- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Hep klişe laflar vardır ya "inanırsan olur, inanmak başarmanın yarısıdır, iyi düşün iyi olsun,vs.." diye. Ama cidden öyleymiş. Başarı konusunda kendinden şüphe edersen bu iş olmaz canım haberin olsun :) Önce beynini inandır ve pes etme, kendine zaman tanı, pozitif ol ve at gitsin şu kilo derdini kafandan. Niye kilo alamıyorum diye diye dertlenip kafaya takarak, strese girerek kilo almak diye bişey yok. Negatif düşünüp pozitifi beklemek.. Hele ki mevzu beden,sağlık gibi konularsa..Cıks! yok ööle bişey! :) Tıpta önemli ilaçlardan biri nedir? Moral, inanç, pozitif düşünce. Keyfim yok diyosan, aklına geldikçe antep fıstıklı çikolata ye, bu bayanların kendini mutlu hissetmesine yardımcı olur. Hem fazladan kilo da yaparİnşallah herşey istediğin gibi olur canım benim. kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar üç haftada kilo almam lazım etkili bir yönteminiz varmı ben çok iştahsızım ama yediğim zaman hemen alıyorum fakat panik oldum iyice alamıyorum bana şöyle etkili bir yöntem yazarsanız çok sevinirim benim için çok önemli değerli önerilerinizi bekliyorum((
ayy kıslar benide alın aranızaa bende 159 boyundayım 42 kiloyum çok kemikli ve zayıf durmuyorum ama (boydan dolayı) kilo almak istiyorum en azından bi 5 kilo gerekli bana bisürü şeyler kullandım bişeye yaramadı XXX diye bi vitamin var o biras açtı iştahımı ama bırakınca gidiyo yine 15 gün güsel yiyorsam 15 gün hiçbişi yiyemiyorum çok az kilo alabiliyorum gramla senağlama ne yapıcam ben yaa
Kılo almak sabır ıstıyor zayıf ınsanlardada malesef sabır olmuyor ama 1 kılo bıle alınca nasıl mutlu olunuyor oda ayrı bır konu, bence XXX gıbı ıstah acıcı surup ek olarak kullanmak en ıyısı bence cunku en buyuk dert ıstahsızlık onun dısında ben kalorısı 1500 olan bı ıcıcek ıcıyorum aksamlarıkı metebolızma aksamları yavas olur kılo olarak donsun dıye ne yalan soylıyım bana 5 kılo olarak gerı dondu 3 ayda tarıfını ısteyen olursa
1 bardak sut ( soguk)
8 adet cıcıbebe bıskuverı varya ondan
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
bunu blendırdan gecırıp ıcıyorum aslında ıcıne ılave edılıyor ama ben ustunede 10 adet fındık ıcınde guzel olmuyor
bu karısım 1500 kaloriymis diyetisyen onaylıdır
süt içmemem gerek benim ama nasıl olcak :çok üzgünüm:
süpermiş bu ben de yapıp içmeye başlıyoruum yarından itibaren :)) çok saol walla. bi de ben bi şey keşfettim kendi kendime sakız çiğneyince acaip acıkıyorm ve daha çok yiyorum, deneyin isterseniz. amaaa bi taraftan da şöle bi şey kuruyorm kafamda: acaba sakız çiğneyince bi şekilde vücudm yediklerimi yakıo filan da ondan mı acıkıorum diorm, saçma biraz ama bu konuya takınca böle kuruo insan :)) a.s.
Çok teşekkürler hemen başlıyorum delikafadulden1 bardak sut ( soguk)
8 adet cıcıbebe bıskuverı varya ondan
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı pekmez
bunu blendırdan gecırıp ıcıyorum aslında ıcıne ılave edılıyor ama ben ustunede 10 adet fındık ıcınde guzel olmuyor
bu karısım 1500 kaloriymis diyetisyen onaylıdır
3 hafta önce 47ydim
şimdi 50-51im çok şükür
ama hala en az 5 kilo daha almam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?