Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar normal kılot dusunun ama popo kıısmları sungerden rahat guzel bısey 2 sene olcak nerdeyse kullanalı
bende kullanıyorum aarada ve memnunum..napayım kilo alamyorum bari onunla popo hevesimi alayım =(( .. boyum 1.70 ve 47 kiloyum.Allahtan birtk göğüslerim var ve kemiklrim iri..yani öyle cılız durmuyorum..soranlara 50 kiloyum diyorum inanıyolar..birtek size söyledim gerçeği =)) ama kilo almak istiyorum ya hemde çok ..bende ki iştah kimsede yok ama yine de nereye gidiyor bu yediklerim anlmadım..işten ayrılınca alırım diyordum ama evde oturmaktan daha çok zayıfladım..işyerinde düzenli yemekle daha çok almıştım..sporla kilo almaya çalışıyorum kızlar ama düzenli yapamıyorum..baka çarm yok gibi çünkü..

bende kullanıyorum aarada ve memnunum..napayım kilo alamyorum bari onunla popo hevesimi alayım =(( .. boyum 1.70 ve 47 kiloyum.Allahtan birtk göğüslerim var ve kemiklrim iri..yani öyle cılız durmuyorum..soranlara 50 kiloyum diyorum inanıyolar..birtek size söyledim gerçeği =)) ama kilo almak istiyorum ya hemde çok ..bende ki iştah kimsede yok ama yine de nereye gidiyor bu yediklerim anlmadım..işten ayrılınca alırım diyordum ama evde oturmaktan daha çok zayıfladım..işyerinde düzenli yemekle daha çok almıştım..sporla kilo almaya çalışıyorum kızlar ama düzenli yapamıyorum..baka çarm yok gibi çünkü..

sporla nasıl kilo yapacan ki :uhm:
Kas yaparsın öyle sanırım.CADIARZU

ooo buralara uğramayalı neler olmuş burda.herkese selamlar.hiç kimse yazmıyo diye başka topiklere dalmıştım bende.neyse baya canlanmış bura.

bende kısaca durumu özetleyeyim.geçen seneden aldığım kilolar yani 39 dan 43.5 a çıktığım gibi duruyorum.değişiklik yok.iştah var ama vucut alıştı sanırım daha fazlasını istiyo ama bende üşengeçlikten tık yok.ve XXX sivilce ilacı kullanıyorum XXX ile eş değer.yağlı yicekler ,kuryemiş, vs vs de yiyemiyorum yasak.bilmiyorum nolcak.hayırlsıı inş..ben hala pes etmedim.inş hedefe ulaşıcammm

cnm sen buralardamıdyn.bende seni kkya girmion sanıyodum.sahip çıkalım topicimize.bayadır kimsecikler uğramıodu buraya.gel sık sık eskisi gibi olurmu kuzum.

canım sporlada alınıyo hemde daha sağlıklı alınıyo kilolar.yağ olmuyo.kalıcı oluyo.mesela ben göbekten alırım ilk başta.iğrenç bi görüntü oluyo.çok geç dağılyo iki kat göbekle gesiom.o yüsden spor yapsam öle olmas.ama onada erinioki insan

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm sen buralardamıdyn.bende seni kkya girmion sanıyodum.sahip çıkalım topicimize.bayadır kimsecikler uğramıodu buraya.gel sık sık eskisi gibi olurmu kuzum.

canım sporlada alınıyo hemde daha sağlıklı alınıyo kilolar.yağ olmuyo.kalıcı oluyo.mesela ben göbekten alırım ilk başta.iğrenç bi görüntü oluyo.çok geç dağılyo iki kat göbekle gesiom.o yüsden spor yapsam öle olmas.ama onada erinioki insan

bende sporla alayım ya taktiğini öğretin banada benneyaptımki
Eskisi gibi olurmu demek ne demek ya :1no2: küstüm valla.
:dilcikar:

evet canım aslında benim de demek istediğim bu..
kas yaoınca da olduğundan daha kilolu gözükebiliyırsun..
ve böylece kimse sana ayy çok zayıfsın diyemez :dilcikar:
zayıf olduğu halde kaslı görünümü sayesinde çok fit duran bayanlar var ve olduğundan kilolu gösteren..
doğru egzersiz programı ile faydası olacağına eminim..

evet canım aslında benim de demek istediğim bu..
kas yaoınca da olduğundan daha kilolu gözükebiliyırsun..
ve böylece kimse sana ayy çok zayıfsın diyemez :dilcikar:
zayıf olduğu halde kaslı görünümü sayesinde çok fit duran bayanlar var ve olduğundan kilolu gösteren..
doğru egzersiz programı ile faydası olacağına eminim..

Peki bu doğru egzersiz programı neir.
Yani nerden yararlanıyosun.
Çok mu cahalım CADIARZU

e XXX surup kaydirigubbakcemile3 bide yanında b vitamini kaydirigubbakcemile3
YAAAaaa kızlar atın üstünüzden şu kötü enerjiyi
Kilo alacam diye sartlanın benneyaptımki

e XXX surup kaydirigubbakcemile3 bide yanında b vitamini kaydirigubbakcemile3
YAAAaaa kızlar atın üstünüzden şu kötü enerjiyi
Kilo alacam diye sartlanın benneyaptımki

ne güsel dedin canımmmm benim.
evet dios işte XXX b vitamini kulanın alın kilocukları.tecrübeye sabittir heralde

kızlar en azından siz bilinçli olarak kilo almaya çalışıyorsunuz.. yani ne yerseniz kilo alırsınız bunu bilerek hareket ediyorsunuz...bende bunları biliyorum fakat 5.5 yaşındaki oğluma uygulatamıyorum benim durumum sizden daha vahim gibi görünüyor.çünkü ufaklık bütün vitaminli ve kalorili gıdalara karşı savaşını ısrarla sürdürüyor.yaşıtlarına göre çok zayıf ve o bu durumun farkında değil işin komik yanı umrunda değil gülüyor oynuyor sağlığı yerinde ama zayıf..üzülen ben oluyorum konuyla ilgili okumadığım yazı araştırmadığım vitamin gıda takviyesi vs..iştah açıcı ilaç kalmadı takıldığınız bir yer olursa sorabilirsiniz beslenme uzmanı gibi oldum..birşey alırken önce kalorisine bakmak hastalık derecesinde takıntıya dönüştü..kilo almak kilo vermekten daha zor :((( bence sizi en iyi yaşayan biri anlar ...

kesinlikle inanırımm benımde 4 yasında bır kardesım var amann evlere senlık bır lokma bısı yedıgı yk cocugunmirmirmirmir süt ve süt ürünlerini ağzına almıyor gun boyu yedıgı tek sey çay ekmek..topkek...arada çubuk kraker annem evde cınnet gecırıoo kafamçokkarıştı

Back