• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben de 55 kiloyum 1.65 boyum, hala buralarda dolanıyorum ama sırf kilomu koruyabilmek için bi kaç aynı kiloda kalabilirsem sonra verme kaygısı taşımicam.

sedna ben de kullandım o ilaçtan bi süre uykum düzene girince bıraktım.çok iştah açtığı doğru.iyiydi aslında ama dediğim gibi uyku problemim olmayınca devam edemedim.sadece kilo almak için kullanmak istemedim ben yani.bir de yan etkiler vs..

daha sonra sevgili puffun çikolata ekmek tavsiyesiyle bi buçuk ay gibi bi sürede 46dan 55e çıktım.ilk başlarda çok zorladım kendimi tabi yemek kolay olmadı.ama inanın sabredince oluyor.bir de bende bağımlılık gibi oldu o her gece yatmadan yarım ekmek arası nutella.daha sonra kilo aldıktan sonra bıraktım.o kadar çok yedim ki kaç kutu nutella bitirdim hatırlamıyorm :s artık kendimi o kadar çok zorlamaya gerek olmadığı için günde bir iki tane çikolata alıyorum yatmadan yada çayın kahvenin yanında onlardan yiyorum.haricinde çok da dikkat etmiyorum.şu an kilomda bi değişiklik yok ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım eğer kilo verdiğimi farkedersem yeniden fazla fazla yemem gerekecek.o yüzden hala burdayım.mesela çok kalorili şeyleri yazıyorsunuz ben de ona göre beslenmeye çalışıyorumcokacimcoook

kızlar bnde çörek otunu yemeye çalışıyorum ama tadı kötü olduğu için pekmez ve çörek otunu aynı anda alıorum ikisi bi arada acaba alırmıyım kiloCADIARZUztn 51 kilo oldum ama 55 56 istiyorum

didicim ben neler neler yaptım bu kilo olayı için

tartıda en fazla 47yi gördüm
daha da yukarı çıkamadım
iştahım yok
en ufak streste yemeden içmeden kesilirim
heyecanlanınca bile yiyemem..
çok çabuk kaybediyorum kiloları
bu da ayrı sorun

işta sorunumu balık hapıyl aşmak üzereyim şu ara
ama çok geç yattığım içinde haliyle geç uyanıyorum
al saat 2 olmuş netteyim misaldelikafadulden

uykumu düzene koyarsam bu iştahla kilo alcam inş.
sadece kahvaltı çok önemli bir öğün diyo uzmanlar
ben oldum olasıya erken saatte kahvaltı yapamamışmdır
acıkmıyorum çünkü
bunu nasıl halletcem bilmiyorum

sedna
katılıyorum sanada canım 158 boya kilon iyi gibi aslında
ama vücut tipine görede değişiyor durum
aldıktan sonra o kiloyu korumak da ayrı bi sorunbilmiyorumkismile

Cnm ben de çok çabuk kilo veriyorum misal 5 kilo aldım. Koruduğum sürece aynıyım 1 gün boşlayınca bi bakıyorum 49 olmuşum. Ya insan bir günde 1 kilo kaybeder mi sinir oluyorum.Bazen tartıya kızıyorum yanlış galiba bu die ama bilemiyorum. Tek bildiğim bu durum karşısında gerildiğimboshayallersmile

didicim ben neler neler yaptım bu kilo olayı için tartıda en fazla 47yi gördüm
daha da yukarı çıkamadım
iştahım yok
en ufak streste yemeden içmeden kesilirim
heyecanlanınca bile yiyemem..
çok çabuk kaybediyorum kiloları
bu da ayrı sorun

işta sorunumu balık hapıyl aşmak üzereyim şu ara
ama çok geç yattığım içinde haliyle geç uyanıyorum
al saat 2 olmuş netteyim misaldelikafadulden

uykumu düzene koyarsam bu iştahla kilo alcam inş.
sadece kahvaltı çok önemli bir öğün diyo uzmanlar
ben oldum olasıya erken saatte kahvaltı yapamamışmdır
acıkmıyorum çünkü
bunu nasıl halletcem bilmiyorum

47 mi? :1shok: Nerede o günler. boshayallersmile 44 bile olmadım hiç. :gitme: Ben de 1-2 gibi uyuyorum öğlen de 12-1 gibi kalkıyorum. Heyecanlanınca, üzgün olunca yiyemiyorum yav senin gibi. Zaten iştahım yok en ufak birşey de yeme isteğim kayboluyor. :sinifsinif: Fakat ben ne olursa olsun kahvaltı etmeden sokağa adım atmıyorum. Bir lokma da olsa alıyorum öyle çıkıyorum. mirmirmirmir

arkadaşlar ben de 1 hafta önce dahiliye dr una gittim,direkt kansızsın sen dedi tahlile gönderdi ve kansızlık çıktı gerçekten de,kan hafı verdi b12 vitamin iğnesi verdi haftada 1 kere vurulacakmış,kalsiyum sandoz ve sipraktin verdi bunları kullan kilo almaya başlayacaksın dedi,1 haftadır kullanıyorum ilaçları ve inanılmaz iştahım açıldı sürekli birşeyler yeme arayışı içindeyim ve doyduğumu hissetmiyorum inanın,bir de ben eskiden beri az az sık sık yerdim,bu tamamen yanlış bir uygulamaymış,edindiğim bilgilere göre az az sık sık yendiği zaman vücut nasıl olsa sürekli yiyecek geliyor diye aldığını enerjiye çevirip yakıyormuş ama ana öğünlerde fazla miktar yiyip öğün araları uzun olursa vücut yemek gelmeyecek korkusuna kapılıp depoluyor yani yağa çeviriyomuş bu da bize kilo olarak geri dönüyomuş...umarım faydalı olabilmişimdir,herkese sağlıklı bol kilolu günler diliyorum...

lalin yarım ekmeğin arasına sürüyordum tatlım geçiyordum televizyonun karşısına yanında bi içecekle çok güzel kilo aldırıyor

47 mi? :1shok: Nerede o günler. boshayallersmile 44 bile olmadım hiç. :gitme: Ben de 1-2 gibi uyuyorum öğlen de 12-1 gibi kalkıyorum. Heyecanlanınca, üzgün olunca yiyemiyorum yav senin gibi. Zaten iştahım yok en ufak birşey de yeme isteğim kayboluyor. :sinifsinif: Fakat ben ne olursa olsun kahvaltı etmeden sokağa adım atmıyorum. Bir lokma da olsa alıyorum öyle çıkıyorum. mirmirmirmir
Canım ben seni daha kilolu biliyodum.Yani en azından 47-48 falan :çok üzgünüm:bu arada boyun kaç tatlım iştahını açmaya çalış kalk ve ben bunu başarırım de inan olucak. Bak ben bigün kalktım dedimki ömrümün sonuna kadar böle sıska kalamam kendimi az etli görmek istiyorum ve giydiklerim yakışsın istiyorum dedim ve kafama koydum inan 5 kilo aldım. Benim için imkansızdı gerçekten ama oldu çok şükür. İnan ve başar tatlım sadece başlarda zorluk çekersin sonrası geliyo iştahın açılıyor. Olumlu haberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan

evet rose.cum aynen senin gibi bende tartıyı kırcam bi gün
annem diyo zırt pırt çıkma şunun üstüne diye
ama duramıyorum
1 günde bile çok fark ediyor

benim de öyle dk.başı tartılıyorum annem çok kızıyokaydirigubbakcemile3 bugün sabah tartıldım kalkınca 50 cıktım.Ay ne kadan sevindim zemuszemus ama bir yandan da kızıyorum tartıya yanlış mı tartıyo diye güvenmiyorum sana yalancısın diyorum annemler tuhaf tuhaf bakıyokaydirigubbakcemile3

geçen sene 50 olan kilom 4 ayda 63'e çıktı....13 kilo aldım nasıl mı? kullandığım ilaç sayesinde ama daha sonra bu ilacı bıraktım bırakmam gerektiği için tabi ki....kısaca geçen sene mayıs da 63 kilo olan ben bu sene 53'e tekrar düştüm mafoldumben ama mutluyum en azından artık o ilacı kullanmak zorunda değilim

boyun kaç tatlım senin
ay 50 olsam bende bi zemuszemus

Boyum 1.65 cnm bende ah bi 50 olsam gerisi gelir diyodum.Şimdi çok şükür 50 yi gördüm.Ama ilk sıralarki gibi zorlamıyorum.Tekrardan başlıcam ama 3 kilo daha alsam yeter.zemuszemus senin boy kilo kaçtı inş. sende 50 ye ulaşırsınopuyorumnanaktan

Canım ben seni daha kilolu biliyodum.Yani en azından 47-48 falan :çok üzgünüm:bu arada boyun kaç tatlım iştahını açmaya çalış kalk ve ben bunu başarırım de inan olucak. Bak ben bigün kalktım dedimki ömrümün sonuna kadar böle sıska kalamam kendimi az etli görmek istiyorum ve giydiklerim yakışsın istiyorum dedim ve kafama koydum inan 5 kilo aldım. Benim için imkansızdı gerçekten ama oldu çok şükür. ınan ve başar tatlım sadece başlarda zorluk çekersin sonrası geliyo iştahın açılıyor. Olumlu haberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan

160'a 42'yim tatlım. :gitme: 50 olsam yetecekte işte olamıyorum. b vitaminine başladım bugün o etki etmezse başka şeye geçeceğim birkaç şey denemeyi düşünüyorum. Kiloyu bulana kadar. kaydirigubbakcemile3 Hiç azim, istek yok ben de tatlım. Zaten depresyondayım iyice salıyorum kendimi. mafoldumben 1.5 ay sonra evleneceğim, belki yarar evlilik bana da kilo alırım. sempatiksalakcinni

160'a 42'yim tatlım. :gitme: 50 olsam yetecekte işte olamıyorum. b vitaminine başladım bugün o etki etmezse başka şeye geçeceğim birkaç şey denemeyi düşünüyorum. Kiloyu bulana kadar. kaydirigubbakcemile3 Hiç azim, istek yok ben de tatlım. Zaten depresyondayım iyice salıyorum kendimi. mafoldumben 1.5 ay sonra evleneceğim, belki yarar evlilik bana da kilo alırım. sempatiksalakcinni

dıdıcım allah tamamınaerdırsın ınsallah dedıgın gb evkenınce kılo alırsın

dıdıcım allah tamamınaerdırsın ınsallah dedıgın gb evkenınce kılo alırsın

Çok teşekkür ederim tatlım. opuyorumnanaktan Umarım alırım. bayanssulusmile

oyy didişim evlencem mi senopuyorumnanaktan
azimli olmalısın sıkma canını
bence de evlendikten sonra kilo alırsın ama
istediğin kiloya ulaşmış bir şekilde gelin olduğunu hayal etsenezemuszemus
ideal kilonda gelinlik daha bi güzel olacaktır bunu düşünbayanssulusmile
iştahın yoksa sende balık hapına başla
deli gibi yiyorum bendelikafadulden

b vitamini alıyorum tatlım ben de, o da olmadı balık hapına geçeceğim. delikafadulden Deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi yav. :icecream: 1.5 aydan az kaldı alabileceğimi pek sanmıyorum. Evleneyim de eşim elleri ile besler beni, o zaman alırım. :utangac:delikafadulden

Son düzenleme:

Tatlım B vitaminine ihtiyacı yoksa vücudunun atar iştah açar belki az bşy ama ben de pek bi işe yaramamıştı. Kimi morali bozuk olunca veya sıkıntılı olunca dolaba saldırır. Kimi de tam tersi işte iştah gider. Ben öyleyim sitres ve can sıkıntısı iştahımı alıp götürüyoboshayallersmile o yüzden moralimizi yüksek tutmamız gerek amacımıza ulaşmamız için ve mideyi genişlemek lazım inş. istediğin kiloya ulaşırsın tatlımopuyorumnanaktan

1.60 benim boyum
1 kilo bile alınca çok farkediyo benim bünyede
esasında bana 48-49 bile yeter
ama 50 olayım işi garantiye alayım
bakarsın veririm 1-2 kilo birden benim metabolizmaya güven olmaz:olmaz:

Sana katılıyorum tatlım gerçekten 1 kilo bile hemn belli ediyor. Ben kendimi bi salım yemen falan yemim hemen veriyorum yah boshayallersmile o yüzden elimden gelidiğince dikkat ediyorum. 2-3 kilo daha alsam yeter bana inş. alırım olumunekankayizsmile

kızlar spora ne dersiniz?daha öncede belirtmiştim..kilo verdirici olduğu kadar alınmasını sağlayanlarda var.spor merkezlerinde yazıo kilo alma-verme die..
rose sen miydin diyetisyene giden?sonuç nasıl?
kilo alamayanların ilk yapması gereken bi doktora gözükmek bence..sorun yoksa diğer yöntemler denenmeli.

kızlar spora ne dersiniz?daha öncede belirtmiştim..kilo verdirici olduğu kadar alınmasını sağlayanlarda var.spor merkezlerinde yazıo kilo alma-verme die..
rose sen miydin diyetisyene giden?sonuç nasıl?
kilo alamayanların ilk yapması gereken bi doktora gözükmek bence..sorun yoksa diğer yöntemler denenmeli.

Gitcektm fakat önce dr. gittim bana boğazım için bi hap ve yan etkisi iştah açmak olan bir alerji şurubu önerdi. O kadar para bayılmadan önce denemekte fayda var diye düşündüm.İyiki de gitmemişim diyetisyene şimdi iştahım açıldı yiyorum çok şükür:dance: aç karnına yürüyüş yapıyorum sabah sonra kahvaltımı daha iyi yapıyorumcokacimcoook

Back