- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.881
bi de ben gazetede okmuştum nane ile anasonu demleyip çayını içince iştahı açıyomuş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
didicim ben neler neler yaptım bu kilo olayı için
tartıda en fazla 47yi gördüm
daha da yukarı çıkamadım
iştahım yok
en ufak streste yemeden içmeden kesilirim
heyecanlanınca bile yiyemem..
çok çabuk kaybediyorum kiloları
bu da ayrı sorun
işta sorunumu balık hapıyl aşmak üzereyim şu ara
ama çok geç yattığım içinde haliyle geç uyanıyorum
al saat 2 olmuş netteyim misaldelikafadulden
uykumu düzene koyarsam bu iştahla kilo alcam inş.
sadece kahvaltı çok önemli bir öğün diyo uzmanlar
ben oldum olasıya erken saatte kahvaltı yapamamışmdır
acıkmıyorum çünkü
bunu nasıl halletcem bilmiyorum
sedna katılıyorum sanada canım 158 boya kilon iyi gibi aslında
ama vücut tipine görede değişiyor durum
aldıktan sonra o kiloyu korumak da ayrı bi sorunbilmiyorumkismile
rosee34 aç karnına tok karnına onlar da farkeder aç karnına tartıl cnm asıl kilon o
didicim ben neler neler yaptım bu kilo olayı için tartıda en fazla 47yi gördüm
daha da yukarı çıkamadım
iştahım yok
en ufak streste yemeden içmeden kesilirim
heyecanlanınca bile yiyemem..
çok çabuk kaybediyorum kiloları
bu da ayrı sorun
işta sorunumu balık hapıyl aşmak üzereyim şu ara
ama çok geç yattığım içinde haliyle geç uyanıyorum
al saat 2 olmuş netteyim misaldelikafadulden
uykumu düzene koyarsam bu iştahla kilo alcam inş.
sadece kahvaltı çok önemli bir öğün diyo uzmanlar
ben oldum olasıya erken saatte kahvaltı yapamamışmdır
acıkmıyorum çünkü
bunu nasıl halletcem bilmiyorum
Canım ben seni daha kilolu biliyodum.Yani en azından 47-48 falan :çok üzgünüm:bu arada boyun kaç tatlım iştahını açmaya çalış kalk ve ben bunu başarırım de inan olucak. Bak ben bigün kalktım dedimki ömrümün sonuna kadar böle sıska kalamam kendimi az etli görmek istiyorum ve giydiklerim yakışsın istiyorum dedim ve kafama koydum inan 5 kilo aldım. Benim için imkansızdı gerçekten ama oldu çok şükür. İnan ve başar tatlım sadece başlarda zorluk çekersin sonrası geliyo iştahın açılıyor. Olumlu haberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan47 mi? :1shok: Nerede o günler. boshayallersmile 44 bile olmadım hiç. :gitme: Ben de 1-2 gibi uyuyorum öğlen de 12-1 gibi kalkıyorum. Heyecanlanınca, üzgün olunca yiyemiyorum yav senin gibi. Zaten iştahım yok en ufak birşey de yeme isteğim kayboluyor. :sinifsinif: Fakat ben ne olursa olsun kahvaltı etmeden sokağa adım atmıyorum. Bir lokma da olsa alıyorum öyle çıkıyorum. mirmirmirmir
evet rose.cum aynen senin gibi bende tartıyı kırcam bi gün
annem diyo zırt pırt çıkma şunun üstüne diye
ama duramıyorum
1 günde bile çok fark ediyor
benim de öyle dk.başı tartılıyorum annem çok kızıyokaydirigubbakcemile3 bugün sabah tartıldım kalkınca 50 cıktım.Ay ne kadan sevindim zemuszemus ama bir yandan da kızıyorum tartıya yanlış mı tartıyo diye güvenmiyorum sana yalancısın diyorum annemler tuhaf tuhaf bakıyokaydirigubbakcemile3
boyun kaç tatlım senin
ay 50 olsam bende bi zemuszemus
Boyum 1.65 cnm bende ah bi 50 olsam gerisi gelir diyodum.Şimdi çok şükür 50 yi gördüm.Ama ilk sıralarki gibi zorlamıyorum.Tekrardan başlıcam ama 3 kilo daha alsam yeter.zemuszemus senin boy kilo kaçtı inş. sende 50 ye ulaşırsınopuyorumnanaktan
Canım ben seni daha kilolu biliyodum.Yani en azından 47-48 falan :çok üzgünüm:bu arada boyun kaç tatlım iştahını açmaya çalış kalk ve ben bunu başarırım de inan olucak. Bak ben bigün kalktım dedimki ömrümün sonuna kadar böle sıska kalamam kendimi az etli görmek istiyorum ve giydiklerim yakışsın istiyorum dedim ve kafama koydum inan 5 kilo aldım. Benim için imkansızdı gerçekten ama oldu çok şükür. ınan ve başar tatlım sadece başlarda zorluk çekersin sonrası geliyo iştahın açılıyor. Olumlu haberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan
160'a 42'yim tatlım. :gitme: 50 olsam yetecekte işte olamıyorum. b vitaminine başladım bugün o etki etmezse başka şeye geçeceğim birkaç şey denemeyi düşünüyorum. Kiloyu bulana kadar. kaydirigubbakcemile3 Hiç azim, istek yok ben de tatlım. Zaten depresyondayım iyice salıyorum kendimi. mafoldumben 1.5 ay sonra evleneceğim, belki yarar evlilik bana da kilo alırım. sempatiksalakcinni
dıdıcım allah tamamınaerdırsın ınsallah dedıgın gb evkenınce kılo alırsın
oyy didişim evlencem mi senopuyorumnanaktan
azimli olmalısın sıkma canını
bence de evlendikten sonra kilo alırsın ama
istediğin kiloya ulaşmış bir şekilde gelin olduğunu hayal etsenezemuszemus
ideal kilonda gelinlik daha bi güzel olacaktır bunu düşünbayanssulusmile
iştahın yoksa sende balık hapına başla
deli gibi yiyorum bendelikafadulden
160'a 42'yim tatlım. :gitme: 50 olsam yetecekte işte olamıyorum. b vitaminine başladım bugün o etki etmezse başka şeye geçeceğim birkaç şey denemeyi düşünüyorum. Kiloyu bulana kadar. kaydirigubbakcemile3 Hiç azim, istek yok ben de tatlım. Zaten depresyondayım iyice salıyorum kendimi. mafoldumben 1.5 ay sonra evleneceğim, belki yarar evlilik bana da kilo alırım. sempatiksalakcinni
1.60 benim boyum
1 kilo bile alınca çok farkediyo benim bünyede
esasında bana 48-49 bile yeter
ama 50 olayım işi garantiye alayım
bakarsın veririm 1-2 kilo birden benim metabolizmaya güven olmazlmaz:
Sana katılıyorum tatlım gerçekten 1 kilo bile hemn belli ediyor. Ben kendimi bi salım yemen falan yemim hemen veriyorum yah boshayallersmile o yüzden elimden gelidiğince dikkat ediyorum. 2-3 kilo daha alsam yeter bana inş. alırım olumunekankayizsmile
kızlar spora ne dersiniz?daha öncede belirtmiştim..kilo verdirici olduğu kadar alınmasını sağlayanlarda var.spor merkezlerinde yazıo kilo alma-verme die..
rose sen miydin diyetisyene giden?sonuç nasıl?
kilo alamayanların ilk yapması gereken bi doktora gözükmek bence..sorun yoksa diğer yöntemler denenmeli.