canım dediğim gibi ben o beyaz etekli halini çok beğendim.
gayet iyi
boy kaçtı senin
adaşız bu arada opuyorumnanaktan[/QUOTadaşız demek süper:lepi:boyum 172
yusumcum süper yapmışsın iyi taktik kesinlikle deneyeceğim,biraz da onlar düşünsünler bakalım.
etek konusuna gelince de,her model yakışmıyor tabi,bunun gibi bel ve kalçadan tam oturan modeller güzel ouyor mesela,pileli aslında ama belli olmamış...yazın neyse de kışın çizmesiz hiiiiç yakışmıyor etek,siyah çorabı falan da giyince çırpı gibi görünüyor bacaklarım,tabi etekler de kalın olunca iyice kayboluyorum gibi geliyordelikafaduldeno yüzden ben de hep böyle diz hizasında dar sayılabilecek etekleri tercih ediyorum,ve çizmelerimi çıkarmam gereken bi yere gideceksem asla etek giymiyorum (takke düştü kel göründü olayını yaşamayalım di mi ama):teytey:
Ben de kışın daha çok elbise giyiyorum. Üzerine de biraz kalın,kalça hizasında veya daha uzun bir hırka giyiyorum.Altına da çizmeler tamamdır.
yusum çok fenasın heeeee kaydirigubbakcemile3
Az daha kilo alayım da ozaman görsün onlar fenalığı. Geçen yıl bizim okulda bir bayan hoca vardı. Hergün bana kilo ala biraz diyordu. Öyle sıkıldım ki onun bu sözlerinden,psikolojisini çökerttim kadının. Dedim sen hiç makyaj yapmıyorsun, kendine fazla bakmıyorsun eşin de tam tersine gayet bakımlı ve işi gereği sürekli şehir dışına çıkıyor. Allah aşkına sen hiç korkmuyor musun dedim kötükedihüso Ne dediğimi anladı tabi ve Kadın o oldu bana tek kelime bile edemedi çünkü kendi derdine düşmüştü. Böylelerine iyi davranmayacaksın.Çünkü hakediyorlar. Bir kere söylerse bir insan tamam ama bunu sürekli yapıyorsa amacı bellidir,psikolojimi bozmaya çalışıyordur.
Benim moralimi biri bozuyorsa ben kavga etmem o kişiyle en zayıf noktasını bulmaya çalışırım ve yönde baskı uygularım ona.Benimle uğraşacağına kendinle uğraş demeye getiririm kötükedihüso