Ah o zayıflık belasından ne çektim bir ben bilirim bir de annem. hayatımın 8-10 yılı kilo almaya çalışmakla ve buna üzülmekle geçmiştir sanırım. diyetisyenlere de gittim/en ucuzundan en pahalısına,en vasatından en iyisine),gıda takviyeleri de kullandım(en dandiğinden en bilmem nerden onaylanmışına),yok yok yok,yeme problemim de vardı,düzenli yemek yemeden mümkün değil zaten kilo almak en azından sağlıklı kilo almak diyeyim,sonuç:24 yıllık hayatımda ilk defa ideal kilomdayım,ilk defa giydiklerimin yakışmadığını,çok kötü göründüğümü düşünmüyorum. 3 hafta hastanede kaldım,5 aydır antidepresan kullanıyorum,düzenli yemek yiyorum,yavaş yavaş aldım ayda 1-1,5 kilo ama hem sağlıklı hem de kalıcı olarak aldım,az yediğim günler ya da yiyemediğim günler düşmüyor kilom,eskiden 1-2 kilo alırdım en ufak bi şeyde geri verirdim üzülürdüm. uykum ve yemeğim düzene girince kendiliğinden oldu yavaş yavaş,yazdıklarım size yardımcı olur mu bilmem ama testlerde vs bi sorun çıkmıyorsa ama kilo alamıyorsanız,ya da yiyemiyorsanız bu da ciddi bir sorun ve yardım almalısınız,benim midem bulanırdı yemek yemeyi sevdiğim halde,hayatımda son 3-5 aydır yediklerimin keyfine varıyorum diyebilirim. ve sporla da desteklerseniz sonuç daha iyi olacaktır ama kesinlikle yardım almalısınız,yok doktorluk meselem yok diyorsanız da günde 3 öğünü tam ve dengeli yemeye,sabretmeye,abur cubura yüklenmemeye,suyu yemeklerden sonra içip kendinizi tıkamamaya,daha az stresli olmaya,düzenşi uyumaya çalışın. ama düzenli yemekten kastım dışardan söylemek falan da olmamalı,bildiğiniz anne yemeğiyle beslendim,hastanede de güzel ve dengeli şeyler çıkıyordu hep,sonuçtan memnunum fazlasıyla.yoğurdunuzu,salatanızı eksik etmeyin,ne kadar doğal o kadar iyi. çünkü tatlıyla,yağlı şeylerle alınan kilo sizi tatmin edemez bu sefer de bedenim çok çirkin oldu dersiniz. diyeceklerim bu kadar,öpüyorum hepinizi bebişkolar.