- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #3.061
bu prakten şurubunun fiyatı ne kadar?Ben de alacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENCE KİMSEYE SÖYLEME KİLO ALMAYA ÇALIŞTIĞINI.. büyük olmuş pardon..
ben öyle yapıyorum bişiy söyleyen olursa ben böyle mutluyum kilo alıpda napıcam sağlığım yerinde nasıl olsa kilo almaya çalışmıyorum dyorum çeneleri kapanıyo bi daha soramıyolar.. bence sende öyle yap kimsenin bilmesine gerek yok...
Evet çok haklısın.Ben de öyle yapayım bari.Baştan sona yazılanla rı okuyup,ne yapabilirim diye soracağım kendime.Teşekkürler.
cnm birazda giyim tarzımız önemli..mesela herkes bana eteği yakıştırır ama öyle kalem etek filan değil düdük gibi oluruz onlarla...böyle fırfırlı uçuşan bişeyler..tam mevsimi aslında..etekler özellikle bacaklar basenlerde kurtarıcı..fırfırlı filan olunca daha kabarık duruyo..bende var böyle etekler giyince herkesin dikkatini çekiyo ve herkes daha çok yakışıyo dio..elbiselerim var karpuz kollu beli lastikli etekleri uçuşan(kesinlikle bol değil ama )..kışın giydiğim elbiselerde benzer sayılır...düz olanları da kemerle hareket katıyorum..hem bel kısmını inceltiyo ya sanki daha hoş orantılı gibi oluyo...üstüne de bilemiyorum böyle dökümlü yine fırfırlı bişeyler olabilir..büyük desenli renkli şeyler olabilir..illa ki pantalon giyilecekse bol olabilir boru paça olabilir ..iş yeriniz de kıyafet problem değilse mesela bu sene moda olan pileli bol pantalonlar veya pantalon etekler var..olabilir..bunlar benim fikirlerim elbette..üste renkli desenli şeyler tercih ediyorum...her yerde zayıf gösteren kıyafetler diyo tam tersini yapabiliriz mesela..)
Evet canım,çok haklısın.Benimde öyle eteklerim var ama kışlık.Yazlık bulamadım.Daha doğrusu baharlık,o zaman herkes beğeniyor,zayıflığım gözlerine batmıyor.Birde saçlarım dalgalı ve uzun,bu yüzdende olduğumdan daha iyi görünüyorum.Ama işte bazen içerliyor insan,dün de o günlerden biri.Mesela ablam 2 tane pantolon almış bana hatta 3.Popomu var gibi gösteriyor,ilginç.Ama işte spor değil,klasik.Neyse yine onları giyiyorum,içi slikonlu da değil.Hatta bir tane arkadaşım slikonlu kot giyiyor,adını söylemeyeyim şimdi markanın.Göğüslerde idare eder,ama işte bacak ve kollarım,popom yok işte.Sinirlerim bozuluyor.Ya böle 45 olsam o kadar güzel ve hoş olacağım ki ama yok 41 mi neyim.eyvahedigeldismile
olabilir cnm ama sakinleştirir sinirlere ii gelir aynı zamanda..sinirden kaynaklanıyosa kilo verme ii olabilir die düşündüm..bi de sarı kantaron sakinleştirir
cnm kollay için pileli fırfırlı yine ii olur bence..mesela bu sene moda fırfırlı büzgülü kollu bi bluz ama çeyrek kollu..yazlık modeller var..
hoş kıyafet yerine boğazımıza yatrım yapalım dicem ama nerde yiyemiyoz yesek de zaten kilo yapmıyo
ya artık deliricem giydiğim bişey yakışmıyo ne alışveriştn zevk alıyosun ne yediğinden (daha doğrusu yiyemediğimden mi desek..) Ya en çok da milletin lafları üzüyor beni ve bu durumumu kimseyle paylaşamıyorum sadece sizinle..Bi gün biri bana ''IY ne kadar zayıfsın'' dedi o anda bişey diyemedim ama içimde kaldı valla..deliricemm)))):
Prakteni düzenli içmiyodum simdi icicem nasılsa evdeyim..
ya artık deliricem giydiğim bişey yakışmıyo ne alışveriştn zevk alıyosun ne yediğinden (daha doğrusu yiyemediğimden mi desek..) Ya en çok da milletin lafları üzüyor beni ve bu durumumu kimseyle paylaşamıyorum sadece sizinle..Bi gün biri bana ''IY ne kadar zayıfsın'' dedi o anda bişey diyemedim ama içimde kaldı valla..deliricemm)))):
Prakteni düzenli içmiyodum simdi icicem nasılsa evdeyim..
5 kilocuk yeter bana başka bisey istemem
yagmus bende de popo ve bacak yok aynen p.... de biseye yaramadı zaten of napıcam bilmiyorum.
kızlar önceki sayfalarda yazanları denediniz mi?pekmez cici bebeli karışımlar filan..
yarın başlıcam :içelim:
5 kilocuk yeter bana başka bisey istemem
yagmus bende de popo ve bacak yok aynen p.... de biseye yaramadı zaten of napıcam bilmiyorum.
kızlar mrbb....
bu aralar ıı deılım ruhsal olrarak
ve gecen hafta yemeden ıcmeden kesıldım halsıız dusunce hastaneye serum yedımteshıs olarakda kansızlıga baglı depresyon
kan surupları kullanıyorum yavas yavas yemeye basladım 53 kılodan 49 a dustum nasıl alcam derken verdımmmm
(
kızlar mrbb....
bu aralar ıı deılım ruhsal olrarak
ve gecen hafta yemeden ıcmeden kesıldım halsıız dusunce hastaneye serum yedımteshıs olarakda kansızlıga baglı depresyon
kan surupları kullanıyorum yavas yavas yemeye basladım 53 kılodan 49 a dustum nasıl alcam derken verdımmmm
(