• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

allah o p..... 'i kahretsin!!!1 hafta içtim ondan günde iki kaşık sersem oldum.ikinci hafta da içtim biraz ise yaradı uyku yapmadı.. Sadece göbek yaptı..sonra bıraktım doğal yollara geçtim.tabi geçebilirsem her sabah kalktığımda miğdem bulanmaya basladı,her yemek yiyişimde miğdem bulanıyo.parfüm kokusundan bile miğdem bulandı düsününn..
Kimseye önermiyorum sakın içmeyin bakın ben sağlığımdan oldum.pekmez bal tereyağı süt bunlara yöneldim..hepinize iyi günler.önerilerinizi bekliyorum.

öyle diyosun ama ben onun sayesinde 9 kilo aldım ve bi çok arkadaşımda bu sayede burda benle birlikte kilo aldı...yani herkeze yaptığı etkiyi sana yapmamış olabilir....benim mucizem olmuştu canım p......n.ayrıca 1.5 ay sonrasında netice aldım ben ilk başlarda uyku ve göbek yapması çok çok normal...sonrasında göbeğinden aldığın o kilolar dağılıyo...uyku sorununa gelince haklısın ama oda en fazla 1 haftaya kadar etkisini kaybediyo yani en azından bende ve gözlemlediğim bi kaç kişide öyle olmuştu...neyse ii şanslar canım

öyle diyosun ama ben onun sayesinde 9 kilo aldım ve bi çok arkadaşımda bu sayede burda benle birlikte kilo aldı...yani herkeze yaptığı etkiyi sana yapmamış olabilir....benim mucizem olmuştu canım p......n.ayrıca 1.5 ay sonrasında netice aldım ben ilk başlarda uyku ve göbek yapması çok çok normal...sonrasında göbeğinden aldığın o kilolar dağılıyo...uyku sorununa gelince haklısın ama oda en fazla 1 haftaya kadar etkisini kaybediyo yani en azından bende ve gözlemlediğim bi kaç kişide öyle olmuştu...neyse ii şanslar canım

doğrudur ya ben de alabilsem keşke ama olmadı bende..

süpermişş ben dedimya pek üstüne düşmüyorum bide oğlum çok hareketlendi onun peşindeyim kucağımda her an yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum bazen zayıflamasam barii..

aç tok bilemiyorum pekmez için farkedermi ama ben çok açken tatlı yersem kesiyo beni.. ama bu ilştahını açıyosa yemekten yarımsaat bi satt falan önce al iştahını açar.. bilemdimki üstünde yazmıyomu aç alın falan die..

cnm oğluşundan vakit bulamıyorsan bu müsli filan kahvaltılık gevrekler pratik oluo tavsiye ederim

Arkdşlar özellikle akşam çok yiyip üstüne 1-2 muz sonra sürekli önerdiğim üzüm çekirdeği tozu ve bal karışımından bir tatlı kaşığı almanızı öneriyorum. Sonra meyve yyiyip uyuyun hatta eczaneden ensure toz içeceği alıp her akşam bi bardak için hem iştahınız açılır bu uygulamayla hem de kilocuklar gelircokacimcoook

cnm günde kaç kere içtin?ben 2kere içiyorm bi öğlen 1gbi bide akşam 9da falan iştah yapmadı ama..
çok kullanan vardı bu topikte hatrlıyorm çok iştah açıo falan diyolardı bende ona güvendim sadece sersemletti beni 2haftada 4 kilo falan almayı planlıyodm ama tık yok:umursamaz:

Ben aç içiyorum yemeklerden 1 saat önce..Günde 2 veya 3 kaşık.. Karnım falan gurulduyodu yani iştah açtığı doğru .. ama sonraları miğdem bulandı ve bıraktım.

ben bi kaç yıl önce spr...tin kullanmıştım oda inanılmazz uyku yapıyo ama bi okadarda iştah açıyodu diyetisyen önerisiyle kullandım ben tabii yiyip yatıyodum güzel kilo almıştım ama şimdi emziriyorum ve uyumamalıyım çünkü oğlumda uyumuyoo :DD

biraz önce sosisli mayonezlii sağlıksız ama lezzetli ve kalorili bi sandviç ve kocaman bi bardak kola içtim üstüne iki tane lokum yedim.. tartılmıyorum ama bi hafta sonra falan tartılcam.. baskülün önünden geçerken kafamı çeviriyorum... :D

cnm ben süre daha devam edicem bakalım bugün 4.gün benim 1haftadan sora etki eder belkide acaba yanlış mı kullanıyoruz?sen aç mı içiyosun tok mu?

canım biraz sabırlı olun lütfen benim de uzun bi sürecim oldu kilo almak tan yana...size şunu sölimde rahatlayın biraz..ben okadar zayıf okadar zayıf biriydimki ağustosun sıcağında sırf kilolu gözükiyim die 3 eşortman 2 kalın kilotlu çorap ve gülüceksiniz belki ama 3 te sütyen takardım ortaya nekadar iğrenç bi görüntü çıktığını tahmin etmek çokda zor olmasa gerek...burayada nasıl kilo alabilirim die yaptığım araştırmalar sonucu üye oldum...pr...tenin kaç şişesini içtiğimi hatırlamıyorum bile bende hiç bir yan etkisi olmadı ilk başlarda uyku yaptı sadece...şurubun yanında b12ler balık.....y..ları.....
kusana kadar yedim kararlıydım ve çok büyük sorun haline gelmişti bu kilo problemi bende...kızların üzerine oturan o harika kıyafetleri gördüğümde kıskançlığım tutuyo çok fazla imreniyodum onlara....sabırlı olun 1 ay hiç aksaltmadan kullanın....

Arkdşlar özellikle akşam çok yiyip üstüne 1-2 muz sonra sürekli önerdiğim üzüm çekirdeği tozu ve bal karışımından bir tatlı kaşığı almanızı öneriyorum. Sonra meyve yyiyip uyuyun hatta eczaneden ensure toz içeceği alıp her akşam bi bardak için hem iştahınız açılır bu uygulamayla hem de kilocuklar gelircokacimcoook

cnm kaç kilo aldın?sevindim sanırım emin adımlarla ilerliyosun :)bende kilomu koruyourum.üzüm çekirdeğini ısırgan tohumu tozu ile karıştırıp şekerli yoğurtla yiyiorum..diyetisyen şekerli yoğurt demişt baana..aynı zamanda anti oksidan...kansere karşı da etkili..saçları da besliyo..çünkü kan dlaşımını hızlandırıyo.. :)

arkadaşlar benim açtığım bir topicte bir üye arkadaş
hani sporcuların içtiği içeceklerden bahsetmişti adı b....a
8 kilo almış diyorki ama iştahı açık olup kilo almayanlar kullanamsın ürün sadece iştah açıyo demişti
çok güvenemedim ama etkili olduğu söyleniyo nettende baktım şikayete rastlamadım ama
kullanmayada cesaret edemedim 10 hafta var düğünüme kilo almam lazım ama cesaret edemedim yan etkisi olurmu diye

sizler ne düşünüyosunuz can canlar

o p.. nedir yaa merak ettım?

şurup canım normalde allerji için ama çok iştah açıyo bunun yanı sırada çok fena uyku yapıyo göze alabiliyosan uyuklamayı iç gerçekten faydalı
ben 3 kilo aldım onunla ama uyku hali iş yaşantımı etkileyince bıraktım
p...k..t...n şurup

cnm kaç kilo aldın?sevindim sanırım emin adımlarla ilerliyosun :)bende kilomu koruyourum.üzüm çekirdeğini ısırgan tohumu tozu ile karıştırıp şekerli yoğurtla yiyiorum..diyetisyen şekerli yoğurt demişt baana..aynı zamanda anti oksidan...kansere karşı da etkili..saçları da besliyo..çünkü kan dlaşımını hızlandırıyo.. :)

Tatlım tşk edrm ama ben 5.5 kilo aldım.50,5-51 arası gidip geliyodum tatile gittim geldim ve bir takım sorunlar yaşadım. 50 kiloya düştüm. Boşladım iyice şimdi tekrar başlıcam inş. Balım bitti bal alcam. Üzüm çekirdeği tozu ve çörek otunu ezip ekliyorum. İyi geliyo enerjide veriyo ama şu şekerli yoğurtu ben de yemeye başlım en iyisi zararı olmazopuyorumnanaktan

şurup canım normalde allerji için ama çok iştah açıyo bunun yanı sırada çok fena uyku yapıyo göze alabiliyosan uyuklamayı iç gerçekten faydalı
ben 3 kilo aldım onunla ama uyku hali iş yaşantımı etkileyince bıraktım
p...k..t...n şurup

Cnm ilk sıralar uyku yapar sonra bünye alışıyor. Bana sip..n yaradı hemen hemen aynı etkiye sahipler ikisi de alerji şurubu ama p..n bana yaramamıştı.bilmiyorumkismile

Tatlım tşk edrm ama ben 5.5 kilo aldım.50,5-51 arası gidip geliyodum tatile gittim geldim ve bir takım sorunlar yaşadım. 50 kiloya düştüm. Boşladım iyice şimdi tekrar başlıcam inş. Balım bitti bal alcam. Üzüm çekirdeği tozu ve çörek otunu ezip ekliyorum. İyi geliyo enerjide veriyo ama şu şekerli yoğurtu ben de yemeye başlım en iyisi zararı olmazopuyorumnanaktan

canım 5,5 kilo nasıl aldın düğünüm yakın stresten iyice zayıfladım
yatağa bi uzanıyorum karnım içine göçmüş leğen kemiklerim dışarıya pırtlamış
memişler kendinden geçmiş içine kaçmış sankiÇok üzgünüm çoook
acilen kilo almam düğüne kadar

Back