- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.081
şuanda saat öglen 1 oldu ve ben daha kahvaltı bile yapmadım canım istemiyo işte heralde aksama anca acıkırım......
ben kafaya çok taktığım için eşimde süreklı bana boşver takma okadar üzüldüğüne degecek bişey yok deyıp duruyo ikinci çocuguda yaparsan zaten alırsın dıyo ama böyle iyisin demiyo emınım bi kac kılo almamı oda ıstıyodur çünkü o çok kılolu degıl ama yınede ben ona gore bıraz daha zayıf duruyorum aslında ileriki yaslarda doğumlardan sonra aşırı ve kalıcı kılolar almaktanda korkuyorum ama bilemiyorum ya olayı akısına bırakmak lazım ama onu da beceremıyorum nasıl olcek bizim bu halimiz sevgili çıtır kızlar bilmiyorum valla...
Evet,moralimizi yüksek tutalım kızlarr! Belki de bizim yerimizde olmak isteyenler vardır di mi ? kaydirigubbakcemile3a.s.
yıyemıyorum kızlar yıyemıyorum 2 kutu kan surubu btırdım hjala devam ama ıstahım acılmadı yasıyacagım sekıl yıyorum dusunun sevgılım yıyeceksın ıdye baskı yapıyo yanındayım yıyemıyrum okadar yanı lafını dınlemıyorm olmuyo azımda cogalıyo yemekler
belki mii bence türkiyedeki kadınların 100 de 80 i bizim yerimizde olmak için herşeylerini verirler eminim... kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmile
slm arkadaslar daha once kılo alamadıgımı sızlere söylemıştım ama suanda sıze artık kılo alabıldıgımı soylemek ıstedım hemde cok basıt bı yontemle gecelerı bal süt ve bıldırcın yumurtasını karıstırıp ıcıyorum sabahlarıda saatı fark etmıyo ac karnına bı yemek kasıgı dut pekmezi yıyıyorum ben bunları kılo almak ıcın yemıyorum sadece oksurugum oldugu ıcın yıyoruum ıştahımın acıldıgını ve kılo aldıgımı farkettım tartıldım gercekten 2 kılo almısım hem de bı haftada.
selamalr herkese
kızlar zamanında bende çokk müzdariptim zayıflıktan hemde ne zayıftımm( 2 çocuk doğurmuştum yine aynı 41 kilo falandım düşünün .. bakın şöyle bi kür önericem sizlere ben çokk faydasını gördüm şu an 54 ..hergün ama hergün sabah öğle ve akşam 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı pekmez üzüm olusa ii olur şu %100 olanlar varya onlardan ve 1 tatlı kaşığıda tereyağ .. tereyağını eritmeden suyla yutabilirsiniz diğerlerinide suyla içebilirsiniz .. ama bunu düzenli yapın yoksa fayda görmezssiniz bakın görün nası işe yarayacak inaşallahhh ..önce sağlık tabi ama aşırı zayıflıkta sağlıklı değil ... benim kızım var 5 yaşında bua aralar çok zayıfladı ona da uyguladım kür halinde maaşallah hemen topladı 1 haftada falan 2 kiloya yakın aldı ..inşallah tontişş gacilar doldurur buraları çok öpüyorum sağlıkla kalın haa bu arada aç tok farketmez ama günde 3 kez yeterli olur
cnm aç karnına mı tok mu?aç iken bi lokma bile bişey yesem bi daha bişey yiyemiyorum :sinifsinif: spor da yapıcam guclubacismile İNŞALLAH tabi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?