• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kilo almak için neler denedim iran iksirleri balık hapları en son da bi arkadaşımın tavsiyesiyle herbalife denen ürünü kulandım % 100 garantili kilo almassam param iadeydi evet dedikleri gibi kulandım ilk ay 3 kilo aldım 3 4 ay daha kulanmamm gerektigğini söylediler 2 aydır kulanıyorum 3 kilodan daha fazla alamadım ve yine eski kiloma döndüm olan cebime oldu 900 tl param gitii şimdi napıcam bilmiyorum nasıl kilo alıcam bıktım şu dertten ya :SSS

Arkadaşlar bu tür şeylere kanmayalım. :olmaz: Hepsi para tuzağı. :umursamaz:

ben doktor ibrahim saraçoğluna saçlarımın çoğalması için ne yapmam gerektiğini sormuştum o vermişti bu çörekotu tarifini yani kahvaltının arasında 1 tatlı kaşığı yemem gerektiğini. o özellikle bütün taneleri dişlerinle parçalamalısın dediği için buraya üstüne basa basa yazmıştım ama parçalamadan yutsakta olur diyorsanız siz bilirsiniz tabi a.s.

sonuçta mide asiti eritmez mi
benim de adetimi düzene soktu kendisi
yalnız ben de çiğnemeden yutuyorum tadı çok kötü
sabahları suyla hoop

walla canım şöyle söyleyim 2 aydır düzenli her kahvaltının arasında yiyorum. saçlarımda artış olmadı bilmiyorumkismile zaten doktor ibrahim adnan saraçoğlunun tarifine göre saç çoğalması için 1 sene boyunca bunu yapmak lazımmış ilk 6 ayında bu şekilde, 2. altı ayda ise haftada 2 kez 1 kase sarımsaklı yoğurt yemek lazımmış.. çok zahmetli iş yani. düzenli unutmadan yapabilirmiyim bilmiyorum ama ben en azından sağlıklı diye kahvaltılarda yiyorum ve dediğim gibi çörekotunun tadını bu şekilde beğeniyorum. rica ederim canım ne demek ama keşke kıtır kıtır olana kadar bekletmeseydin, o şekilde yemek çok zor oluyor birazcık daha az tutman gerekiyormuş. 2 aydır yaptığım için uzmanlaştım iyice kaydirigubbakcemile3

aktarda genelde bundan oluyo kızlar

bunu suya mı katıyoruz?

12.jpg

Bir bardak suyun içine 1-2 damla katıpta içebilirsin tatlım. zemuszemus

ben doktor ibrahim saraçoğluna saçlarımın çoğalması için ne yapmam gerektiğini sormuştum o vermişti bu çörekotu tarifini yani kahvaltının arasında 1 tatlı kaşığı yemem gerektiğini. o özellikle bütün taneleri dişlerinle parçalamalısın dediği için buraya üstüne basa basa yazmıştım ama parçalamadan yutsakta olur diyorsanız siz bilirsiniz tabi a.s.

cnm saç için kara üzüm çekirdeği tozunu duydum geçen bi arkadaştan ..daha doğrusu yazmışımdır buraya hem kilo hem unutkanlık için yiyodum ben..o dönemde saç derimde inanılmaz bi kaşıntı vardı..anlatammam..geçenlerde baktım bissürü küçük küçük saç vardı kafamda..neden neden die düşünürken küç ile saç bağlantılı bi yazıyı okudum kk da..meğer saçda çıkartıyomuş..şimdi de çörekotunu okudum..çok ilginç..ben bilmiyodum çekilmişini aldım aktar amca bişey olmaz dedi yesemmi acaba çörekotunu?ne dersiniz?bi de kahvaltı da mı yemeli..akşam yesem olmazmı?ben kahvaltı da bişey yiyeymem..

cnm saç için kara üzüm çekirdeği tozunu duydum geçen bi arkadaştan ..daha doğrusu yazmışımdır buraya hem kilo hem unutkanlık için yiyodum ben..o dönemde saç derimde inanılmaz bi kaşıntı vardı..anlatammam..geçenlerde baktım bissürü küçük küçük saç vardı kafamda..neden neden die düşünürken küç ile saç bağlantılı bi yazıyı okudum kk da..meğer saçda çıkartıyomuş..şimdi de çörekotunu okudum..çok ilginç..ben bilmiyodum çekilmişini aldım aktar amca bişey olmaz dedi yesemmi acaba çörekotunu?ne dersiniz?bi de kahvaltı da mı yemeli..akşam yesem olmazmı?ben kahvaltı da bişey yiyeymem..

çokk şaşırdım canım yaaa bu kadar etkili mi yani hemen bende başlıyım o zaman... kaydirigubbakcemile5 saçlarım çok azz. peki ben kuru üzümün kendisini yesem çekirdeklerini ezerek, olmaz mı. ben öyle toz karışımlar yiyemiyorum yaa günlük belli bi sayıda kara üzümün kurusunu yesem olurmuki bilmiyorumkismile canım tabiki çörekotunu istediğin saat yiyebilirsin. ama ben böyle hazır satılan şeylere pek güvenemiyoum yaa yinede karar senin tabi ama evde çörekotunu benim dediğim gibi yesen hazır almak yerine CADIARZU

selam
ben zayıflamak isteyenler topicindeyim çizelgemden de anlaşıldığı üzere :) kilo almak isteyenler için daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama eczanelerde balık yağı var onu kullanıyolar. arkadaşım kardeşinin kilo alması için ona kullandırmıştı bi araştırın isterseniz.

çokk şaşırdım canım yaaa bu kadar etkili mi yani hemen bende başlıyım o zaman... kaydirigubbakcemile5 saçlarım çok azz. peki ben kuru üzümün kendisini yesem çekirdeklerini ezerek, olmaz mı. ben öyle toz karışımlar yiyemiyorum yaa günlük belli bi sayıda kara üzümün kurusunu yesem olurmuki bilmiyorumkismile canım tabiki çörekotunu istediğin saat yiyebilirsin. ama ben böyle hazır satılan şeylere pek güvenemiyoum yaa yinede karar senin tabi ama evde çörekotunu benim dediğim gibi yesen hazır almak yerine CADIARZU

Bilemiyorum tatlım bilmiyorumkismile ama dediğim gibi ben akşamları yiyiodum.bikaç ay devam ettim.sanırım 2 ay filan..ama bilinçli yapmadım..yoğurda şekerle karıştırıp yiyiodum..unutkanlık için demişti aktar amca bana..ama o dönemde şampuan maske hiçbişey yapmadığım halde saçım çıktı..antidepresana bağladım ilk başta..sonra forumda bi arkadaş yazmış saç için kara üzüm çek yiyiroum die..o zaman şarj ettti kafa..zararı olmazsa çörek otunu ben bi deneyeyim..aktarlarda ezmek için küçük makinaları satılıyo ismini bilmiyorum ama mirmirmirmir

Balık yağı yerine ensure besin takviyesi bana daha mantıklı geliyor. En azından günlük kalori ihtiyacı tamamlanır.:ecrin_bebek:

bence supradyn dıye bı wıtamın war onun kullanmalı we bol bol şu kahvaltılık helwalardan yemelıyız arastırdım we en ıyısı bunlar geldı.hem enerji werıyomus hem kilo yapıomus helwa

kızlar herhafta beyti kebap yeyin kaydirigubbakcemile3 üzerine de künefe Allaaaaahhh delikafadulden eşimde çok zayıftı benim yanımda oda kilo aldı :))) olmadı hergün size menü vereyim :)))) mesela ben zayıflamaya çalışmadan önce ne yiyordduuumm?
börekk herhafta beyti kebap üzerine künefe,pide,kokoreç delikafadulden kumpirr delikafadulden yanına kola delikafadulden doritosss :))) gidin yarım kilo fındıklı fıstıklı lokum alın yeyin :)))
ya ben kilolarımı versem sizde alsanız olmamı? :sm_confused: alan razı veren razı yani.

Back