Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben böyle gayet rahat kilo alan biriyimdir sanırım sizin derdinizde alamamak ben size günlük menüleirmi yazıyım kilo almamanız imkansızdır :) çok yiyin biraz yav aaa kilo alamamak diye dert mi olur muş
benim 4 gün huzurm olmasın 5 kilo veririm valla çok kötü bir şey bu sonra parçalıyorum kendimi kilo almak için
benim 4 gün huzurm olmasın 5 kilo veririm valla çok kötü bir şey bu sonra parçalıyorum kendimi kilo almak için
ayy bende öyleyim valla bi moralim bozulmasın yeterki aylarca yemek yiyemiyorum bide herşeyden çok iğreniyorum :)
iştah için size B vitaminini öneirirm kesinlikle açıyor ve yan etkisi de yok :) ama düzenli kullancaksınız yemekten 2 saat önce veya sonra alınıyor :) moral olayına gelince çok yiyen biriyimdir bir kez çok büyük bir üzüntü yaşamıştım ve sadece 3 günde 5 kilo verdim anlıyorum o durumu canım
evet ya bu hafta 56 dan ben 51 e düştüm yani düzelmese her sey 40lara kadar düşerdi biliyorum yemek yemek istemiyorum yiyncede midem bulanıyor
iştah için size B vitaminini öneirirm kesinlikle açıyor ve yan etkisi de yok :) ama düzenli kullancaksınız yemekten 2 saat önce veya sonra alınıyor :) moral olayına gelince çok yiyen biriyimdir bir kez çok büyük bir üzüntü yaşamıştım ve sadece 3 günde 5 kilo verdim anlıyorum o durumu canım
bir tane şurup kullanıyordum uyku yapıyor o yüzden bıraktım
B12 yi de dene istersen canım yan etkiside yok fazlası idararla atılıyor zaten günde bir kere yada 2 kere kullanılıyor yanlış hatırlmaıyorsam.