• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

amelıyat oldum geldım kızlart yemek yıyemıuom

canım geçmiş olsun.moralini yüksek tut.
iyileşince asılırsın nasıl olsa yemeklere yerimseniben

ebişim geçmiş olsun neden ameliyat oldun
Bugün ben bolca turşu yedim. Canım çok istedi de kaydirigubbakcemile3
Şimdi de makarna yapıyorum. Akşam için de krem şanti ve nar aldım. Krem şantinin içine nar tanelerini atıyorum acayip güzel oluyor.
Bir de cips aldım çayla birlikte yerim onları da gece yatmadan önce de şekerli yoğurt yersem tamamdır.

ohh yarasın tosunumakaydirigubbakcemile3
evde şanti vardı bende yapıyım canım istedidelikafadulden

gönder valla yaaaa kaydirigubbakcemile3 nası canım istedi. ama evde yokkkk :kızgın:
Şimdi de canım pancar turşusu istedi cokacimcoook

canım geçmiş olsun.moralini yüksek tut.
iyileşince asılırsın nasıl olsa yemeklere yerimseniben

ohh yarasın tosunumakaydirigubbakcemile3
evde şanti vardı bende yapıyım canım istedidelikafadulden
krem şanti yiyince hep babam aklıma geliyor. Bir türlü krem şanti dedirtemedik babama. Krem şantiye deyip duruyor :roflol: :roflol:

krem şanti yiyince hep babam aklıma geliyor. Bir türlü krem şanti dedirtemedik babama. Krem şantiye deyip duruyor :roflol: :roflol:

:roflol:
yuuus yaptım tatlım 1 poşet şanti 1 bardak sütle karıştırdım
10 ceviz kırdım ben abarttım biraz siz o kadar katmayın sırnaşık şey
karıştırdım buzluklta beklettim biraz
sonra üzerine çikolata sos
gelsin kaloriler :lepi:

ya kızlar denediniz mi hiç bilmem..pastanelerde satılıo ya..tabanında kek gibi bişey var..adını bilmiom..neyse üstünde çilke+kivi+muz ve bissüre meyve dilimleyip koyuyolar..üstüne jöle krem şanti filan...ay enfes bişey o ya...meyve salatası...kocaman olanları var..şimdi krem şanti denince aklıma geldi..ne arasan var içinde..kalori bombası gibi :))

ayy canım patates püresi çekti bol tereyağlı kaşarlı falancokacimcoook hem içine hem üstüne kaşar koyup fırına veriim bari hazır canım istemişken:dance:

saolun kızalr burun et kemık vardı onalr alındı estetıkde oldum burnumdakı kemer kırıkdı mecburen estetge gırdı mosmor oturuyorum allaha sukur cok kılo vemrmedm 2 kıl verdım kalkdım ole 51 oldum yanı duzelım bı alırım o kıloyu gerıye.
sedana bol myvalı dedın aklıma ılk vafell geldı o ysa eger tadıda muthıs kalorıde tavanda yanı :) durun bı duzelım tam anlamıyla neler yıyıcem nelre verdıgımı alcam gerıye ıstedıgım kıloyada ulasıcam hırs yptım bole olmuyo 5 kılo eksıgım vardı sımdı 7 kılo alıcam ama gorursunuz bakın :)

kızlar benim çok sevdiğim bişey var sizler de belki severek yersiniz.
Birkaç tane patatesi haşlıyorum.Onu çatalla ezip içine tuz,biraz karabiber, toz biber ve çok az da nane ekleyip karıştırıyorum. yağladığım borcama koyup fırında pişiriyorum. Bunu kare kare kesip tabağıma koyuyorum üzerine de ketçap ve mayonez döküp çayla birlikte iştahla tüketiyorum cokacimcoook
Akşam tv izlerken ii oluyor. Kalorisi nedir bilemiyorum ama çok lezzetli olduğu için yaklaşık bir tepsiyi bir akşamda bitiriyorum. BU akşam yapacağım sizler de deneyin bence

krem şantyii bende yaptm çok güzl oldu :))

cevizle mi yaptın nasıl yaptım cemrecim

kızlar benim çok sevdiğim bişey var sizler de belki severek yersiniz.
Birkaç tane patatesi haşlıyorum.Onu çatalla ezip içine tuz,biraz karabiber, toz biber ve çok az da nane ekleyip karıştırıyorum. yağladığım borcama koyup fırında pişiriyorum. Bunu kare kare kesip tabağıma koyuyorum üzerine de ketçap ve mayonez döküp çayla birlikte iştahla tüketiyorum cokacimcoook
Akşam tv izlerken ii oluyor. Kalorisi nedir bilemiyorum ama çok lezzetli olduğu için yaklaşık bir tepsiyi bir akşamda bitiriyorum. BU akşam yapacağım sizler de deneyin bence

yusum senin şafak kaç canım
ayy benim zaman azalıyor
çember daralıyooo :roflol::roflol:
bayılıyorum ben o dediğine hatta canım çekti yapcam delikafadulden

ya kızlar denediniz mi hiç bilmem..pastanelerde satılıo ya..tabanında kek gibi bişey var..adını bilmiom..neyse üstünde çilke+kivi+muz ve bissüre meyve dilimleyip koyuyolar..üstüne jöle krem şanti filan...ay enfes bişey o ya...meyve salatası...kocaman olanları var..şimdi krem şanti denince aklıma geldi..ne arasan var içinde..kalori bombası gibi :))

ayy bunuda canım çekti sırnaşık şey
bazen ben kendime bişeyler hazırlamaya üşeniyorum kızlar ya
size de böyle oluyor mu
yemeğe çok düşkün değilim ya sanırım bundan kaynaklanıyor
bu arada aç karnına 44 tok 45 idim
şimdi aç 45 tok 45,5 oldum:lepi:

Ogescim şafak 97 ama ben kurban bayramında yanına gideceğim. Yani çok az kaldı laelaelaelaelae
1 ayda istediğim kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama bunları yazarken bile kalp atışlarımın hızlandığını hissediyorum delikafadulden
Senin ne kadar kaldı canım?

Ogescim şafak 97 ama ben kurban bayramında yanına gideceğim. Yani çok az kaldı laelaelaelaelae
1 ayda istediğim kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama bunları yazarken bile kalp atışlarımın hızlandığını hissediyorum delikafadulden
Senin ne kadar kaldı canım?

Oyy oyy opuyorumnanaktan
benimde 25 gün kaldı canım
hadi ben yemeğe gidiyorum görüşürük zemuszemus

Oyy oyy opuyorumnanaktan
benimde 25 gün kaldı canım
hadi ben yemeğe gidiyorum görüşürük zemuszemus
Ayy az kalmış. bol bol yemek ye canım. delikafadulden

ogescim krem şantinin içine nar tanecikleri attım bide üzrine çikolata sosuu mis giib oldu tabi biraz fazla tatlı oldu :))

Ben de krem şantinin içine nar taneleri atıyorum nefis oluyor cokacimcoook
Gece yatmadan önce şekerli yoğurt da ye canım çok faydası oluyor. Ben 2 bazen de 3 yemek kaşığı şeker koyuyorum bir kase yoğurdun içine kaydirigubbakcemile3 Onu yedikten sonra uyuyorum

yusum a katılıyorum...tavsiyem içine kara üzüm çekirdeği tozu atılması...merak edenler bi netten araştırsın faydasını ..ben unutkanlık için almıştım..meğer meret nelere faydalıymış...:DDD
ya ben patatesi kaşarla çok seviyom bide tereyağı katıcan içine..

ya üşeniyosak kızlar olmaz..canınız istemeyince göslerinizi kapatın..ideal kilodasınız..beğendiğiniz o kotlar şak die oluoy..üfffff...fit siniz yaff...daha ne olsun..ne kadar zayıfsıııınnn dien o sinir bozucu tepkiyi artık duymuyosunuz...ay şekerim fıstık gibisin..ne eksik ne fazla...bide bana bak diyenler olacak kötükedihüso oh ohhh...
bunları düşünün..moral gelir..üşeniosanız kolay ama kilo aldırıcı şeyleri yiyin...şekerli yoğurt kolaydır kilo yapar...kumpir satılır imkanıız varsa alın.yoksa evde yapın...haşlayın patatesi ezin..içine tuz+tereyağı+kaşar rendesi atın (rende bolca)sonra itediğiniz garnitürü (mısır+turşu+sosis vs )katın...afiyet olsun...o dediğim tatlı da pastaneelerde var..yada evdeki meyveleri küçük küçük tabağa dilimleyin..kaşıklayın..varsa krem şanti ile yiyin
bide doğru hatırlıyosam patatesi süt ve kremayla fırında pişirin..üstüne pişşşince fırımda iken kaşar rendesi serpin ve fırının kapağını bir iki dakika kapatın..aman çok durmasın kuruyo..oda güzel..umarım tarifi unutmamışımdır..

yusum a katılıyorum...tavsiyem içine kara üzüm çekirdeği tozu atılması...merak edenler bi netten araştırsın faydasını ..ben unutkanlık için almıştım..meğer meret nelere faydalıymış...:DDD
ya ben patatesi kaşarla çok seviyom bide tereyağı katıcan içine..
ben de çok seviyorum tereyağıyla. galiba kaynamış patatesin kalorisi de fazla değil mi?

Back