- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #3.121
allah o p..... 'i kahretsin!!!1 hafta içtim ondan günde iki kaşık sersem oldum.ikinci hafta da içtim biraz ise yaradı uyku yapmadı.. Sadece göbek yaptı..sonra bıraktım doğal yollara geçtim.tabi geçebilirsem her sabah kalktığımda miğdem bulanmaya basladı,her yemek yiyişimde miğdem bulanıyo.parfüm kokusundan bile miğdem bulandı düsününn..
Kimseye önermiyorum sakın içmeyin bakın ben sağlığımdan oldum.pekmez bal tereyağı süt bunlara yöneldim..hepinize iyi günler.önerilerinizi bekliyorum.
öyle diyosun ama ben onun sayesinde 9 kilo aldım ve bi çok arkadaşımda bu sayede burda benle birlikte kilo aldı...yani herkeze yaptığı etkiyi sana yapmamış olabilir....benim mucizem olmuştu canım p......n.ayrıca 1.5 ay sonrasında netice aldım ben ilk başlarda uyku ve göbek yapması çok çok normal...sonrasında göbeğinden aldığın o kilolar dağılıyo...uyku sorununa gelince haklısın ama oda en fazla 1 haftaya kadar etkisini kaybediyo yani en azından bende ve gözlemlediğim bi kaç kişide öyle olmuştu...neyse ii şanslar canım