Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sesinizi duydum bende geldim eskiye döndük demek :jeyyar:
ooo hemşomda gelmiş Şeniz
kızlar normal kılot dusunun ama popo kıısmları sungerden rahat guzel bısey 2 sene olcak nerdeyse kullanalı
nerden aldın kaça aldın???
canım benim zati benim bu topic buraya girdiğim günden berü ekli aboneliklerimde.ama işte tek başına olmuyo iiki sen geldin beraberce hareketlendirek burayı olmamı.
yanlız ben bu ara XXX içemiom çocuk düşünüyosya bişi olur diye korkuyom içemeyincede sıfır iştah.ama gasa getirek birbirbirimizi.o sayede yeniyo valla.
en sinir olduğum şeyde sn çok zayıfsın hiç yemiyonmu açmı bırakıyolar seni gibi saçma salak şeeler.oysa kilolu birine sen çok şişmansın deniyomu.
bitek seni aynı durumda olan anlıyo
Tamam sekerim bugün bu topiğin doğum günü olsun :lepi:
Sen kaç kilosun.

Son düzenleyen: Moderatör:
hee sedoşum hoşgeldin artık canlandırak burayıda demi.elele vereip alak şu kiloları yasa bomba hatunlar olarak girek.eskiden ne güseldi bura yine öle olucak.ben aysumu tugişime filanda seslenem bari
İyi olur valla iyi gaza geliyoduk hihoyyyt
zillimin durumundan iştahım azaldı ama inşallah oda iyiye gidiyo tekrar toparlicam inşallah yerimseniben

canım ben geçen sene 44 kilydum 50 oldum azıcıkta geçtim hatta.sona stres filan düğün hasırlığı derken yine eski halime dönüverdim.uzun zamandır tartılmadım ama yine düşmüşümdür 44 e eridim resmen buhar olup uçucam yakında boyumda 1 63.

YENI INCI cnm markası 20 yl yasadıgn yer neresı ne bılım arstır yada yenı XXX gır numarasını ara fabrıkanın satıs varsda kargo ıle alabılrısn belkı varsa ole bısı

canım ben geçen sene 44 kilydum 50 oldum azıcıkta geçtim hatta.sona stres filan düğün hasırlığı derken yine eski halime dönüverdim.uzun zamandır tartılmadım ama yine düşmüşümdür 44 e eridim resmen buhar olup uçucam yakında boyumda 1 63.
uff ya bende yakında evlenecem gelinliğin içine düzgün gireyim diye bi 50 olsam yetecek 5 eksiğim var Çok üzgünüm çoook ama moral bozmuyoruz hepimiz istediğmiz kiloya kavuşacaz inşallah.ve sağlıklı bi şekilde olacak bu.yasakkelime
YENI INCI cnm markası 20 yl yasadıgn yer neresı ne bılım arstır yada XXX sıtesıne gır numarasını ara fabrıkanın satıs varsda kargo ıle alabılrısn belkı varsa ole bısı

tamam canım bakıyorum sitesine a.s.

kıslar günlük ne kadar kalori almanıs gerekiyo öğrenin onun üstüne çıkmaya çalışın yediklerinizin kalorisini hesaplayın daha iyi oluyo o zaman.biz öle yapardık.daha çabuk alırsınız öyle.kalori cetveli yasın google ordan yiyceklerin kalorileri yasıyo.markette bile bişi alırken bakıyorum kalorisi yüksek şeelerden seçiyorum.kuruyemişte muzda pudingte acayip kalori var hamur işlerini demiyorum bile.gece yatmadan önce mutlaka bişiler yiyin öle yatın.acayip faydası oluyo.XXX mutlaka b vitamini alın.çünkü b vitamini metabolismayı yavaşlatıyo.tecrübeye sabittir.bunları yapınca bakın nasıl alıyosunuz 1 ayda kilocukları

inşallaaahh
Ama benim uyku düzenim bozuk haftada bir vardiyam değişiyo öyle olunca dengem bozuluyo ya yoksa.Gece yiyip yattığımda fark ediyo ama sabah işten geldiğim zaman uyuyorum o hafta herkes diyo gözlerin çökmüş :kızgın:
Gram lkilo bile alsam yüzümden alıyorum benneyaptımki

Kızlar benımde hedefım 2 haftaya 45 dıyorum ama ŞÖyle bı sorun varya alıyorum alıyorum Çok kısa sÜrede veıryorum.sabıt deĞıl yanı kg
Şu herbalıf ÜÜrnlerını kullanan oldumu kg sabıtleyıcı falan

ooooooooooooo 3 gündür uğramıyordum tadı tuzu yok diye meğerse bu topik canlanmışta canlanmış geldiğinize sevindim burda bende varım ben XXX kullanıyorum çok iştahım açıldı arkadaş sormuş fiyatını 240 ml lik 3,50 tl idi

ooo buralara uğramayalı neler olmuş burda.herkese selamlar.hiç kimse yazmıyo diye başka topiklere dalmıştım bende.neyse baya canlanmış bura.

bende kısaca durumu özetleyeyim.geçen seneden aldığım kilolar yani 39 dan 43.5 a çıktığım gibi duruyorum.değişiklik yok.iştah var ama vucut alıştı sanırım daha fazlasını istiyo ama bende üşengeçlikten tık yok.ve XXX sivilce ilacı kullanıyorum XXX ile eş değer.yağlı yicekler ,kuryemiş, vs vs de yiyemiyorum yasak.bilmiyorum nolcak.hayırlsıı inş..ben hala pes etmedim.inş hedefe ulaşıcammm

Herkes hedefine ulaşsın inşş =) Ya ben yesem yerim aslında iştahm fena diil ve dikkat ettim sakız çiğneyince acaip karnım acıkıo ama kalkıpta öyle etrafımdakilerin yediği gibi dolu dolu yiyesm gelmio yine de niyeyse :(

ayy ne güzel gelen gelene kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile5
Ne durumda iştahlar.
yemyesil canım sen iyi almışsın baya zayıfmış bende 41den çıktım buralara 45 oldum işte geçtiğimiz günlerde :sm_cool:
angelnr* canım hiç doktora gittin mi??
Çünkü önce gidip bi endokrin bölüme muayene olmalıyız eger tıbbi bi sorun yoksa başlamalısın yoksa karınca misali oluruz bi arpa boyu yol gidemeyiz.benneyaptımki

aaaa ne demek her gelenin basımızın üstünde yeri var. Şeniz
Tabi bu lafı zayıf olduğunuz için söledim sengözlerimebaksanab
Kaç kilosun şimdi.
Benimde 5 eksiğim var.senağlama

Back