Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

candy im buralardayım evet.ama pek eskisi gibi yoğunlaşamıyorum buraya ...açıköğretim sınavları ve koşturmaca yüüznden ...ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum biraz biraz.hoşçakalınn

bi hışımla geldiniz bi hışımla gittiniz gene kimseler uğramamış neyse
arkadaşlar XXX ve b 12 yi nasıl kullanıyorsunuz ben yemeklerden önce bir ölçek XXX içiyorum vitaminide öğle yemeğinden sonra içiyorum kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba 50 kg ydum geçen hafta bi olay yaşadım üzüntümden 1 kilo verdim..şimdi 49 kiloyum tekrardan yemek için alıştırmalara başlıcam..2 ayda 4 kilo almalıyım..ve inş alacamda..bu arada polen aldırdı spor hocam şişmanlamak için spor salonuna yazıldım sabah ve akşam yemeğinden sonra 4 er çay kaşığı polen yiyosunuz tek başına yiyemezseniz sütle yada balla yiyin etkisi kanıtlanmış dedi hoca bakalım yiyorum deniyorum..ama ben sütün içine karıştırıp içiyuorum tek olunca şekersiz oluyor bende pekmez+süt+polen hep beraber içiyorum..tıkıorum burnumu ancak içiyorum...bakalım ne olacak..:))

arkadaşlar ben balık yağıda içmek istiyorum kullananlar varmı nolur yazsınlar günde kaçkez içiyorsunuz neden benim sorularıma bi cevap veren yok yauv

arkadaşlar ben balık yağıda içmek istiyorum kullananlar varmı nolur yazsınlar günde kaçkez içiyorsunuz neden benim sorularıma bi cevap veren yok yauv

ben kullanıyorum ve gerçekten faydasını gördüm yaklaşık 10 günde 2 kilo aldım. kullanmaya devam ediyorum 5 kilo daha almam lazım. ben sabah ve akşam içiyorum

teşekkür ederim cevapladığın için içtiğin balık yağı kapsül şeklinde olanlardanmı bunun dışında yaptığın bişey varmı ben balık yağını çok kullandım bir faydasını görmemiştim günde 1 tane alıyordum yine deniycem bakalım

teşekkür ederim cevapladığın için içtiğin balık yağı kapsül şeklinde olanlardanmı bunun dışında yaptığın bişey varmı ben balık yağını çok kullandım bir faydasını görmemiştim günde 1 tane alıyordum yine deniycem bakalım

evet kapsül şeklinde, ben sabah akşam yemekten 15 dk sonra içiyorum. aynı zamanda hergün nar suyu içiyorum, 4-5 tane hurma yiyorum.

ben balık yağı kapsülünü küçükken içmiştim ortaokula falan giderken ama işe yaramadı sadece dinç tutuyodu.-tatlicadiarzu-
Ama bu surup actı iştahımı aslında zaten çok yiyodum ama dahada çoğaldı yemem.
2.Haftadayım ama hala aldığım 1 kilo ile duruyorum değişiklik yok:sm_confused:
Ama yılmak yok yola devam :roflol:

kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama bilmeniz gerekiyor. balık yağı -XXX-vitaminler- iksirler- pekmezler yani herşeyi denedim. kilo aldırıyorlar. fakat kullanmayı bıraktığım ilk 1 ayda aldığım kiloları veriyorum..insan ömrü boyunca bunları kullanamazki...düzgün bir sağlık kontrolü yaptırmak istiyorum. tabii derdimi anlatabileceğim bir doktor bulabilirsem.. daha önce gittiğim doktorlara ben kilo alamıyorum dediğimde "ne yapıcaksın kiloyu " diyorlar yüzüme bakarak..

zaten bunları kullanınca alıyorum 49 kilo oldum ben herseferinde XXX kullanıyorsam diğerlerini kullanmıyordum biraz kilo alınca bırakıyordum hepsini tek kullanmıştım şimdi ise hepsini birden istediğim kilonun üzerine çıkınca şurubu ve hapları bırakmayı düşünüyorum pekmezi ve sütü bırakmıycam kilo vermemek için bırakınca iki haftada aldığın kilolar gidiyor.artık balık yağıda kullanıyorum sabah ve akşam yemekten sonra içiyorum öğle yemeğinden sonra b12,pekmezi yemeklerden sonra içiyordum azalttım yatmadan önce bir çorba kaşığı,yatarkende şekerli süt içiyorum bazen ballı süt XXX yemeklerden önce 1 ölçek içiyorum 1 ayda 3 kilo aldım

Arkadaşlar inanılmz umutsuzum kafayı yiyecğmm.. Yani böle bi gaza geliyorm ama sonra yine doru dürüst yemiorumm yesemde alamıyacğm gibi hissediyorum vs vs yaz da geliyo yani ve çok rahatsız oluorum durumumdan. 167 filan boyum kilom da 43 yani walla sokağa çıkmak istemeyecğm yakında =(

Kuzum bu kadar sıkma canını, kilo alacağın varsa da alamayacaksın yoksa..
Bu arada herkese selam tekrardan :) uzun zamandır netten uzaktaydım ve bu arada kilo konusunu da artık takmamaya başladığımı farkettim çevremdeki insanların dertlerini gördükçe. ilginç ama "amaan napiim yani, avrupa standartlarında bi bayanım işte" diye kendimi saldığımdan beri 3 kilo almışım! Belki hergün yediğim antep fıstıklı çikolataların da etkisi olmuştur bilemiyorum. Ama onun dışında beslenmemde ya da hayatımda herhangi bişey değişmedi. Bi ara step yapıcaktım ama fazla sürmedi o da :) Neyse bakalım aldığım 3 kilonun arkası gelir inşallah. Topluca istediğimiz kadar kilo almak dileğiyle.. Görüşürüz kızlar..hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar..sabah erken kalkın mutlaka iyi bir kahvaltı yapın çok ekmek yemeyin tıkar ama kahvaltınızda mutlaka yağlı peynir,yumurta,zeytin,domates,nane ya da semiz otu biber olsun.kahvaltınızı pekmez ya da gerçek bal(artık pek bulunmuyor ama olsun) ve muhteşem tadıyla nutellayla son bullsun:)) 2 saat sonra sütün içine cornflakes ya da cicibebe,bal ve kuruyemiş(fıstık,fındık,ceviz,badem nevaresa artık:))ekleyin afiyetle yiyin. yemeklerinizin hemen üstüne sigara içmeyin yarım saat 1 saat sonra içmeye çalışın sigarayı.. 2 saat sonra öğlen yemeğinizi yiyin güzelce. öğünlerinizde dikkat etmeniz gereken nokta karbonhidrat_hayvansal protein_ ve sebze nin bir arada bulunmasına dikkat edin.üzerine sütlü tatlınızı da yiyince tamamdır.ikindi zamanı kalorili besinler atıştırın. akşam yemeğinden önce spor yapın salona gidemiyorsanız koşun(en az haftada 3 gün) .döndükten sonra duş alın yemeğe saldırın uzun süre sigara içmemeye çalışın. yatmadan önce süt cicbebe bal yada pekmez ve kuruyemiş tüketin. en önemlisi bu söylediklerimi düzenli olarak yapmanız beslenme biçiminiz haline getirmeniz. kolay gelsin:)

Bu arada şu bahsettiğiniz süngerli kilot ben sizi anlıyorum ama bu bir çözüm değil aksine kişinin benlik saygısını zedeleyecek türden... bence ona vereceğiniz paraya bol kalorili kuruyemişler almalısınız. yemeklerin üstünden atıştırın:) sorunun temeline yönelik yaklaşırsanız çözüm için ilk adımı atmış olursunuz.o tarz süngerlki bir kilot sizi daha çok komplekse sokar, çıkarttığınızda daha zayıf daha kötü hissedersiniz onun stresi bile size daha çok kilo kaybettirebilir.sevdiğiniz şeyleri fazlaca tüketin örneğin patates kızartması yemeğin üstüne bile yiyebileceğim bişey sporda yapınca selülit filanda yapmıyor. umarım önerilerim işinize yarar:)

Back