kilot ben sizi anlıyorum ama bu bir çözüm değil aksine kişinin benlik saygısını zedeleyecek türden... bence ona vereceğiniz paraya bol kalorili kuruyemişler almalısınız. yemeklerin üstünden atıştırın:) sorunun temeline yönelik yaklaşırsanız çözüm için ilk adımı atmış olursunuz.o tarz süngerlki bir kilot sizi daha çok komplekse sokar, çıkarttığınızda daha zayıf daha kötü hissedersiniz onun stresi bile size daha çok kilo kaybettirebilir.sevdiğiniz şeyleri fazlaca tüketin örneğin patates kızartması yemeğin üstüne bile yiyebileceğim bişey sporda yapınca selülit filanda yapmıyor. umarım önerilerim işinize yarar:)

Söylediklerini anlıyorum verdiğin bilgiler içinde tesekkürler ama kişilik benlik saygısını yitirmek derken CADIARZU

Ya kızlar 4 gündür şurup içmedim iştahda kapandı :jeyyar:
Yarın yeniden başlıyorum gelsin kilolar :sm_cool:

yaa kızlar hiç kilo alanınız yokmu ben iyi gidiyorum maşallah diyim hiç kimse uğramıyor birbirimize destek olalım

bende 1.63 boyunda 42.100 kiloyum diyet yapıyorum kilo almak amaç tabii hatta 43 tüm 1 ay önce ama kilo almak istiyorum ama programıma uymuyorum psikolojik olarak kilo alamam gibi bir yaklaşım oluyor zamanla nasıl kilo alabilirim bilmiyorum kaç kere doktora gittim hiç bir sağlık sorunu yok diyorlar sadece psikolojikmiş nasıl 50 kilo olucam bilmiyorum bu konuda fikir yardımlarınızı bekliyorum

yaz geldi ben daha kilo almadım mutsuzum bu yuzden dısarı cıkasım bıle yok kıyafet almaktan nefret edıyorum bi bayan nefret edr mi hiç bir kıyafet uymaz mı genıs pantolonlar deniyim dedim onlarında belı olmuyo yanı bana gore kıyafet yok mu bılmıyorum

Arkadaşlar inanılmz umutsuzum kafayı yiyecğmm.. Yani böle bi gaza geliyorm ama sonra yine doru dürüst yemiorumm yesemde alamıyacğm gibi hissediyorum vs vs yaz da geliyo yani ve çok rahatsız oluorum durumumdan. 167 filan boyum kilom da 43 yani walla sokağa çıkmak istemeyecğm yakında =(
:çok üzgünüm:
bende 1.63 boyunda 42.100 kiloyum diyet yapıyorum kilo almak amaç tabii hatta 43 tüm 1 ay önce ama kilo almak istiyorum ama programıma uymuyorum psikolojik olarak kilo alamam gibi bir yaklaşım oluyor zamanla nasıl kilo alabilirim bilmiyorum kaç kere doktora gittim hiç bir sağlık sorunu yok diyorlar sadece psikolojikmiş nasıl 50 kilo olucam bilmiyorum bu konuda fikir yardımlarınızı bekliyorum

bende de aynı sorun var gitmediğim doktor kalmadı sağlıklısın gerek yok diyolar.. amcamın ecza deposu vardı içmediğim vitamin balık yağı şurup kalmadı yok işte alamıyorum 1.62 boyum kilomda 39-42 arasında gider glir hep ama artık inat ettim kilo almak istiyorum eskiden takmazdım ama artık ciddi ciddi almak istiyorum :çok üzgünüm:

valla sabah yeni kalktım hemen yine bişeyler yazayım dedim zayıflamaya yönelik her şey yapılıyor kilo almak isteyen azınlığa bişey yok ne yaparsak kendi azmimizle yapıcaz galiba bence kimsenin ne yiyecegiz diye bi sorunu yoktur galiba yıllardır yazmısızdır bı yerlere su su kadar kılo aldırıo vs. vs. tek sorun ıstah ve umuutsuzluk.programımıza uymama ama kılo almak ısteme.çok mu sey ıstıyorum anlamadım.hırs yok bende ama yenı kalktım ılk defa ve mis gibi kah yapıcam kahvaltıdan önce 2 su bardağı su içmem gerekiyor programıma göre diyetisyenım bole yazmıstı.3 ana 3 ara oğun zaten bunu herkes bılıyordur.gunde 2lt su ıcmem gerekıyor bıde ıcıyor muyum dıye sorun nerde???neyse bugun kendımı zorlucam pes etmedım kılom dusmedıyse 8 kılo benı mutlu ve kendıne guvenen biri yapacak bunu bılıyorum.bugun herkes mutlulukla kalksın ve programına uysun dıyorum.ve simdi mutfaga gıdıyorum:a015:

Kızlar moralım Çok bozuk ya.Çok zor gÜnle r geÇırıyorum ıkı haftada ıkı kılo alıcaktım sÖzÜm ona alacaĞım yerde verdım bır ınsan bır gÜnde nasıl 2 kılo verebılır ya.ıyıce ıĞrenıyorum kendımden artık

valla sabah yeni kalktım hemen yine bişeyler yazayım dedim zayıflamaya yönelik her şey yapılıyor kilo almak isteyen azınlığa bişey yok ne yaparsak kendi azmimizle yapıcaz galiba bence kimsenin ne yiyecegiz diye bi sorunu yoktur galiba yıllardır yazmısızdır bı yerlere su su kadar kılo aldırıo vs. vs. tek sorun ıstah ve umuutsuzluk.programımıza uymama ama kılo almak ısteme.çok mu sey ıstıyorum anlamadım.hırs yok bende ama yenı kalktım ılk defa ve mis gibi kah yapıcam kahvaltıdan önce 2 su bardağı su içmem gerekiyor programıma göre diyetisyenım bole yazmıstı.3 ana 3 ara oğun zaten bunu herkes bılıyordur.gunde 2lt su ıcmem gerekıyor bıde ıcıyor muyum dıye sorun nerde???neyse bugun kendımı zorlucam pes etmedım kılom dusmedıyse 8 kılo benı mutlu ve kendıne guvenen biri yapacak bunu bılıyorum.bugun herkes mutlulukla kalksın ve programına uysun dıyorum.ve simdi mutfaga gıdıyorum:a015:

arkadaşım aç karnına su içmek iyice iştahını kapatmazmı hemde iki bardak ve kahvaltıdan önce şaşırdım gerçekten

merhabalar herkez kilo vermek ister ama ben tam tersi kilo almak istiyorum cok zayıfım artık pantolonlarımın altından sortlar ve tayt giyiyorum ki biraz kilolu durum diye.. boyum 1,68..kilom...47 çok sinir oluyorum söyle bir 55 olsam ne güzel olur bana yardım edinn..artık herşey yemekden midem bulandıı bana bir şey söyleyin 1 haftada 5 kilo alım:D

Ya hani çocuk sahibi olmak isteyen ama bunu kafaya çok taktıı için bi türlü olmayan çiftler vardır, doktor ne zaman düşünmiceksinz der o zaman kadın hamile kalır fln. Bu sanki benm için d geçerli gbi hissediorum. Kafaya takıp kendimi negatf etkiliorum. Bu konuda böle obsesif olmamız bizi olumsuz etkiliyo olabilir mi?? Biraz da hiç kilo almayı düşünmedn sadece bol bol yiyelm mesela..

arkadaşım aç karnına su içmek iyice iştahını kapatmazmı hemde iki bardak ve kahvaltıdan önce şaşırdım gerçekten

bana da ilginç gelmişti arkadaşım ama diyetisyenim söyledi bu daha mideyi genişletiyor bence daha dinç oluyorum.Zaten kucuk bı su bardağı dusun.aslında bu dıyete uyunca 2 kılo aldım zamanını bılmıyorum ıkı haftada falan alıcam kılo deyınce stres yapıp hiççççççç alamıyorum.ayrıca cok su ıcmek ıcın bıseyler yemen gerkıyo mesela ben cıkolata yıyınce susuyorum ee yemem lazım ee ssamısken ıceyım:utangac:

aynen arkadasım ya dusunmesek ii de dısarı cıkıyorum ee herkes normal kılolu sankı ya bı kıyafet alcam ayy cok zayıfsın saat alcam bılegın cok ınce gercekten yettı yanı terzı olcam yakında bunu demısken nası gıyınıosunuz ya bol pantolonlar falan mı nası gıyınmem lazım anlamadım en azından sempatık durayımmmmkaydirigubbakcemile

Ya hani çocuk sahibi olmak isteyen ama bunu kafaya çok taktıı için bi türlü olmayan çiftler vardır, doktor ne zaman düşünmiceksinz der o zaman kadın hamile kalır fln. Bu sanki benm için d geçerli gbi hissediorum. Kafaya takıp kendimi negatf etkiliorum. Bu konuda böle obsesif olmamız bizi olumsuz etkiliyo olabilir mi?? Biraz da hiç kilo almayı düşünmedn sadece bol bol yiyelm mesela..

bencede dusunmeyelım de ya ınsanlar susmuyo kı kendıme guvenım gıttı ya gercekten

bir haftada 1.5 kilo vermişim oldum 47.5 nolacak bizim bu halimiz bilmem bugün moral sfır tartılmıycam artık yaaa

Evet tartılmayn habire yaa =) Ben bakalım çabalıyorum takıntı haline getirmiym artık die ama ne kadar başarabilceğm bilmiorum.. Haklısnz herkes burnunu fazla sokuo, çok uzatılıyo zayıflık muhabbeti.

Back