• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar takım ruhuyla kilo almak uyguladığınız özél yöntémléri paylaşmak için 1 ay sürécék 2.takım kilo alma yarışmasına katılabilirsiniz..

ya menarcım yarışmada bi hırs gelmişti bana,hani her hafta kilo falan yazıyoruz,düşmemeye çalışıyordum.zaten çok iştahsız bi insanım,kolay kolay yiyemiyorum,yine yarışma olsaydı mutlu olacaktım:(

ben hala fıkrımı koruyorum kilo almak isteyenler bu mantıkla asla alamazlar, zayıflamak isteyenler topiğine 1 gun takıp etsenız nasıl hırslı olduklarını ve ne guzel surdurduklerını goreceksınız burda bu hıc yok o yuzden bu mantık ve kopukluk oldugu surece kılo almayı bence unutun, burda sadece ınsanlar bos bos yazıyolar sadece lafta var ıs ıcrata geldımı kımse yok ortalıkta ( sözüm meclisten dışarı isteyen üstüne alır isteyen almaz )

esracım canım , gördüğüm kadarı ile kilon gayet normal boyuna göre, bence kilo almaktan vazgeç böyle çok güzelsin.....

kızlar an itibariyle kilom 46,600 delikafadulden ve açım
1 ay öncesi 44 idim aç halimle
aniden iştahım açıldı sebebi ne bilmiyorum :lepi:

2.kilo yarışmasını Vendetta yönetecek yanlış bilmiyorsam bende katılabilirim
nick değişkliğinden bahseden arkadaş evet nickimi değiştirdim
bunu arkadaş listemdekiler biliyor gerisi de mühim değil zaten :ecrin_bebek:
bu arada Yusum nerde göremiyorum son zamanlarda haberi olan var mı kızlar fisfisfis

esracım canım , gördüğüm kadarı ile kilon gayet normal boyuna göre, bence kilo almaktan vazgeç böyle çok güzelsin.....

canım benim çok teşekkür ederim,takıntı halinde değil ama yine de 2-3 kilo almak istiyorum işte.alamazsam da problem etmiyorum,şöyle bir dikkat ettim de her yıl 1 kilo ekleniyor bünyeme kalıcı olarak.demek ki benim de yaşla beraber artacak kilom,metobolizma işte.:1hug:

menarcım süpersin,çok sevindim darısı bana...bikaç hafta önce benim de olmuştu böyle ama malesef kısa sürdü benimki:((

boyum 172,kilom şu an 57...ama bi 57 bi 56 gidip geliyorum

oo canım boyun çok iyi uzunsun sen:)
dediğin gibi 2-3 kilo alsan yetecek belkide 60 olsun ilk hedefin
sonra duruma göre ilerlersin inş.

ben yarın çıkabilirsem aktara gidip arı-sütü bal polen karışımını sorcam kızlarhihoyyyt[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Back