- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #2.041
mhhh canım turşu istediiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mhhh canım turşu istediiii
Göndereyim canım hemen sana yerimseniben
amelıyat oldum geldım kızlart yemek yıyemıuom
ebişim geçmiş olsun neden ameliyat oldun
Bugün ben bolca turşu yedim. Canım çok istedi de kaydirigubbakcemile3
Şimdi de makarna yapıyorum. Akşam için de krem şanti ve nar aldım. Krem şantinin içine nar tanelerini atıyorum acayip güzel oluyor.
Bir de cips aldım çayla birlikte yerim onları da gece yatmadan önce de şekerli yoğurt yersem tamamdır.
Şimdi de canım pancar turşusu istedi cokacimcoookgönder valla yaaaa kaydirigubbakcemile3 nası canım istedi. ama evde yokkkk![]()
krem şanti yiyince hep babam aklıma geliyor. Bir türlü krem şanti dedirtemedik babama. Krem şantiye deyip duruyor :roflol: :roflol:canım geçmiş olsun.moralini yüksek tut.
iyileşince asılırsın nasıl olsa yemeklere yerimseniben
ohh yarasın tosunumakaydirigubbakcemile3
evde şanti vardı bende yapıyım canım istedidelikafadulden
krem şanti yiyince hep babam aklıma geliyor. Bir türlü krem şanti dedirtemedik babama. Krem şantiye deyip duruyor :roflol: :roflol:
krem şantyii bende yaptm çok güzl oldu :))
kızlar benim çok sevdiğim bişey var sizler de belki severek yersiniz.
Birkaç tane patatesi haşlıyorum.Onu çatalla ezip içine tuz,biraz karabiber, toz biber ve çok az da nane ekleyip karıştırıyorum. yağladığım borcama koyup fırında pişiriyorum. Bunu kare kare kesip tabağıma koyuyorum üzerine de ketçap ve mayonez döküp çayla birlikte iştahla tüketiyorum cokacimcoook
Akşam tv izlerken ii oluyor. Kalorisi nedir bilemiyorum ama çok lezzetli olduğu için yaklaşık bir tepsiyi bir akşamda bitiriyorum. BU akşam yapacağım sizler de deneyin bence
ya kızlar denediniz mi hiç bilmem..pastanelerde satılıo ya..tabanında kek gibi bişey var..adını bilmiom..neyse üstünde çilke+kivi+muz ve bissüre meyve dilimleyip koyuyolar..üstüne jöle krem şanti filan...ay enfes bişey o ya...meyve salatası...kocaman olanları var..şimdi krem şanti denince aklıma geldi..ne arasan var içinde..kalori bombası gibi :))
Ogescim şafak 97 ama ben kurban bayramında yanına gideceğim. Yani çok az kaldı laelaelaelaelae
1 ayda istediğim kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama bunları yazarken bile kalp atışlarımın hızlandığını hissediyorum delikafadulden
Senin ne kadar kaldı canım?
Ayy az kalmış. bol bol yemek ye canım. delikafaduldenOyy oyy opuyorumnanaktan
benimde 25 gün kaldı canım
hadi ben yemeğe gidiyorum görüşürük zemuszemus
ogescim krem şantinin içine nar tanecikleri attım bide üzrine çikolata sosuu mis giib oldu tabi biraz fazla tatlı oldu :))
ben de çok seviyorum tereyağıyla. galiba kaynamış patatesin kalorisi de fazla değil mi?yusum a katılıyorum...tavsiyem içine kara üzüm çekirdeği tozu atılması...merak edenler bi netten araştırsın faydasını ..ben unutkanlık için almıştım..meğer meret nelere faydalıymış...DD
ya ben patatesi kaşarla çok seviyom bide tereyağı katıcan içine..