• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kilo almak isteyen bacılarım bende bolbol var hepimize yeter istediiniz kadar verebilirimkaydirigubbakcemile3...şaka bir yana hepinize başarılar diliyorum..

kızlaaaaar birazdan şanti faslına geçicem
gece yatmadan önce yapıyorum
geç yenilen yemekler kilo olarak kalıyo bildiğniz gibi :jeyyar:

çikoltalı krem şantimi peki sade mi
hangisi daha kalorili

selam kızlar
benim kahvaltılar hiç düzenli olmuyor
gece geç yattığım için tıka basa yiyorum
sabah acıkmıyorum
kahvaltı yapmak istemiyorum
ve bazen yapmıyorum da :(
halbuki kahvaltı önemli bir öğün
gerçi yapsamda öğleni buluyor o da ayrı bi konu :sinifsinif:

Ayy az kalmış. bol bol yemek ye canım. delikafadulden

Ben de krem şantinin içine nar taneleri atıyorum nefis oluyor cokacimcoook
Gece yatmadan önce şekerli yoğurt da ye canım çok faydası oluyor. Ben 2 bazen de 3 yemek kaşığı şeker koyuyorum bir kase yoğurdun içine kaydirigubbakcemile3 Onu yedikten sonra uyuyorum

sağol cnm denicem yourdu.

selam kızlar
benim kahvaltılar hiç düzenli olmuyor
gece geç yattığım için tıka basa yiyorum
sabah acıkmıyorum
kahvaltı yapmak istemiyorum
ve bazen yapmıyorum da :(
halbuki kahvaltı önemli bir öğün
gerçi yapsamda öğleni buluyor o da ayrı bi konu :sinifsinif:

ayy bende yiyemiorm hiç yaa sabahları erken kaltıycam o saatte cnm bişi istemio öğlene doru kalktıysamda çorba falan içiorm peynir zeytn yeme alışkanlığım yok arada bi krep patates salatası falan da yerim

bende bugün az yedm 4 kurabiye bi bardak süt bi bardak kola bi elma bide kabuklu dilim patates ketçap mayonezle yedim

ben bugün sabah 2 yumurtalı omlet yedim. çizi ve hanımmeller bisküvi yedim. bir çikolatalı gofret yedim. az önce de bir tabak sütlü domates çorbası içtim. daha da bakınıyorum ne yesem diyee. haaa bu arada iki çatal kadar kazandibi ve üç tane çiğ köfte yedim... :emir_bebek:

sabah: 2 bardak çay,biraz tulum peyniri,2 dilim ekmek,yarım haşlanmş yumurta(hepsini yiyemedim nedense :S )
öğlen:yarım pors. taze fasulye 3 dilim ekmek
akşam:irmik tatlısı,2 top dondurmayla
şimdilik bu kadar yiyebildim:sinifsinif:

sabah: 2 bardak çay,biraz tulum peyniri,2 dilim ekmek,yarım haşlanmş yumurta(hepsini yiyemedim nedense :S )
öğlen:yarım pors. taze fasulye 3 dilim ekmek
akşam:irmik tatlısı,2 top dondurmayla
şimdilik bu kadar yiyebildim:sinifsinif:

canım yaaa napmışsın sen. byle nasıl kilo alcanki... çok az yiyon. biraz gayret et canım. yarım yumurta ne demek. bak ben bugün 2 yumurtalı omlet yedim. içine kocaman bir kaşar peyniri rendeledim. bisküvi ye bol bol. kalori çok oluyo.

canım yaaa napmışsın sen. byle nasıl kilo alcanki... çok az yiyon. biraz gayret et canım. yarım yumurta ne demek. bak ben bugün 2 yumurtalı omlet yedim. içine kocaman bir kaşar peyniri rendeledim. bisküvi ye bol bol. kalori çok oluyo.

evet canım son günlerde uykum alt üst oldu
erken kalksam yicem belki
saatler düzensi olunca olmuyo maalesef

ogescim canın yemek yemek istemezse bir paket fındık al eline onu ye. 650 kalori var bir pakette. şekerli yoğurt yap bir kase tv karşısında ye.
Ben de bugün toplamda 1tabak makarna, 1tabak kızartma yoğurtlu,3tane muz,1paket fındık 1 paket de antep fıstığı yedim. yoğurdum olmadığı için de muz yiyip yatacağım.

ogescim canın yemek yemek istemezse bir paket fındık al eline onu ye. 650 kalori var bir pakette. şekerli yoğurt yap bir kase tv karşısında ye.
Ben de bugün toplamda 1tabak makarna, 1tabak kızartma yoğurtlu,3tane muz,1paket fındık 1 paket de antep fıstığı yedim. yoğurdum olmadığı için de muz yiyip yatacağım.

şekerli yoğurt mu :bbo:
nasıl yiyim onu canım ya yiyemem
ama dediğin gibi yemek yiyemediğim zaman
kalorisi yüksek gıdalar tüketmeye çalışıyorum ki
günüm boşa gitmesin
45.700 olmuşum bu arada
700 gr aldım kaydirigubbakcemile2

şekerli yoğurt mu :bbo:
nasıl yiyim onu canım ya yiyemem
ama dediğin gibi yemek yiyemediğim zaman
kalorisi yüksek gıdalar tüketmeye çalışıyorum ki
günüm boşa gitmesin
45.700 olmuşum bu arada
700 gr aldım kaydirigubbakcemile2
çok güzel :nazar:
ben de yarın tartılayım bakayım kaç gram almışım :kedi:

aslında benim kilom normal.boyum1.72 kilom 63.eskiden çok zayıftım ve herkes sürekli bu zayıflığımı söylerdi.şimdi kilom ne olursa olsun kilo almaya çalışıyorum.doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama takıntı oldu galiba bende.

süpersin yusum:1hug:zaten bi paket fındıkla bi pkt antep fısığı kurtarmış seni makarna kızartma falan hergün böle yesen 1haftada istediğin kiloda olursun

kıslar bende b12 eksikliği vardı ve çok unutkanlık başlamıştı.. b 12 içiorum şuan ve metabolizmayı yavaşlatıomuş. yani yediklerim kolay erimio ve kilo yapıo.. seslerinizi duyar gibi oldum şimdi erimiosa yemek yiyemeyiz diosunuz bana.. ama inanın öle olmuo ben acayip açıkıorum. şekerli yoğurdu öğün aralarında yiyorum. bol bol ekmek ve gece yatmadan önce tatlı yapıp yiyorum. eskiden bende çok üşenirdim hazırlamaya ama iştahım açıldığından beri üşenmiorum artıkım... hedefim 57 bacılarım.. yaşasın yemek yemek opuyorumnanaktan

kıslar bende b12 eksikliği vardı ve çok unutkanlık başlamıştı.. b 12 içiorum şuan ve metabolizmayı yavaşlatıomuş. yani yediklerim kolay erimio ve kilo yapıo.. seslerinizi duyar gibi oldum şimdi erimiosa yemek yiyemeyiz diosunuz bana.. ama inanın öle olmuo ben acayip açıkıorum. şekerli yoğurdu öğün aralarında yiyorum. bol bol ekmek ve gece yatmadan önce tatlı yapıp yiyorum. eskiden bende çok üşenirdim hazırlamaya ama iştahım açıldığından beri üşenmiorum artıkım... hedefim 57 bacılarım.. yaşasın yemek yemek opuyorumnanaktan

canım çok güzel
hangi b12 kullanıyorsun adı ne yani:)
zaten yemek yemeye meraklı olasak böyle olmayız dimi kaydirigubbakcemile3
çok kilolu insanlar için yemek yemek bir zevktir
yemek yemeyi sevdikleri içn kilolular zaten
biz ise doymak için yiyoruz sadece
ama artık buna bi dur demenin vaktivereliniortak

Kızlar sitenin girişindeki reklamı gördünümüz yaa akannehir
kilo aldırıcı ürünlerle ilgili inceliyorum şimdi linki
alabilirim belkide
ürünler tarım ve köy işleri bakanlığından onaylı yazıyor

canım haklısın valla. XXX kullanıyorum.. canım bende nette araştırdım. ayda 8-12 kilo dio. fiyatı 65 tamamen bitkisel.. eğer istediğim kiloya ulaşamazsam almayı düşünüorum ben..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back