bulk kullandım işe yaramıyor !! vücudunuza oyle şeyler sokmayın boşuna... Yemek yemekten geçiyor formül..
meraba kızlar bende zayıf değil çoooook zayıfım kendimizle ve çevremizdekilerle bu durumdan dolayı neler yaşıyoruz biliyoruz zaten
ben gibi kilo alamama nedenini büyük oranda psikolojisine bağlayan var mı? çünkü benim moralim uzun süre bozuk olunca olmayan kilolarımda uçuyorr...ben almaya çalışırken bu ara yine 2 kilo verdim..
Allah başka dert vermesin diyorum ama bazen bu drumumdan başka bişey düşünemiyorum..
merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım 2 aylık evliyim ama sadece 38 kiloyum ve artık kilo almak istiyorummmm
cnm ben bombax adında bir gıda takviyesi aldım aktardan 2 ay önce 52 kiloydum şuan 60 kiloyum ki ben herşeyi deneyen ve birtürlü kilo alamayan biriyken acayip şaşkınım ve mutuyum herkeze tavsiye ediyorum söylediğim ve deneyen herkezde kilo aldı ....inşallahh herkeze yarasın..paylaşmak istedim cnm yardımcı olursam ne mutlu bana...
kızlar yaa nolck bzm bu kilo sorunumuzben bu topiği ilk açtoğımda çok umutluydm kendime bi program hazrlamıştm sürekli yiodum 1 kiloda almştm 10 günde ama sora sıkıldm yemek yemekten şmdi 1 haftadr uygulayamıorm diyetimi nie bende blmiorm ama yiyemiorm işte sanırım bide geç yatıorm çok geç kalkıorm bütün öğünlerim şaşıyo.. artık kafayı yicem ama moralimi bozmayıp yeniden düzenli bi şeklde başlıcm diyetime.. bide yanına vitmn yada omega 3 gbi bişi almayı düşünüorm. bulkdan bi vaz geçiorm bi alıyım diorm blmiorm ama almıcm galba vitamn alcm. bakalm neler olckk..
meraba kızlar bende zayıf değil çoooook zayıfım kendimizle ve çevremizdekilerle bu durumdan dolayı neler yaşıyoruz biliyoruz zaten
ben gibi kilo alamama nedenini büyük oranda psikolojisine bağlayan var mı? çünkü benim moralim uzun süre bozuk olunca olmayan kilolarımda uçuyorr...ben almaya çalışırken bu ara yine 2 kilo verdim..
Allah başka dert vermesin diyorum ama bazen bu drumumdan başka bişey düşünemiyorum..
aynı sorun bendede var en ufak bişeye üzülüyüm ya da kafamı takıyım hemen midem ağrımaya başlıyo ve sürekli bi tokluk hissi oluyo günlerce aç durduğum oluyo öyle ve hiç yemek yemek istemiyorum
esinlikle benim de psikolojik. Mutlu anlarımda iştahım açılır..
aaaaa... Canım benim eşimde denemediği kalmadı ama kilo alamıyor bu bombax ı nerde satın alabilirim istanbuldayız biz...
Ben de bu bombax adlı ilacı almayı düşündüm ama ilaçlar kilo almak pek sağlıklı değil,ayrıca ilerde yan ekileri de çıkıyomuş.Bence kilo almak isteyenler ben de dahil doğal yollarda alınmalı böyle ilaçla yapay yollarla ne kadar sağlıklı kilo alabiliriz ki.Bence almayın o ilacı .aktarlarda var cnm.....
Ben de bu bombax adlı ilacı almayı düşündüm ama ilaçlar kilo almak pek sağlıklı değil,ayrıca ilerde yan ekileri de çıkıyomuş.Bence kilo almak isteyenler ben de dahil doğal yollarda alınmalı böyle ilaçla yapay yollarla ne kadar sağlıklı kilo alabiliriz ki.Bence almayın o ilacı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?