Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

olabilir cnm ama sakinleştirir sinirlere ii gelir aynı zamanda..sinirden kaynaklanıyosa kilo verme ii olabilir die düşündüm..bi de sarı kantaron sakinleştirir
cnm kollay için pileli fırfırlı yine ii olur bence..mesela bu sene moda fırfırlı büzgülü kollu bi bluz ama çeyrek kollu..yazlık modeller var..
hoş kıyafet yerine boğazımıza yatrım yapalım dicem ama nerde yiyemiyoz yesek de zaten kilo yapmıyo

Ben btün paramı yememe ayrıyorum,alışverişten sıkılırım haliyle.Hımm size small x small vermek lazım derler.Yinede yediklerim yaramıyor.Sadece ben bi,r geçitim diye düşündüğüm haliyle oluyor.Evet bak melisa çayı sakinleştirir,aslında yeşil çay daha iyi olabilir.Hemde cildi çok güzel yapıyor,halsiz olmayız en azından Ebru şallı hep içiyo baksana,kadın da zayıf ama kimse ona plates yapma sen zayıfsın demiyor ben anlamıyorumkaydirigubbakcemile2:hulya:

ya artık deliricem giydiğim bişey yakışmıyo ne alışveriştn zevk alıyosun ne yediğinden (daha doğrusu yiyemediğimden mi desek..) Ya en çok da milletin lafları üzüyor beni ve bu durumumu kimseyle paylaşamıyorum sadece sizinle..Bi gün biri bana ''IY ne kadar zayıfsın'' dedi o anda bişey diyemedim ama içimde kaldı valla..deliricemm)))):
Prakteni düzenli içmiyodum simdi icicem nasılsa evdeyim..

aynı durumdayız canım ya banada öe diolar eve gelip hep ağladım yıllardır.

bende aynı senıngıbıyım ya oyle dıyenlere cvp vermek yerıne anca aglayıp uzulup duruyorum kendı kendıme praktenıde kullandım şişeyi nerdeyse bıtırdım ama hıç bısey olmadı b vıtamınıde aldım tık yok hala 54 kıloyum aynı kılo ve boya sahıp oldugum arkadaslarım var ama onlar benden kılolu duruyolar benım kemıklerım daha agır gelıyo heralde bacaklar ve popolar çok zayıf sadece 6 kilo alsam yetecek bana....:çok üzgünüm:

bende yarın itibariyle
cici bebe-süt-bal karışımna başlıyorum.günde 3 kez.
inşallah faydalı olur

5 kilocuk yeter bana başka bisey istemem
yagmus bende de popo ve bacak yok aynen p.... de biseye yaramadı zaten of napıcam bilmiyorum.

ben kafaya çok taktığım için eşimde süreklı bana boşver takma okadar üzüldüğüne degecek bişey yok deyıp duruyo ikinci çocuguda yaparsan zaten alırsın dıyo ama böyle iyisin demiyo emınım bi kac kılo almamı oda ıstıyodur çünkü o çok kılolu degıl ama yınede ben ona gore bıraz daha zayıf duruyorum aslında ileriki yaslarda doğumlardan sonra aşırı ve kalıcı kılolar almaktanda korkuyorum ama bilemiyorum ya olayı akısına bırakmak lazım ama onu da beceremıyorum nasıl olcek bizim bu halimiz sevgili çıtır kızlar bilmiyorum valla...

kızlar mrbb....
bu aralar ıı deılım ruhsal olrarak
ve gecen hafta yemeden ıcmeden kesıldım halsıız dusunce hastaneye serum yedım teshıs olarakda kansızlıga baglı depresyon kan surupları kullanıyorum yavas yavas yemeye basladım 53 kılodan 49 a dustum nasıl alcam derken verdımmmm (

geçmiş olsun çok üzüldüm kan şurupları bırazda olsa iştahını açacaktır sende moralini yüksek tut başka çözüm yolu yok malesef durduk yere kendı kendıne kılo alamıyoruz en önemlısı moralin düzgün olması kafaya takmamak.....saglıklı günler diliyorum...

şuanda saat öglen 1 oldu ve ben daha kahvaltı bile yapmadım canım istemiyo işte heralde aksama anca acıkırım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…