• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

TEŞEKKÜR EDERİZ.. büyük olmuş pardon.. pekmeze bende başlıyım artık.. sabahlarıda ballı süt içicem yarın başlıyorum süt yokmuş bu sabah içemedim.. yada yatarken içerim bu gün.. ee başka ne yöntemler uyguluyosunuz arkadaşlarr. varmı püf noktalarınız.. ben bu ra makarnaya falan bol mayonez sıkıyorum seviyorumda gerçi..
akşamada patates köfte yapıcam kolayla yeriz.. yada meyve suyuyyla.. kalorili kalorili..

önemli deil arkadaşlar sormak istediğiniz bişi olursa bana özeldende msj atabilirsinizolumunekankayizsmile

cnm ya nası aldın bikez daha yazarmısın bide bu xxx denen ilaç neki:))

cnm xxx die yazdığın ilaç ne bnde anlayamadım ama burda ilaç ismi vermek yasak ben şuan onuda veremiorum sormak istediğin olursa özelime msj at ben sana açıklarım hepsini

merhaba arkadaşlar herhalde aranızda en zayıf olan benim boyum 167 kilom 47 zayıflık başa bela en çok da başkalarından ne kadar zayıfsın cümlesini dumyaktan bıktım. kötükedihüso ben de kilo almaya karar verdim ilk önce sigarayı günde 1 e düşürmeten baişladım işe bazı günler hiç içmiyorum :))pekmezi sulandırarak içiyorum..bu arada ben de 2 yıl önce antidepresanları kullanarak 57 e çıkmıştım ama onları bırakınca yine aynı oldum...ama böyle giderse yine kullanacağım kısa süreli de olsa iyiydi:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar herhalde aranızda en zayıf olan benim boyum 167 kilom 47 zayıflık başa bela en çok da başkalarından ne kadar zayıfsın cümlesini dumyaktan bıktım. kötükedihüso ben de kilo almaya karar verdim ilk önce sigarayı günde 1 e düşürmeten baişladım işe bazı günler hiç içmiyorum :))pekmezi sulandırarak içiyorum..bu arada ben de 2 yıl önce antidepresanları kullanarak 57 e çıkmıştım ama onları bırakınca yine aynı oldum...ama böyle giderse yine kullanacağım kısa süreli de olsa iyiydi:enbuyukkk:

ben senden zayıftım 43 ile başladım bu işe. 50 olmuştum ama sıcaklar filan derken iştahsızlıkla 1 kilo kadar verdim sanırım. adet dönemimde oldugum icin 1 kilo diye azami yorum yaptım.

ensure toz besin takviyesi al eczaneden o 5-6 kilo aldırıyor.

hala eksigim var az da olsa ama selulit baslıyor almaya baslayınca da şimdi pilates cdsi aldım hem kiloya hem de sıkılasmaya yüklencem artık napalım..

merhaba guzelim, yazin hakkinda bilgi vermek isterim.. pekmezi sulandirarak içersen fayda gorecegini sanmiyorum çunku bikaç sene evvel ben oyle yapmi$tim hiçmi hiç i$tahim dahi açilmami$ti. pekmezi saf haliyle tuketmen gerek ve pekmezi içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su tuketmemelisin. yani pekmez + su = kilo almada 0. çay kahve içme ali$kanligin varsada onlardanda geçmeni tavsiye ederim zira yediklerinin vitaminlerini alir.

aa ama çok vermişsin ilaçlarını bırakınca dikkat etmedin herhalde

ben senden zayıftım 43 ile başladım bu işe. 50 olmuştum ama sıcaklar filan derken iştahsızlıkla 1 kilo kadar verdim sanırım. adet dönemimde oldugum icin 1 kilo diye azami yorum yaptım.

ensure toz besin takviyesi al eczaneden o 5-6 kilo aldırıyor.

hala eksigim var az da olsa ama selulit baslıyor almaya baslayınca da şimdi pilates cdsi aldım hem kiloya hem de sıkılasmaya yüklencem artık napalım..
teşekkür ederim besin takviyesini deneyeceğim :))şakkıdı

merhaba guzelim, yazin hakkinda bilgi vermek isterim.. pekmezi sulandirarak içersen fayda gorecegini sanmiyorum çunku bikaç sene evvel ben oyle yapmi$tim hiçmi hiç i$tahim dahi açilmami$ti. pekmezi saf haliyle tuketmen gerek ve pekmezi içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su tuketmemelisin. yani pekmez + su = kilo almada 0. çay kahve içme ali$kanligin varsada onlardanda geçmeni tavsiye ederim zira yediklerinin vitaminlerini alir.

he he bu bana ünlü bi sözü hatırlattı
et ye su iç dondurursa dondursun
tatlı ye su içme yandırırsa yandırsın :1:

Bugün okula gitmekten bıktım.Kıyafet bulamıyorum,hiç biri olmuyor,aynı şeyleri giy giy giy.Zayıflıktan hep,şu anda ağlıyorum hatta.İyce sinirlerim bozuldu.Bugün sınıftada sordular ,bir alay bir alay.O kadar gücüme gitti ki.Ya ben niye alamadım kilo,niye alamıyorum.Yoruldum kilo almaya çabalamaktan...

Bugün okula gitmekten bıktım.Kıyafet bulamıyorum,hiç biri olmuyor,aynı şeyleri giy giy giy.Zayıflıktan hep,şu anda ağlıyorum hatta.İyce sinirlerim bozuldu.Bugün sınıftada sordular ,bir alay bir alay.O kadar gücüme gitti ki.Ya ben niye alamadım kilo,niye alamıyorum.Yoruldum kilo almaya çabalamaktan...

cnm birazda giyim tarzımız önemli..mesela herkes bana eteği yakıştırır ama öyle kalem etek filan değil düdük gibi oluruz onlarla...böyle fırfırlı uçuşan bişeyler..tam mevsimi aslında..etekler özellikle bacaklar basenlerde kurtarıcı..fırfırlı filan olunca daha kabarık duruyo..bende var böyle etekler giyince herkesin dikkatini çekiyo ve herkes daha çok yakışıyo dio..elbiselerim var karpuz kollu beli lastikli etekleri uçuşan(kesinlikle bol değil ama )..kışın giydiğim elbiselerde benzer sayılır...düz olanları da kemerle hareket katıyorum..hem bel kısmını inceltiyo ya sanki daha hoş orantılı gibi oluyo...üstüne de bilemiyorum böyle dökümlü yine fırfırlı bişeyler olabilir..büyük desenli renkli şeyler olabilir..illa ki pantalon giyilecekse bol olabilir boru paça olabilir ..iş yeriniz de kıyafet problem değilse mesela bu sene moda olan pileli bol pantalonlar veya pantalon etekler var..olabilir..bunlar benim fikirlerim elbette..üste renkli desenli şeyler tercih ediyorum...her yerde zayıf gösteren kıyafetler diyo tam tersini yapabiliriz mesela..reyhan yazıcı nın bi yazısını buldum konuyu görünce araştırdım.bakın neler diyor.bizde bunu konuşalım mı?sizce ne yapalım:
Yazıcı'ya göre kısa boylu kadınlar kısa etek giymemeli. Düz renkli pantolon veya etek giymeli. Baştan aşağı tek kıyafet giyerlerse daha uzun görünürler. Bol dökümlü ve çok katlı şeyler de giymemeliler. Şişmanlar asimetrik kıyafet giymeli. Çizgili kıyafetleri tercih etmeli. Boyuna çizgi yerine çapraz inen çizgi daha zayıf gösterir. Çizgiler iki taraftan gelip ortada birleşebilir. Etekleri aşırı bol olmamalı. Bedenne oturan dar badi giymemeli. Ceketler pardösü gibi daha uzun zayıf gösterecek kıyafetler şişmanlar için daha makbûldür. Diz altı uzun ceket de iyi görünür. Şişmanlar omuzdan kuplu kıyafet yerine göğüs kuplu kıyafetler giymeli. Baseni geniş kadınların daha bol bluz giymesi gerekir. Bu şekilde basenler şişman görünmez. Basenli hanımlar kenarlarında 5 santimlik yırtmaç olan ceket ve hırkaları tercih etmeli. Bol kıyafeti uzun boylu yapılı kadınlar giymeli. Çok zayıf kadınlar da bol giymemeli. Bedene orantılı bol veya dar olmalı. Boynu kısa olan kadınlar eşarplarını önden 'V' şeklinde bağlamalı. Boyunu çok sıkan başörtüsü tarzı hoş görünmez. Çok geniş omuzlu insanlar vatka kullanmamalı. Reglan kol denilen kolun boyuna uzanan tarzında kıyafet giymemeli. Çok büyük göğüslü hanımlar uygun bir bluzun üzerine hırka yelek veya gömlek giyip önünü açmalı. Sırtı geniş hanımların kıyafetinde ortadan dikiş olmalı. Dikiş genişliği böler. Küçük desenli kıyafetleri şişman hanımlar büyük desenli kıyafetleri zayıf hanımlar tercih etmeli. Uzun boylu zayıf bir hanım büyük desenli giyebilir. Omuzu geniş hanımlar başörtülerini çok büyük salmamalı. Biraz daha toplu olabilir.

Bu kış kaftan tarzı ve bol nakışlı kıyafetler moda

"Önümüzdeki kış kaftan tarzı kıyafetler moda olacak. Türk hanımlarının vücut yapılarına ve kültürlerine uygun bir tarz bu. Vitrindeki pahalı ürünleri almak yerine şimdiden döşemecilerdeki kendinden dokulu kumaşları alıp çok güzel ceketler diktirilebilir. Pullu süslü tarzlar devam edecek. Dantel yerine güpür baskı yerine nakış var. Bluzlarda ceketlerde hatta eşarplarda nakış var. Taşlar da çok hakim olacak. Doğu Bloku ülkelerin giyim tarzı çok süslüdür. Onların tarzı Türkiye'de de hakim olmaya başladı. Kış sezonunda kiremitle turuncu arası renkler hakim. Kahverenginin her tonu haki yeşil çok fazla görülecek. Pembenin gül kurusu ile lila arasındaki tonları var. Kumaş desenlerine biraz daha etnik hava hakim. Daha düz renkli; ama kendinden dokulu kumaşlar var."

bi de bunu buldum deneyelim mi?erkekler için olanı da ekliyorum belki birisine lazım olur :
KıLO ALMAK ıSTEYEN BAYANLAR ıÇıN DOĞAL BESLENME FORMÜLÜ

Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında yarım bardak su ile çiğnemeden üç-dört adet karanfil yutulur. Yedi gün tamamlandıktan sonra aşağıdaki kurallara uyularak küre başlanır.

PıŞMıŞ DOMATES: Tüketeceğiniz her tür etle birlikte (koyun, dana, balık veya tavuk hangisi olursa olsun) mutlaka orta boy büyüklüğünde ızgarası yapılmışya da pişmiş domates tüketilmesi gerekir.

NORMAL EKMEK: Öğünlerinizde sadece normal buğday ekmeği tüketin (beyaz ekmek, kepeksiz). Her gün bir ay boyunca on-onbeş tane antep fıstığı tüketin.

SEBZE VE MEYVE: Meyvelerden daha çok taze beyaz üzüm ve muz tercih edin. Her öğlen yemeğinde mutlaka bir tane haşlanmış patates tüketin. Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca eksik olmamalıdır.

Her akşam yemeğinden iki saat sonra, bir fincan melisa çayı için. Hangi meyveyi yerseniz yeyin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğradıktan sonra tüketin.

Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka üzerine bol tarçın serperek yenilmelidir. Kendiniz evinizde kek veya süt ürünlerinden tatlı yapıyorsanız içine mutlaka biraz fazla tarçın ilave edin. ış yerinizde veya evinizde, sofraya yalnız oturmayınız.

Her gün 20 dakika mutlaka yürüyüş yapınız. Zamanı önemli değil. Ancak, her gün bir ay boyunca, aynı saatlerde yürüyüş yapmaya özen gösterin.

Yasaklar

*Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.

*Turşu, karabiber, acı biber ve sütten uzak durunuz .

*En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.

*Her türlü kaymak ve katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır.

KıLO ALMAK ıSTEYEN ERKEKLER ıÇıN DOĞAL KÜR

Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında bir su bardağı kaynatılmış sıcak suda baş parmak büyüklüğünde iki adet kök zencefil 6 dakika demlenip içilir. Öğütülmüş kök zencefil bu amaç için uygun değildir.

KEKıK: Tüketeceğiniz her türlü etin (koyun, dana, balık veya tavuk hangisi olursa olsun) , üzerine mutlaka bolca kekik serpip tüketin. Öğünlerinizde sadece normal buğday ekmeği tüketin (beyaz ekmek, kepeksiz).

ANTEP FISTIĞI: Her gün bir ay boyunca on-onbeş tane antep fıstığı tüketin. Meyvelerden daha çok taze beyaz üzüm ve muzu tercih edin. Her öğlen yemeğinde mutlaka bir tane haşlanmış patates tüketilmelidir. Patatesi tüketirken üzerine mutlaka kimyon serpilmelidir.

KUŞBURNU ÇAYI: Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca hiç eksik olmamalıdır. Her akşam yemeğinden iki saat sonra, bir fincan kuşburnu çayı içilmelidir.

TATLIYA LıMON SIKIN: Hangi meyveyi yerseniz yeyin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğrandıktan sonra yenilmelidir. Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka üzerine limon sıkılarak yenilmelidir. Limon sıkılmış tatlı mutlaka yemekten önce aç karına tüketilmelidir. Tatlının üzerine normal öğününüze devam edebilirsiniz. Her gün mutlaka 20 dakika yürüyüş yapınız.

Yasaklar :

*Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.

*Turşu, karabiber, acı biber ve sütten en az iki ay uzak durunuz .

*En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.

*Her türlü kaymak ve yemeklerde katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır.

(Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu)

-HABERVıTRıNı

esenkal.blogcu dan alıntıdır(emeğe saygı )

arkadaşlar yaa düğünüme 3 aydan az kaldı babamla ilgili sorunlarım var stresten iştahım kapandı bedenen bir halsizlik bir isteksizlik sürekli uyuyasım var.kayınvalidemler bize gelicek diye aklım çıkıyo okadar dermansızımki onlara hizmet etmeye konuşmaya takatim yok.praktenle kilo almıştım şimdi onları hep verdim 45 ya varımdır ya yokumdur.herkes çok zayıfladın kötüye gidiyorsun diyorlar.

arkadaşlar ya acilden kilo almak için ne yapmak lazım gelir acep
diyetisyene gittim şunu ye bunu ye diyo artiss
iştahım olsa yiyicem elbet:mymeka:
takviye bişiler verseniz dedim o benim alanım değil dedi kancık karı şakkıdıcokacimcoook

BENCE KİMSEYE SÖYLEME KİLO ALMAYA ÇALIŞTIĞINI.. büyük olmuş pardon..

ben öyle yapıyorum bişiy söyleyen olursa ben böyle mutluyum kilo alıpda napıcam sağlığım yerinde nasıl olsa kilo almaya çalışmıyorum dyorum çeneleri kapanıyo bi daha soramıyolar.. bence sende öyle yap kimsenin bilmesine gerek yok...

SEDNA03 acaba neden süt yok dio bi bilgin varmı.. bende ballı süt için diye yazı bulmuştum kilo almak için.. içiyorum da...

SUKUT iştah açan ilaçlar var.. inanılmazz iştah açıyo ama bi o kadarda uyku yapıyo ne yiyeceğini şaşırıyosun.. ben çok önce kullanmıştım ama burda hala kullanan arkadaşlar var özelden bi konuşun ilaç ismi vermek yasak çünkü burda.. bide tabii ben diyetisye kontroılünde almıştım ilacıtüm testler yapıldı ona göre kafana göre kullanınca bişiy olurmu bilemiyorum...

sukut stresten ise bi psikologdan hafif bişey isteyebilrisin veya melissa çayı içebilirsin.
aspirin bilemiyorum belki balla birleşince oluyodur.bide ben doğmadan önce annem süt içermiş çok ve ben minnacık doğmuşum :(

Back