Kilo almak için öneri

cokk güzel boy ve kilo valla..ve sen kilomu almak istiyosun hala ...ben 172 76 kilodayim 35 kilo vermis halim bu hal ...68 olacagim. inallah:lepi:

ya kollarım bacaklarım falan incecik.. bi 4-5 kilo almam lazım bilmiyorumkismile inşallah sende istedğin kiloya ulaşırsın.. ama azimlisin yani epey vermişsin.. bravo valla..

Kizlar merhaba kimimiz vermeye kimimiz almaya calisiyoruz.Benimde 2 kilo vermeye ihtiyacim var.
170-58 kg su an kilolu sayilmam ama yan simitlerim cikti iyice:1no2:
Reklamlarda gordum gununu bilmiyorum ama Ender Sarac Doktorum programina cikicakmis.Kilo alma ile ilgili konusacakmis.Belki size yardimci olucak bilgiler verir.
sevgiler

bal perisi ne diyon sen yaaa 58 kiloyken 2 kg vermek istiyosun hemi allah allaahh kiz ben 68 olayim diyorum degistirsemmiki rakami kafamda :)) ne tuaff yaaa allah aklimizdan etmesin .:)) bu siralar cevremde olsun burda olsun baya kiloya takilmis kisiler cok...hosumada gidiyor yani insan cosuyor ver ciskuyu dedikleri gibi :)) hayirlisi artik ne diyem

ay 2 kilo vermek nedir ki ben hemen veriyorum istesem tık tık düşüyo hava atmış gibi olmasın da :roflol: ben de almakta zorlu çekiyorum ya kendimi motive ediyorum böyle işte perdonn :kedi:

ay 2 kilo vermek nedir ki ben hemen veriyorum istesem tık tık düşüyo hava atmış gibi olmasın da :roflol: ben de almakta zorlu çekiyorum ya kendimi motive ediyorum böyle işte perdonn :kedi:

bende hemen kilo veren tipim 3 gün yemiyim dikkat ediyim hemen veririm.... herkese saglikli kilo vermeler...ama kizlar dogruya dogru 35 kilo verdikten sonra eski halim yok ,, kardesime dün dedimki eskiden ayi gibiydim ayi gibi is görürdüm simdi halim yok dedim )) sözüm bana ait yani ...:)))))

bnmde öyle yaa... :çok üzgünüm: vermede bi sorun yok ama almaya alamıyorum... böyle uğraş dur.. :çok üzgünüm:

Yine ay gibi olursun şekerum. Yeterki çalışalım kazanalım isteyen ne yapmaz ki demi amazemuszemus

tartıldım canların 53,5-54 arası...hafta sonu dikkat etmedim az yedim değişme olmadı:sinifsinif:

Almaya gelince yok, vermeye gelince çok. :roflol:

tövbeestarfurullaahh yaaa :))) kilo almakta zorlaniyosunuz yani..oyoyoyoy yiyin yiyin sucuklu yumurta yiyin biberli pideyi bandira bandira.-.patates kizartmasi yiyin mayonez ketchupu karistirin..mc donalsdan yiyin...tika basa cola icin...lahmacunlar yiyin iskender yiyin kebap yiyin yiyin anam yiyin..benim yiyemediklerimi yiyin..68 oldugum gün hepsini yicem ama ayni gün...yiyip yazacam buraya...

ayyy ne güldüm heee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ama kimi yediği halde alamıyor ve kimi de iştahsızlık olduğu için yiyemiyor. Bunlar başka nedenlerle alakalı olabiliyor işte yoksa saydıkların güzel yani sorun yok zemuszemus

finduklarrr nirdesiniz yah neler yapıyosunuz? nasıl gidiyo çalışmalar? ben dün tartıldım eczane de şu otomotik tartılar varya orda 48.7 çıktı. Haftasonuda şu ibreli tartılarda 47-48 çıkmıştı. Hangisi doğru sizce şekerlerim.

napalım cnm aynen devamm.. bence elektronik olanlar doğru tartıyo.. yerimseniben yani eczanedeki doğrudur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…