• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım haklısın valla. XXX kullanıyorum.. canım bende nette araştırdım. ayda 8-12 kilo dio. fiyatı 65 tamamen bitkisel.. eğer istediğim kiloya ulaşamazsam almayı düşünüorum ben..

hangisi canım iran iksrini mi diyon,sitedekini mi
iran iksiri için ayda 8-12 kg yazıyor
netten baktım epeyce
kullanıcı yorumları olumsuz
hatta bu sitede bi arkadaş da yazmiş
1 ay kullandım bi işe yaramadı diye
yukarıdaki reklamda olan ürün kapsül şekilinde
tozun tadı kötü olabilir kapsül daha ideal
sen hangisinden bahsediyorsun
:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
süpersin yusum:1hug:zaten bi paket fındıkla bi pkt antep fısığı kurtarmış seni makarna kızartma falan hergün böle yesen 1haftada istediğin kiloda olursun
opuyorumnanaktan inşallah canım.
bugün tartılacaktım ama ihmal ettim. evde bir kotum vardı onu aradım acaba olacak mı diye ama bulamadım :sinifsinif: O kotum çok bol geliyordu bana. Bir iğneden bahsetmiştim daha önce. Onu yaptırdığım zamanlarda almıştım o kotumu. Bulsaydım ve artık onu da giyebileceğimi görseydim çok mutlu olurdum =)
senin nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı yakın zamanda

bende günlük yediklerimi sayayım bari:))..
sabah 1 bardak çay , 1-2 dilim ekmek , bir küçük peynir , biraz reçel (peynirle reçel birlikte güzel oluo :)..),çikolata ekmeğe sürüp ,filan işte..ne denk gelirse
1-2 saat sonra çayla beraber bi paket bisküvi (tercihim benimo ..onun yerine bazen kuru pasta alıyo veya kurabiye vveya hoşbeş gofret )
sonra öğle yemeğinde bi tabak çorba bi tabak pilav bi tabak yemek yaına salata veya sütlü tatlı...
arada yine bisküvi filan..
akşam yemekte ne varsa yiyiom...yatmadan da şekerli yoğurt ve / veya sütlü nesfit ve /veya meyve ve / veya tatlı yada kuruyemiş..ne bulursam yani..bzen bikaçını aynı anda yiyiom ardarda...meyveli yoğrut yada danone tarzı bişeydwe yiyebilirsiniz.bisküvi olarakda yatmdan önve bebe bisküvisi olabilir..malum vitamin filan onlarda tavan yapıo :))

opuyorumnanaktan inşallah canım.
bugün tartılacaktım ama ihmal ettim. evde bir kotum vardı onu aradım acaba olacak mı diye ama bulamadım :sinifsinif: O kotum çok bol geliyordu bana. Bir iğneden bahsetmiştim daha önce. Onu yaptırdığım zamanlarda almıştım o kotumu. Bulsaydım ve artık onu da giyebileceğimi görseydim çok mutlu olurdum =)
senin nasıl gidiyor canım? Tartıldın mı yakın zamanda

dün tartıldım cnm evde diil başka bi yerde dijital tartıyla zannettiğim kilomdan daha fazlaymışım çok mutlu oldum yaazemuszemus bi kaç kilo daha alabilsem ama az kaldı:lepi:

dün tartıldım cnm evde diil başka bi yerde dijital tartıyla zannettiğim kilomdan daha fazlaymışım çok mutlu oldum yaazemuszemus bi kaç kilo daha alabilsem ama az kaldı:lepi:
İstediğim kiloya ulaştığımda burda kocaman kocaman yazacağım kilomu kaydirigubbakcemile3

kızlar ne var ne yok ben 45,700'üm hala tam gaz devam vermedim hiç :lepi:
insan aldıkça morali yerine geliyor bundan fazlasıda olabilir diye ümitleniyor
Yusum bende yazcam kız kilomu öle çak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

kızlar aslında spor bizim için çok önmeli.yani aldığımız kilolar kas şekline dönüşse vermeyiz bu sayede..biliosunuz insan kilo verirken en son kas deposunu kullanır..ilk yağ gelir...aldığımız kilolar kasa dönüşürse kolay kolay yakılmaz da..

güzel de sednacım nasıl kas yapacağız onları,valla ödüm patlıyor benim en ufak bi erime olacak diye:))

şekerim spor salonlarında kilo almak isteyenler iiçin özel programlar var..benim arkadaşımlarım vardı..yemeseler bile veremezlerdi...çünkü sporla uğraşıyolardı.

Selemlar herkese..Uzun süredir giremedim,ınternetim yoktu,bilgisayarım yoktu.Artık devamlı uğrarım buraya.Valla hatırlayanlar benim kaç kilo olduğumu bilirler,hala değişmedim arkadaşlar;artık değişesim de yok;umudumda...Aynı tas,aynı hamam diyerek hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum...Sizlere başarılarmafoldumben

Selemlar herkese..Uzun süredir giremedim,ınternetim yoktu,bilgisayarım yoktu.Artık devamlı uğrarım buraya.Valla hatırlayanlar benim kaç kilo olduğumu bilirler,hala değişmedim arkadaşlar;artık değişesim de yok;umudumda...Aynı tas,aynı hamam diyerek hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum...Sizlere başarılarmafoldumben

neden bu kadar ümitsizsin
benim yemek yeme isteğim yokken yada senin gibi ümidi kesmişken
buraya girdiğim zamanlar kızlardan destek alıp yeninden başlıyorum :)
1 yıl öncede ben bu topikteydim olmuyor alamıyorum diye bırakmıştım
ama bu kez daha hısrlı olcam ve başladım
başlangıç için 2 haft. 1 kilo aldım umarım vermem;)

selam arkadaşlar çoktandır uğramıyorum buralara nedendir bilmem tabi bi çok neden var :) hala iş arıyorum hala kilo alamadım bir sürü istek bi çoğuda gerçekleştiremediğim..tabi rabbbime şükürler olsun beterinden saklasın.

oges burdaymış yeni gördüm...eskilerden shine ve candy hamileymiş forumda tevafuken gördüm.minju vardı o zaten doğum yaptı bebeği 1 yaşına gelecek nerdeyse :D allah yardımcıları olsun

ümitsizlik yok tam gaz devam.esra hocam gayet iyisiniz fotoğraflarda hoşsunuz ben kötü bir zayıflık göremedim....bende yazın çok kilo vermiştim 47 kiloydum boyum 1.63.şimdi okuduğum şehire gelince aldım yarın çarşıya çıkacağız tartılayım alıp almadığımı öğreneyim.neler yiyip içtiğimi yazarım.ev arkadaşımda aldın ama 3_4 kilo daha alsan daha iyi olcak diyor....inşallah almışımdır,yarın akşam inşallah yazarım tekrar...
bende şimdi bol mayonezli bir sandviç yedim,üzerine reçelli ekmek ve sonrada 5tane cevaiz yedim gecenin körü:D metabolizmam inatsa ben ondan daha inadım....kilo alacağım başka yolu yokkk:)

Back