E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Bu arada şu bahsettiğiniz süngerli kilot ben sizi anlıyorum ama bu bir çözüm değil aksine kişinin benlik saygısını zedeleyecek türden... bence ona vereceğiniz paraya bol kalorili kuruyemişler almalısınız. yemeklerin üstünden atıştırın:) sorunun temeline yönelik yaklaşırsanız çözüm için ilk adımı atmış olursunuz.o tarz süngerlki bir kilot sizi daha çok komplekse sokar, çıkarttığınızda daha zayıf daha kötü hissedersiniz onun stresi bile size daha çok kilo kaybettirebilir.sevdiğiniz şeyleri fazlaca tüketin örneğin patates kızartması yemeğin üstüne bile yiyebileceğim bişey sporda yapınca selülit filanda yapmıyor. umarım önerilerim işinize yarar:)
:çok üzgünüm:Arkadaşlar inanılmz umutsuzum kafayı yiyecğmm.. Yani böle bi gaza geliyorm ama sonra yine doru dürüst yemiorumm yesemde alamıyacğm gibi hissediyorum vs vs yaz da geliyo yani ve çok rahatsız oluorum durumumdan. 167 filan boyum kilom da 43 yani walla sokağa çıkmak istemeyecğm yakında =(
bende 1.63 boyunda 42.100 kiloyum diyet yapıyorum kilo almak amaç tabii hatta 43 tüm 1 ay önce ama kilo almak istiyorum ama programıma uymuyorum psikolojik olarak kilo alamam gibi bir yaklaşım oluyor zamanla nasıl kilo alabilirim bilmiyorum kaç kere doktora gittim hiç bir sağlık sorunu yok diyorlar sadece psikolojikmiş nasıl 50 kilo olucam bilmiyorum bu konuda fikir yardımlarınızı bekliyorum
valla sabah yeni kalktım hemen yine bişeyler yazayım dedim zayıflamaya yönelik her şey yapılıyor kilo almak isteyen azınlığa bişey yok ne yaparsak kendi azmimizle yapıcaz galiba bence kimsenin ne yiyecegiz diye bi sorunu yoktur galiba yıllardır yazmısızdır bı yerlere su su kadar kılo aldırıo vs. vs. tek sorun ıstah ve umuutsuzluk.programımıza uymama ama kılo almak ısteme.çok mu sey ıstıyorum anlamadım.hırs yok bende ama yenı kalktım ılk defa ve mis gibi kah yapıcam kahvaltıdan önce 2 su bardağı su içmem gerekiyor programıma göre diyetisyenım bole yazmıstı.3 ana 3 ara oğun zaten bunu herkes bılıyordur.gunde 2lt su ıcmem gerekıyor bıde ıcıyor muyum dıye sorun nerde???neyse bugun kendımı zorlucam pes etmedım kılom dusmedıyse 8 kılo benı mutlu ve kendıne guvenen biri yapacak bunu bılıyorum.bugun herkes mutlulukla kalksın ve programına uysun dıyorum.ve simdi mutfaga gıdıyorum:a015:
arkadaşım aç karnına su içmek iyice iştahını kapatmazmı hemde iki bardak ve kahvaltıdan önce şaşırdım gerçekten
Ya hani çocuk sahibi olmak isteyen ama bunu kafaya çok taktıı için bi türlü olmayan çiftler vardır, doktor ne zaman düşünmiceksinz der o zaman kadın hamile kalır fln. Bu sanki benm için d geçerli gbi hissediorum. Kafaya takıp kendimi negatf etkiliorum. Bu konuda böle obsesif olmamız bizi olumsuz etkiliyo olabilir mi?? Biraz da hiç kilo almayı düşünmedn sadece bol bol yiyelm mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?