• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm geçmiş olsun depresyonu biliirim kim ne derse desin istemez canın...şuruplar varya iştah açıcı olardan denesien..hem bağımlıdır bu tarz şeyler..yemek ve mutluluk gibi..sevdiğin seni eğlendiren bişeyler yap yemek olarak mesela..ben hamur işini yapmayı çok severim bazen doğru düzgün yemem bile ama yaparım..can sıkıntım geçer hem..

şuanda saat öglen 1 oldu ve ben daha kahvaltı bile yapmadım canım istemiyo işte heralde aksama anca acıkırım......

ya öyle oluyo bazen ama ben kendimden biliyorum
eğer kahvatı yapmazsam acıkmıyorum öğlenede..
ama güzel kahvaltı yaparsam çabuk acıkıyorum..

bi yrde dinledim bünyeyi uyandırmak gerekiyomuş hani kahvaltı yapmak istemesen bile kuru kayısı ceviz fındıkfalan ufak bişiyler atacakmaışsın ağzına ki vücudunda uyansın..

öleymiş..

ben kafaya çok taktığım için eşimde süreklı bana boşver takma okadar üzüldüğüne degecek bişey yok deyıp duruyo ikinci çocuguda yaparsan zaten alırsın dıyo ama böyle iyisin demiyo emınım bi kac kılo almamı oda ıstıyodur çünkü o çok kılolu degıl ama yınede ben ona gore bıraz daha zayıf duruyorum aslında ileriki yaslarda doğumlardan sonra aşırı ve kalıcı kılolar almaktanda korkuyorum ama bilemiyorum ya olayı akısına bırakmak lazım ama onu da beceremıyorum nasıl olcek bizim bu halimiz sevgili çıtır kızlar bilmiyorum valla...

Evet,moralimizi yüksek tutalım kızlarr! Belki de bizim yerimizde olmak isteyenler vardır di mi ? kaydirigubbakcemile3a.s.

yıyemıyorum kızlar yıyemıyorum 2 kutu kan surubu btırdım hjala devam ama ıstahım acılmadı yasıyacagım sekıl yıyorum dusunun sevgılım yıyeceksın ıdye baskı yapıyo yanındayım yıyemıyrum okadar yanı lafını dınlemıyorm olmuyo azımda cogalıyo yemekler:(

iştah olmayıncada olmuyor.. bak iyice acıkmayı beklee ve en sevdiğin yemeği ye.. aralarda atıştırınca hiç yenmiyo öğünlerde bişiy atıştırma ve akşama sevdiklerinden ye.. bide kendin hazırlama dışarda falan ye.. ben kendim yaptığım yemeği öyle yiyemiyorum sanki pişirirken doyuyorum.. en iyisi dışarda ye.. yada sipariş ver.

slm arkadaslar daha once kılo alamadıgımı sızlere söylemıştım ama suanda sıze artık kılo alabıldıgımı soylemek ıstedım hemde cok basıt bı yontemle gecelerı bal süt ve bıldırcın yumurtasını karıstırıp ıcıyorum sabahlarıda saatı fark etmıyo ac karnına bı yemek kasıgı dut pekmezi yıyıyorum ben bunları kılo almak ıcın yemıyorum sadece oksurugum oldugu ıcın yıyoruum ıştahımın acıldıgını ve kılo aldıgımı farkettım tartıldım gercekten 2 kılo almısım hem de bı haftada.

Son düzenleme:
ben bu sitenin reklamlarında görüp bonvita aldım. çok düzenli kullanamadım. düzensizlikten kastım yemeklerden yarım saat önce diyo ama ben unutuyorum 5-10 dakka öncesinden içiyorum. daha yarısı duruyo ama hiçbi faydasını görmedim. ilk haftada etki eder diyodu. bu ürünü kullanan başka kişi var mı acaba burda? bende mi etki etmedi:(

yıyemıyorum kızlar yıyemıyorum 2 kutu kan surubu btırdım hjala devam ama ıstahım acılmadı yasıyacagım sekıl yıyorum dusunun sevgılım yıyeceksın ıdye baskı yapıyo yanındayım yıyemıyrum okadar yanı lafını dınlemıyorm olmuyo azımda cogalıyo yemekler:(

cnm eczaneden besin takviyesi al en azından günlük kalori ihtiyacını karşılar ve iştahta açıyor. Birde üzüm çekirdeği tozunu bala karıştır ye sabah akşam denendi. Ben bu siteye üye olduğumda 44-45 kiloydum şimdi 50-51 umarım herkes sağlıklı bbir şekilde istediği kiloya ulaşır.zemuszemus

slm arkadaslar daha once kılo alamadıgımı sızlere söylemıştım ama suanda sıze artık kılo alabıldıgımı soylemek ıstedım hemde cok basıt bı yontemle gecelerı bal süt ve bıldırcın yumurtasını karıstırıp ıcıyorum sabahlarıda saatı fark etmıyo ac karnına bı yemek kasıgı dut pekmezi yıyıyorum ben bunları kılo almak ıcın yemıyorum sadece oksurugum oldugu ıcın yıyoruum ıştahımın acıldıgını ve kılo aldıgımı farkettım tartıldım gercekten 2 kılo almısım hem de bı haftada.

evt tatlım dut pekmezini bend eduymuşum..ama kahvaltıdan önce bişey yiyemem ki..sonra acıktığımız bi saatte yesek olur mu?
bu arada geçen haftalarda bikaç kere bende üzüm çek tozunu ve ısırgan tohumu (çekilmiş)şekerli yoğurda katıp yedim..pek çok şeye faydalı...antioksidan zaten bunlar..kansere faydalı..saçlara faydalı..(yeni saç bile çıkartıyo bence) ve kilo için elbette

selamalr herkese
kızlar zamanında bende çokk müzdariptim zayıflıktan hemde ne zayıftımm:(( 2 çocuk doğurmuştum yine aynı 41 kilo falandım düşünün .. bakın şöyle bi kür önericem sizlere ben çokk faydasını gördüm şu an 54 ..hergün ama hergün sabah öğle ve akşam 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı pekmez üzüm olusa ii olur şu %100 olanlar varya onlardan ve 1 tatlı kaşığıda tereyağ .. tereyağını eritmeden suyla yutabilirsiniz diğerlerinide suyla içebilirsiniz .. ama bunu düzenli yapın yoksa fayda görmezssiniz bakın görün nası işe yarayacak inaşallahhh ..önce sağlık tabi ama aşırı zayıflıkta sağlıklı değil ... benim kızım var 5 yaşında bua aralar çok zayıfladı ona da uyguladım kür halinde maaşallah hemen topladı 1 haftada falan 2 kiloya yakın aldı ..inşallah tontişş gacilar doldurur buraları çok öpüyorum sağlıkla kalın haa bu arada aç tok farketmez ama günde 3 kez yeterli olur

arkadaşlar bende almaya başladım ama benim midemde bağarsağımda iltihap vardı tedavi gördüm.işten çıktım.bide geceleri yatmadan önce süt,yumurta.nişasta tatlı kaşığı,bal,pekmez bebe bisküvisi,muz ne bulursam katıp içiyorum 2 kilo aldım.herkese kolay gelsin................

selamalr herkese
kızlar zamanında bende çokk müzdariptim zayıflıktan hemde ne zayıftımm:(( 2 çocuk doğurmuştum yine aynı 41 kilo falandım düşünün .. bakın şöyle bi kür önericem sizlere ben çokk faydasını gördüm şu an 54 ..hergün ama hergün sabah öğle ve akşam 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı pekmez üzüm olusa ii olur şu %100 olanlar varya onlardan ve 1 tatlı kaşığıda tereyağ .. tereyağını eritmeden suyla yutabilirsiniz diğerlerinide suyla içebilirsiniz .. ama bunu düzenli yapın yoksa fayda görmezssiniz bakın görün nası işe yarayacak inaşallahhh ..önce sağlık tabi ama aşırı zayıflıkta sağlıklı değil ... benim kızım var 5 yaşında bua aralar çok zayıfladı ona da uyguladım kür halinde maaşallah hemen topladı 1 haftada falan 2 kiloya yakın aldı ..inşallah tontişş gacilar doldurur buraları çok öpüyorum sağlıkla kalın haa bu arada aç tok farketmez ama günde 3 kez yeterli olur

cnm aç karnına mı tok mu?aç iken bi lokma bile bişey yesem bi daha bişey yiyemiyorum :sinifsinif: spor da yapıcam guclubacismile İNŞALLAH tabi boshayallersmile

cnm aç karnına mı tok mu?aç iken bi lokma bile bişey yesem bi daha bişey yiyemiyorum :sinifsinif: spor da yapıcam guclubacismile İNŞALLAH tabi boshayallersmile

sedna yazının sonunda aç tok fark etmez yazmışyaadelikafadulden

ben bu ara boşladım bu kilo işini.. sütle bala devam etcem bakalım..

mrb arkadaşlar,yazılanların hepsini okumadım ama,bazı tarifler verilmiş,bu ii geliyo bu işe yarıyo vs. die. ama bunlar herkeste aynı etkiyi yapmıyor,yada etki süresi farklı olabiliyor.
bende zayıftım.ilk 5-6 yaş larda fotolardan görüyorum normal bir kilodaymışım ama sonraki yıllarda normal kilonun altına düşmüştüm.Annem ve diğer aile üyeleri o kadar çok ilgilenirlerdiki bu sorunla,doktora bile götürmüşlerdi.kilo aldıran şurup,hap vs. önerdiler ama onları hiç kullanmadım.kullanmamanızı ve çocuklarınızada kullandırmamanızı öneriyorum arkadaşlar.çünkü bü ilaçlar vücudun doğal dengesini bozuyor.bu konuda ,özellikle çocukları biraz daha özgür bırakmanızı tavsiye ediyorum.çünkü üzerine gidildikçe,ters etki yapacaktır.ve bu yemek yememe olayını bir dikkat çekme aracı olarak kullancaktır.Ayrıca başkalarının yanında,çocuğun yanında 'o yemez,yemekle arası yoktur' vs gibi cümleler kurmak yerine yemeği sevdirecek,teşvik ettirecek cümleler kullanmak daha ii olacaktır.bunu hem kendi çocukluk yıllarımdan,hemde branşımdan dolayı söylüyorum.
yetişkinler içinse kilo almaya inanmak,yetrli.ama bunu hayatınızın tek amacı haline getirirseniz kendinizi mutlu hissdemezsiniz.Birde çevrenin söyledillerine kulak asmamak ,en iisi.'ayy çook zayıfsın,sen bişey yemiyormusun'gibi cümleleri duymazlıktan gelin. derim ben.
Gelelim SONUCA..
ben son bir kaç yıldır,daha hızlı kilo almaya başladım çok şükür.özelliklşe bu yıl.geçtiğimiz yıllarda çalışıyordum ama bazı sebeplerden dolayı 2009 haziran ayından beri evdeyim,çalışmıyorum.ve haziranda ki kilom 43 idi.şimdi ise 50.Ve beden kitle indeksimi yaptığımda sonuç normal olarak çıkıyor.ideal kilo ise 56 benim için.
bunun için inanın öyle ilaçlar,karışımlar falan içmedim.yalnızca bazı şeyler uyguladım.soruları olan varsa cevaplayabilirim arkadaşlar

Back