Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ortaokuldan beri aynı kilodayım ben de yav, hiç 45 olmadım nasıl bir duygu acaba? kaydirigubbakcemile3 :icecream:

kaydirigubbakcemile3 vallaa kız ben de ortaokulda nasılsam şimdi de aynıyım sempatiksalakcinni
bi de ben çok erken regl oldum ilkokul 5.sınıfa giderken.. ondan da pek serpilemedim sanırımmirmirmirmir
sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 vallaa kız ben de ortaokulda nasılsam şimdi de aynıyım sempatiksalakcinni
bi de ben çok erken regl oldum ilkokul 5.sınıfa giderken.. ondan da pek serpilemedim sanırımmirmirmirmir
sırnaşık şey

Bizde genetik annem, anneannem, teyzem, dayım minyon tipliler. Babamın da çok iri olduğu söylenemez. Ben de minik kalmışım. kaydirigubbakcemile3 Benden 4-5 yaş küçük kuzenlerim benim 3-4 katım. delikafadulden Benden büyük gösteriyor hepsi yav. akannehir

Bu arada bugün de çörek otu yağı aldım. Memişlerim için çok met ettiler.bilmiyorumkismile denicem bakalımzemuszemus:icecream:

evet benimde ondan sanırım valla çörek otu dedim şu hani poğaçaların üzerlerine serpilen çörek otları varya susam gibi ondan verdiler.bilmiyorumkismile

ay bende de ondan var ama çiğnenmiyor ya:bbo: tadı çok kötüüüüü iğrençç kusasım geliyorr.. Havanda eziyorum toz gibi yapıp suyla yutuyorum.. akannehir

ay bende de ondan var ama çiğnenmiyor ya:bbo: tadı çok kötüüüüü iğrençç kusasım geliyorr.. Havanda eziyorum toz gibi yapıp suyla yutuyorum.. akannehir

Öğütülmüşü var onun kuzularım. Bu işte. aklinialirimsmile

221-354-large.jpg

Bundan alacağım tatlım açık tasvip etmiyorlar pek. Kara üzüm çekirdeği bitti, bunu da deneyeceğim. hihoyyyt

ben denemek amaçlı aldım yararsa kutusunu alırım küçü bende düzenli kullanamıyorum artık aklıma geldikçe düzene soksam ii olcak amaboshayallersmile

Back