• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkdşlar özellikle akşam çok yiyip üstüne 1-2 muz sonra sürekli önerdiğim üzüm çekirdeği tozu ve bal karışımından bir tatlı kaşığı almanızı öneriyorum. Sonra meyve yyiyip uyuyun hatta eczaneden ensure toz içeceği alıp her akşam bi bardak için hem iştahınız açılır bu uygulamayla hem de kilocuklar gelircokacimcoook

rosemm ensure yi bende almayı düşünüyorum
sen faydasını gördünmü
yan etkisi yok deniliyor ama sen ne düşünüyosun Şeniz

kızlar bnde zayıftım 46 kiloydum boyumda 1 57 ve 3 sene hiç bir gram bile alamadım çok uğraşıodum her dakka yemek yerdim ama hiç almazdım bnm yediğim kdr da kimse yiyemiodu yani.ve burada pra... şurubun önerisini okudum bnde aldım inanın şuanda 52 kiloyum ve hala şurubu kullanıorum.ilk 3 4 gün uyku yapıo ama sonrdan normale dönüo çok abartılı deil yani

rosemm ensure yi bende almayı düşünüyorum
sen faydasını gördünmü
yan etkisi yok deniliyor ama sen ne düşünüyosun Şeniz

Cnm hiçbir yan etkisi yok ben çok kullandım ama günde 1 kere ve akşamları yatmadan önce en son içmeni tavsiye ederim. Daha güzel etkisini gösteriyor. Toz halinde olan 21 lira daha uyguna geliyo 7 bardak falan çıkıyor. Ben önce 9 gün kullandım. Ozmn hazırlarndan alıyodum 5.5 lira kutu şeklinde sonra bi ara verdim. Bir süre sonra da toz olarak aldım. Al cnm ama yemeginide yemeye çalış onu en son iç yatzemuszemus

canım 5,5 kilo nasıl aldın düğünüm yakın stresten iyice zayıfladım
yatağa bi uzanıyorum karnım içine göçmüş leğen kemiklerim dışarıya pırtlamış
memişler kendinden geçmiş içine kaçmış sankiÇok üzgünüm çoook
acilen kilo almam düğüne kadar

Cnm üzüm çekirdeği tozu kilo yaptığı gibi memişleri de büyütüyormuş. Benimkiler hala küçük ama biraz kilo almış olmam sevinmeme yetti.=) bak şimdi önce dr. git eger bi hastalığn falan yoksa temizsen sip..n alerji şurubunu al düzenli günde 3 kere iç sonra özellikle akşamları yemek yemeye çalış ve hemen üstüne muz meyve artık ne olursa asitli içecekler yerine meyvesuyu iç.Sonra çörek otunu sarımsak ezicide ez biraz bunu ve üzüm çekirdeği tozunu bala karıştır. Herkün sabah akşam ilaç gibi ye kansızlıgın varsa 3 kere de yiyebilirsin. Zararı olmaz yani:teselli: öğün aralarında ufak tefekte olsa bşyler yemeye çalış abur cubur falan işte eline ne geçerse ve sabah kahvaltıdan önce erken kalk biraz yürü sonra gelip kahvaltını yap. İştahın açılır öyle aynen bunları yaptım tatlım. Dediklerimi uygula mutlaka cnm benimkaydirigubbakcemile5

şurup canım normalde allerji için ama çok iştah açıyo bunun yanı sırada çok fena uyku yapıyo göze alabiliyosan uyuklamayı iç gerçekten faydalı
ben 3 kilo aldım onunla ama uyku hali iş yaşantımı etkileyince bıraktım
p...k..t...n şurup

canım senın dedıgın o şurup sipraktin olmasın :D onu bilmezmıyım hatta bır tıpçı arkadaşıma sordum bu ilaçın asıl faydası ne bana iç kılo alırsın dıye önerdıler o da dedıki: saman nezlesine iyi gelıyor sırnaşık şey çok gülmüştüm ve onunun şuan ıkıncı kutusundayım ama bıraktım içmeyı sarhoş gıbı yapıyor ınsanı.kii gece yatmadan önce içmeme rağmen.ve kılo alamadım sadece var olanı korudu bende :sinifsinif: bende çok zayıfım ve çok üzülüyorum alamıyorum diye bence bu bıraz metebolızma meselesi.

canım senın dedıgın o şurup sipraktin olmasın :D onu bilmezmıyım hatta bır tıpçı arkadaşıma sordum bu ilaçın asıl faydası ne bana iç kılo alırsın dıye önerdıler o da dedıki: saman nezlesine iyi gelıyor sırnaşık şey çok gülmüştüm ve onunun şuan ıkıncı kutusundayım ama bıraktım içmeyı sarhoş gıbı yapıyor ınsanı.kii gece yatmadan önce içmeme rağmen.ve kılo alamadım sadece var olanı korudu bende :sinifsinif: bende çok zayıfım ve çok üzülüyorum alamıyorum diye bence bu bıraz metebolızma meselesi.

cnm ilaç ismi paylaşmak yasak o yüzden ilacın ismin böyle yazıyorz
sp.....n de var o ayrı bu pr.....n ikiside aynı işi görüyor iştah açıo yalnız pr....n normalde alerji şurubu,herkeste iştah yaptı bi bende yapmadı çok uyku yapıyo diye bıraktım
bende

kızlar bnde zayıftım 46 kiloydum boyumda 1 57 ve 3 sene hiç bir gram bile alamadım çok uğraşıodum her dakka yemek yerdim ama hiç almazdım bnm yediğim kdr da kimse yiyemiodu yani.ve burada pra... şurubun önerisini okudum bnde aldım inanın şuanda 52 kiloyum ve hala şurubu kullanıorum.ilk 3 4 gün uyku yapıo ama sonrdan normale dönüo çok abartılı deil yani

benim de boyum 1,56 canım ama 44 kiloyum :(
ben de almak istiyorum kilo..
ya p...t.n kullanmıştım ama bi faydası olmadı bende. napacağımı şaşırdım ya bilmiyorumkismile

şimdi akşamları kara üzüm çekirdeği de karıştırarark şekerli yoğurt yiyorum 3 gecedir...bunun bi faydası olur mu bilemiyorum.
çok sıkıldım ya 50 kilo olmak istiyorum!
bir de yakın zamanda ensure almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
canlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim
hepsini not alıyorum:1hug:vereliniortak

ensure mama almaya gittim eczaneye bana bulk mamanın daha çok işe yaradığını söyledi
bende bulk siparişi verdim.

ramazanda geliyor işimiz daha da zorlaşıyor kızlarolumunekankayizsmilebilmiyorumkismile

w max ı çok övüyorlar . benım küçük kardeşimde çok zayıftı nette araştırıken bu ürünü bulmuş 60 tl, deniyor bakalım kılo alacakmı.ayrıntıları yazarım

k.kulübünden bizim burdan bir arkadaş bomba denilen tozla 8 kilo aldığını söylemişti
birde yiyerek alıyomuş iştah açıomuş istediği kıvama gelince bırakmış kilosuda gitmemiş
zararı olurmu diye korkuyorum

oooff kızlar deliricem vallahi kilo almaya çalışıorum ne zamandır sürekli yiyorum gece gündüz aştım kendimikaydirigubbakcemile3 ama formum çok yerinde sağolsun ne kadar yersem yiyim aldığım 1 bilemedin 2 kilo.. bi öğün atlattım mı hemen eski kiloma dönüyorum bu nasıl birşey anlamadım kibilmiyorumkismile saldım gitti valla onla mı uğraşcam :dilcikar:

canlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim
hepsini not alıyorum:1hug:vereliniortak

ensure mama almaya gittim eczaneye bana bulk mamanın daha çok işe yaradığını söyledi
bende bulk siparişi verdim.

ramazanda geliyor işimiz daha da zorlaşıyor kızlarolumunekankayizsmilebilmiyorumkismile

Ben kullanmıştım bulk ama işe yaramadı umarım sen faydasını görürsün

Okadar çok şey denedim ki.. diyetisyenlere gittim, aletli jimlastiğe yazıldım, herblife, GNC ürünleri (sporcuların kullandığı kas yapıcı tozlar), balıkyağı, macunlar, primobolan depot iğnesi.. vb
Hiç bir fayda etmedi, kan değerleri normal, maşallah sağlık yerinde deniliyor.

Şimdi aklıma gelen bir şey var, siz benim gibi yeyipte kilo alamayanlar; afedersiniz ama tuvalete çok çıkıyor musunuz? Çünkü ben genellikle masadan daha yemeğim bitmeden lavobaya ihtiyacım için kalkıyorum. Bağırsaklarım inanılmaz hızlı çalışıyor, insanlar bunun için çalışır aslnda ama benımkisi de fazla. Şimdi sorunu GASTROLOJİ bölümüne giderek çözmeyi düşünüyorum.

Okadar çok şey denedim ki.. diyetisyenlere gittim, aletli jimlastiğe yazıldım, herblife, GNC ürünleri (sporcuların kullandığı kas yapıcı tozlar), balıkyağı, macunlar, primobolan depot iğnesi.. vb

Şimdi aklıma gelen bir şey var, siz benim gibi yeyipte kilo alamayanlar; afedersiniz ama tuvalete çok çıkıyor musunuz? Çünkü ben genellikle masadan daha yemeğim bitmeden lavobaya ihtiyacım için kalkıyorum. Bağırsaklarım inanılmaz hızlı çalışıyor, insanlar bunun için çalışır aslnda ama benımkisi de fazla. Şimdi sorunu GASTROLOJİ bölümüne giderek çözmeyi düşünüyorum.

Aslında kurt gibi bişeyde olabılır benım bır arkadasımın bağırsağında varmış ama o küçüklerden falan dııl baya uzun bışeymış kız o kadar zayıfladıkı meğer o kurt ondan beslneıyormuş neyse sonra ilaç kullandı da kurtulmuştu eskı kılosuna da dönmüştü

yiğorum yiğorum ama olmuo bugun skiniyy bi kot denedim ve üüüüüü oldum resmen görntü çok fena çırpı iki, bacak :S istedğim sadece eski kilomu geri almak ..3 4 kilocuk yahuu :(

yiğorum yiğorum ama olmuo bugun skiniyy bi kot denedim ve üüüüüü oldum resmen görntü çok fena çırpı iki, bacak :S istedğim sadece eski kilomu geri almak ..3 4 kilocuk yahuu :(

aynı ben almak istediğim 4-5 kilo ama olmuyor alamıyorum yaa:(Millet zayıflayamıyorum diye kafaya takar biz kilo almak isterizz

bende bunu merak ed,yorum :kedi:

Back