vallahi kilo almak isteyenlere şaşırıyorum..vermek isteyen biri olarak tabi...173 boyunda 69 kg yum 64 e düşsem çok mutlu olucamkilo almak isteyenler alın taze beyaz ekmek sıcak sıcak üstüne tereyağı ve bal..ya da akşam yatmadan nutella yiyin ekmekle beraber en çok kalori onda var..valla ben hiç yiyemiyorum öyle şeyler su içsem yarıyo..sizi çok kıskanıyorum istediğiniz her şeyi gönlünüzce yiyin..
tatlı çok kilo aldırıyo..önümüz bayram yiyin baklavalardan bolca yanındada kola için e bu kadar kaloriden sonra alırsınız heralde...
kilo almanın sırrı bu?...bende kilo vermenin sırrını arıyorum..hiç olmazsa yılbaşına kadar 65 kg düşsem çok mutlu olucam napabilirim sizce..hamurişini kestim ekmek yok..meyveyi çoğalttm...
vallahi kilo almak isteyenlere şaşırıyorum..vermek isteyen biri olarak tabi...173 boyunda 69 kg yum 64 e düşsem çok mutlu olucamkilo almak isteyenler alın taze beyaz ekmek sıcak sıcak üstüne tereyağı ve bal..ya da akşam yatmadan nutella yiyin ekmekle beraber en çok kalori onda var..valla ben hiç yiyemiyorum öyle şeyler su içsem yarıyo..sizi çok kıskanıyorum istediğiniz her şeyi gönlünüzce yiyin..
tatlı çok kilo aldırıyo..önümüz bayram yiyin baklavalardan bolca yanındada kola için e bu kadar kaloriden sonra alırsınız heralde...
kilo almanın sırrı bu?...bende kilo vermenin sırrını arıyorum..hiç olmazsa yılbaşına kadar 65 kg düşsem çok mutlu olucam napabilirim sizce..hamurişini kestim ekmek yok..meyveyi çoğalttm...
ya ben yan etkisi olur zararlıdır die cesaret edemiorm öle seylere ama 2 tane protein tozu arasnda kaldm.1 ay kendi hazırladığım diyeti denicem kilo alamazsam protein tozlarından alıcam.bgn 3. günüm sürekli bişeyler yiorm artık kilo almam lazım çok zayıfım. inş etki eder bunun yanına vitamin yada omega 3 almayı düşünüorm bakalım daha karar veremedm.sen ne kdr zamanda kilo aldın ne kadar kullandın?
cnm ben bombax adında bir gıda takviyesi aldım aktardan 2 ay önce 52 kiloydum şuan 60 kiloyum ki ben herşeyi deneyen ve birtürlü kilo alamayan biriyken acayip şaşkınım ve mutuyum herkeze tavsiye ediyorum söylediğim ve deneyen herkezde kilo aldı ....inşallahh herkeze yarasın..paylaşmak istedim cnm yardımcı olursam ne mutlu bana...
bende kilo almak istiyorum ama
ne yesem yaramıyo
çok değil 2 3 kilo daha olsa çok iyi olacak
Nasıl bi ürün biraz bilgi verir misinizBende zayıftım canım 52 kilodan 60 a çıktım fitmax dıe bitkisel bi ürün var 2 ayda toparladım tavsiye ederim kimyasal ürünlerle sağlığını riske atma
bi kutusunu 1 ay kullanıyosun milkshake gıbı bı tadı var ben sütle kullanıyorum toz seklınde gelıo @fitmaxturkıye dıe bı ınstagram sayfası var ordan aldım once neden kılo alamadagını ogrenıyorlar ona gore bı kur hazırlayıp ürünün yanında gönderiyolarNasıl bi ürün biraz bilgi verir misiniz
İştah sorunum var benim ve 22 aylık bi oğlum var emziriyorum da çok zayıfladımsabah kahvaltisinda yarim ekmek yiyorum o yuzdende kilo aliyorum galiba sende ekmegi cok ye sonra fazla hareket etme alın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?