- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.101
mrb arkadaşlar,yazılanların hepsini okumadım ama,bazı tarifler verilmiş,bu ii geliyo bu işe yarıyo vs. die. ama bunlar herkeste aynı etkiyi yapmıyor,yada etki süresi farklı olabiliyor.
bende zayıftım.ilk 5-6 yaş larda fotolardan görüyorum normal bir kilodaymışım ama sonraki yıllarda normal kilonun altına düşmüştüm.Annem ve diğer aile üyeleri o kadar çok ilgilenirlerdiki bu sorunla,doktora bile götürmüşlerdi.kilo aldıran şurup,hap vs. önerdiler ama onları hiç kullanmadım.kullanmamanızı ve çocuklarınızada kullandırmamanızı öneriyorum arkadaşlar.çünkü bü ilaçlar vücudun doğal dengesini bozuyor.bu konuda ,özellikle çocukları biraz daha özgür bırakmanızı tavsiye ediyorum.çünkü üzerine gidildikçe,ters etki yapacaktır.ve bu yemek yememe olayını bir dikkat çekme aracı olarak kullancaktır.Ayrıca başkalarının yanında,çocuğun yanında 'o yemez,yemekle arası yoktur' vs gibi cümleler kurmak yerine yemeği sevdirecek,teşvik ettirecek cümleler kullanmak daha ii olacaktır.bunu hem kendi çocukluk yıllarımdan,hemde branşımdan dolayı söylüyorum.
yetişkinler içinse kilo almaya inanmak,yetrli.ama bunu hayatınızın tek amacı haline getirirseniz kendinizi mutlu hissdemezsiniz.Birde çevrenin söyledillerine kulak asmamak ,en iisi.'ayy çook zayıfsın,sen bişey yemiyormusun'gibi cümleleri duymazlıktan gelin. derim ben.
Gelelim SONUCA..
ben son bir kaç yıldır,daha hızlı kilo almaya başladım çok şükür.özelliklşe bu yıl.geçtiğimiz yıllarda çalışıyordum ama bazı sebeplerden dolayı 2009 haziran ayından beri evdeyim,çalışmıyorum.ve haziranda ki kilom 43 idi.şimdi ise 50.Ve beden kitle indeksimi yaptığımda sonuç normal olarak çıkıyor.ideal kilo ise 56 benim için.
bunun için inanın öyle ilaçlar,karışımlar falan içmedim.yalnızca bazı şeyler uyguladım.soruları olan varsa cevaplayabilirim arkadaşlar
size ne babanızın ekmeğinimi yiyorum süpermişş tuttum..:lepi:delikafaduldenolumunekankayizsmilekızlar bende zayıflamak isteyenlerin topiğindenim.size bizim yapmamamız gereken kilo aldırıcı şeyleri söylim.ama siz yapın sempatiksalakcinni
1-sabah kahvaltısında reçel,bal,yumurta,ekmek(bol,bol)yiyin.
2-akşam yemeklerinde pilav makarna yemeden masadan kalkmayın
3-gece yatmadan önce geç saatlerde mutlaka yiyin hele helede çerez çemez.cips olur çubuk karker,kek,börek falan.
4-evdeyseniz bol bol hamur işi kurabiye pasta tarifleri denyin ve yiyin :)))
5-çok aşırı hareket etmemeye bakın.
6-kola,meyve suyu,gazoz için
7-meyveyi sakıhn ihmal etmeyin.he belki kalorileri az ama sizi znde tutacaktır.
kendinize tatlı yapip yiyin.şerbetli tatlı olmasada sütlü tatlılar sütlaçlar muhallebiler tavuk göğüsleri falan yapın bol bol
8-makarnayı,pilavı falan yoğurtla yiyin.ikisi bi arada güzel kilo yapar.mantı haşlaın yoğurt dökün üstüne bol yağ ve pul biber yakıp yiyin ohh olsada yesem
ve son olarakkilo verirkende alırkende uyulması gereken en önemli kural,probleminizi hayatınızım merkezi haline getirmeyin,kafaya takınca daha beter oluyo tecrübeyle sabittir.unutmayın sizin yerinizde olmak isteyen çok kişi var.biride ben.ama ciddn kimsenin laflarına aldırış etmeyin.bende çok takardım.ama artık sallamıyorum beni kıranı ben parçalıyorum :lepi: size biri çok zayıfsın dediğinde dik dik cevaplar verin bu sizi ço mutlu etcek emin olun.banaçok kilo aldın diyolardı kışın.sizene babanınızın ekmeğinimi yiyom diyodum.kimsede ses soluk olmuyodu ve çok mutlu oluyodum.ayy kızlar çok yazdım.sağlıklı kilo almalar diliyorum hepinize
Ben de bıktım bu cümlelerden lütfen bana nasıl kilo aldığını söyler misin?:gitme:
sedna yazının sonunda aç tok fark etmez yazmışyaadelikafadulden
ben bu ara boşladım bu kilo işini.. sütle bala devam etcem bakalım..
cnm pekmez için de geçerli dimi?harnup pekmezi aldım..bugünlerrde aklıma gelirse ondan yemeklerden önce yiyorum 1 kaşık birde yatmadan süte müsli katıp yiyorum.mantğım şu:şimdi bu tarz şeylet kalori veriri bu nedenle kahvaltıda bunlar yenirse günlük enerji bu kaloriden karşılanır.bende gündüz yerine kalorili kalorili gece yatmadan yiyiorum malum yemekte yersek enerji gereken bişey olmazsa o yemek kaloriye dönüşür ama mideyi rahatsı eder..bunun o sıkıntısı yok...enerji gerekmediği için kaloriler kiloya dnüşüyor.1 kutu bitmek üzere hem iştehım açıldı hemde 1- 2 kilo aldım gibi hihoyyyt
sıcakta bu kadar pekmeze yüklenmeyin derim benlmaz:
ya önerilerini uygulamaya basladım kendimi iyi hissediyorum zaman içinde kilo da alırımm..Önemli olan kendimyerimsenibenzemuszemusizi iyi hissetmemiz sanırım
cnm valla sıcakta zaten pek bişi yiyemio insan pekmezin kalorisi çok gnde 2 çorba kaşığı falan alıyodm ben bi sıkıntı yaratmadı
Allah o p..... 'i kahretsin!!!1 hafta içtim ondan günde iki kaşık sersem oldum.İkinci hafta da içtim biraz ise yaradı uyku yapmadı.. Sadece göbek yaptı..Sonra bıraktım doğal yollara geçtim.tabi geçebilirsem her sabah kalktığımda miğdem bulanmaya basladı,her yemek yiyişimde miğdem bulanıyo.Parfüm kokusundan bile miğdem bulandı düsününn..
Kimseye önermiyorum sakın içmeyin bakın ben sağlığımdan oldum.Pekmez bal tereyağı süt bunlara yöneldim..Hepinize iyi günler.Önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?