aynen bende de öyle o anki üzüntümden midemde etkileniyor..ayakta durabilmek için zorla bişeyler yiyorum ama bi günde yediklerimi toplasam bi öğün etmez..bu ara yine böyleyim ve bu durumum ne zaman biter belli değil..
napmalıyız sence bi çıkış bulabiliyor musun?
ben artık kendimi zorlamaya çalışıyorum çünkü çok zayıf olmak çok zoruma gidiyo artık o yüzdende zorla yiyorum. mesela geçen akşam çok canım sıkkındı normalde öyle zamanlarda hiç bişey yiyemem ama aldım yemeği önüme ağlaya ağlaya yedim
ay kıyamam sana ya bu kadar takma kafana, bi kere şunu unutma zayıf olmak şişman olmaktan çok daha iyi, ayrıca moralini bozduğun sürece kilo alman çok zor, pozitif olmaya çalış, aynaya baktığında çok güzelim de kilo alıyorum de, kendine güzel şeyler gör bak zamanla olacak hepsi. ayrıca zorla yemek yemende çok iyi mideyi genişletmemiz lazım, ben yiyemiyorum mesela, canım hiç istemiyor doyduktan sonra
zorlamak işe yarıyomuş bana hep derlerdi kendini zorla diye ama yapamazdım şimdi zorla yiyorum ve 2 kilo aldım kilo aldığımı görünce baktım yapabiliyomuşum daha çok yemeye başladım. tartının üstünde yaşıyorum şimdi yemek yiyorum tartılıyorum su içiyorum tartılıyorum:) inşallah hepimiz kilo alabiliriz canım:)
kızlar ilaçlardan ziyade pekmez bal süt gibi besinleri eksik etmeyin sakın listenizden
ben artık kendimi zorlamaya çalışıyorum çünkü çok zayıf olmak çok zoruma gidiyo artık o yüzdende zorla yiyorum. mesela geçen akşam çok canım sıkkındı normalde öyle zamanlarda hiç bişey yiyemem ama aldım yemeği önüme ağlaya ağlaya yedim
enerjimin düşük ve yorgun olduğum zamanlarda insanların yinemi zayıfladın sen demesinden bıktım usandım.!!!!!!!!!!!!!
iyi yapmışsın da ben onu yapamıyorum 2gündür yine kötü günler geçiriyorum ve dün bir öğün yedim zorla fazlası olmuyo brakıyorum kendimi bugün de bu saat oldu tek bir lokma yemedim dahaönce bu huzursuz ortamın gitmesi lazım aklımdan anca öyle gelebiliyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?