• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Şu kolayı bi bırakamadım..Ya televizyonda gördüm yağları eritiyo dediler icindeki asitten dolayı..Bazıları da çok şekerli diye kilo aldırır dediler.Ama bana bağımlılık yaptı.Artık zayıflatır mı şişmanlatır mı bilmem..ısmini vermek istemediğim şurubu :D içeli yemedğim şeyleri bile yiyorum artık. Kilo aldğmı hssediyorumm..Tartılcam bugün.. Yaşasın yemek yemeek !! cokacimcoooksositososito

nurr sendemi kilo alcann .. hadi bakalım hepimize sağlıklı kilolarr..

bilmiyorum onunla ilgili bişiy..olabilir tabii ama daha çok yedirir acı bence hani nekadar düşürecekki kaloriyi bilemedim..
efet cnmmm ben sevmiorum bu halimii ama topiki incelemedim neler yapmam gerktiğini filan bilmiorum

45 kilo olmuşum. delikafadulden Nasıl oldum ben de bilmiyorum. kafamçokkarıştı Her zamanki gibi iştahım, bir fark yok fakat 1 haftadır aç karnına tartılıyorum uyandıktan sonra 45 çıkıyor. Muhtemelen antidepresan ve b vitamini yaptı. delikafadulden
Herkese içten selam,
Kilo almaya devam. hihoyyyt

efet cnmmm ben sevmiorum bu halimii ama topiki incelemedim neler yapmam gerktiğini filan bilmiorum
ben netten araştırırken bi kaç yazı bulup paylaşmıştım bi iki sayfa önce olsa gerek.. boş zamanında bi göz gezdirirsin..

45 kilo olmuşum. delikafadulden Nasıl oldum ben de bilmiyorum. kafamçokkarıştı Her zamanki gibi iştahım, bir fark yok fakat 1 haftadır aç karnına tartılıyorum uyandıktan sonra 45 çıkıyor. Muhtemelen antidepresan ve b vitamini yaptı. delikafadulden
Herkese içten selam,
tepriklerrr...boyunuz kaçtı..?

Herkese içten selam,

didicim dr mu verdi antidepresanı
sen kendin başına mı kullanıyorsun
umarım öle değildir dikkat et canım sevindim bu arada darısı başımaaaa:Saruboceq:

Şu kolayı bi bırakamadım..Ya televizyonda gördüm yağları eritiyo dediler icindeki asitten dolayı..Bazıları da çok şekerli diye kilo aldırır dediler.Ama bana bağımlılık yaptı.Artık zayıflatır mı şişmanlatır mı bilmem..İsmini vermek istemediğim şurubu :D içeli yemedğim şeyleri bile yiyorum artık. Kilo aldğmı hssediyorumm..Tartılcam bugün.. Yaşasın yemek yemeek !! cokacimcoooksositososito

cnm sadece yağları değil midede ne bulsa eritir o meret..seni bile..şaka değil bi lavaboya filan dökün..lavabo malzemesi ne kadar serttir halbuki ama kola dökünce nasıl olur..mide midemizi düşünelim..bende içiyorum ama arada...çalışırken bazen öğle yemeklerinde içiyorum..ayran uyku yaptığı için içemiyorum :(( tamda bitiremem genelde..kalır içinde...bende kilo vermeye devam ediyorum pufffff..........

cnm sadece yağları değil midede ne bulsa eritir o meret..seni bile..şaka değil bi lavaboya filan dökün..lavabo malzemesi ne kadar serttir halbuki ama kola dökünce nasıl olur..mide midemizi düşünelim..bende içiyorum ama arada...çalışırken bazen öğle yemeklerinde içiyorum..ayran uyku yaptığı için içemiyorum :(( tamda bitiremem genelde..kalır içinde...bende kilo vermeye devam ediyorum pufffff..........

evet cnm biliyrm blgler icin sağol (:

mrhba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende çok zayıfım canım hıç yemek yemek istemiyo 60 kilo olmak istiyorum 6 kiloya ihtiyacım var boyum 1.69 benim iştahım nasıl açılacak yaaa.......

kızlar ben en son buraya 50 kilo olduğumu sölemiştim şuan 51 52 arasındayım.ama artık önceki kadr üstüne düşmüorum düşmediğim içinde bianda farkediorum yne kilo aldığımı bnce sizde fazla üstüne düşmeyin bnde 47 den yukarda alcağımı hiç düşünmüodum çnkü 3 senedrli aynı kilodaydım.kendinzi pozitif tutun başkada hiçbişi demiorum.ben şuanda kendmden korkuorum çok kilo alcam veremicem die bu nasıl işse:1:ve gerçekten pekmez çok yarayışlı tavsiye ediorum kızlar.ben her akşam yatmadan bi kaşık alıorum

kızlar ben en son buraya 50 kilo olduğumu sölemiştim şuan 51 52 arasındayım.ama artık önceki kadr üstüne düşmüorum düşmediğim içinde bianda farkediorum yne kilo aldığımı bnce sizde fazla üstüne düşmeyin bnde 47 den yukarda alcağımı hiç düşünmüodum çnkü 3 senedrli aynı kilodaydım.kendinzi pozitif tutun başkada hiçbişi demiorum.ben şuanda kendmden korkuorum çok kilo alcam veremicem die bu nasıl işse:1:ve gerçekten pekmez çok yarayışlı tavsiye ediorum kızlar.ben her akşam yatmadan bi kaşık alıorum

TEŞEKKÜR EDERİZ.. büyük olmuş pardon.. pekmeze bende başlıyım artık.. sabahlarıda ballı süt içicem yarın başlıyorum süt yokmuş bu sabah içemedim.. yada yatarken içerim bu gün.. ee başka ne yöntemler uyguluyosunuz arkadaşlarr. varmı püf noktalarınız.. ben bu ra makarnaya falan bol mayonez sıkıyorum seviyorumda gerçi..
akşamada patates köfte yapıcam kolayla yeriz.. yada meyve suyuyyla.. kalorili kalorili..

cnm ya nası aldın bikez daha yazarmısın bide bu xxx denen ilaç neki:))

tepriklerrr...boyunuz kaçtı..?

160 canım.

didicim dr mu verdi antidepresanı
sen kendin başına mı kullanıyorsun
umarım öle değildir dikkat et canım sevindim bu arada darısı başımaaaa:Saruboceq:

minaya her anlamda katılıyorum..antidepresanı dr verdi dimi ?

Kilo almak için cahillik yapacak beyine sahip değilim. :olmaz: Elbette ki doktor verdi. Teşekkür ederim kuzucuklarım sizlerinde kilo almanızı temenni ederim. opuyorumnanaktan

160 canım.

Kilo almak için cahillik yapacak beyine sahip değilim. :olmaz: Elbette ki doktor verdi. Teşekkür ederim kuzucuklarım sizlerinde kilo almanızı temenni ederim. opuyorumnanaktan

canım kimse sana bu şekilde demedi.neden bu tepkiyi verdin anlamadım?bazı kişiler içebiliyor.bunun beyinle ne alakası var ki?

Arkadaşlar bala üzüm çekirdeği tozu ve çöret otunu ezip karıştırın.Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ilaç gibi alın.hihoyyyt

Back