• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

nerden alıcam onu? bilmiyorumkismile

canım aktarlarda bulabilirsin veya netten alabilirsin kara üzüm çekirdeği kapsülünü.hafta sonu bende alayım bari.bu arada bende çinko kapsülü kullanıorum beraber çalıştığım doktorum tavsiye etti hem iştah açıyor denemenizi öneririm şekerlerim.kilo almamda yardımcı oldu gibi geldi bana.ben 54 oldum kısçeler 2 kilo daha alırsam ii olucakalkisalkisalkis:sm_cool: bu arada popom bile çıktı sositososito...

canım aktarlarda bulabilirsin veya netten alabilirsin kara üzüm çekirdeği kapsülünü.hafta sonu bende alayım bari.bu arada bende çinko kapsülü kullanıorum beraber çalıştığım doktorum tavsiye etti hem iştah açıyor denemenizi öneririm şekerlerim.kilo almamda yardımcı oldu gibi geldi bana.ben 54 oldum kısçeler 2 kilo daha alırsam ii olucakalkisalkisalkis:sm_cool: bu arada popom bile çıktı sositososito...

süper cnm çok sevindim senin adına... çinko kapsülünün bi zararı yok dimi? bilmiyorumkismile

kilo almanın yüzde yüz etkili yolu hem de çok kısa sürede, tereyağı ve bal yemektir, ekmeğe tereyağı ve bal sürüp yiyin denenmiştir. çok zayıf birini bile kesinlikle ideal hale getirir kısa sürede.
yanlız ayrı ayrı olmaz tereyağının üzerine bal süreceksiniz. her öğün yiyin doyana kadar.

kilo almanın yüzde yüz etkili yolu hem de çok kısa sürede, tereyağı ve bal yemektir, ekmeğe tereyağı ve bal sürüp yiyin denenmiştir. çok zayıf birini bile kesinlikle ideal hale getirir kısa sürede.

ben eksik etmem kahvaltılarımda ama.. yeteri kadarmı yemiyorum acaba bilmiyorumkismile

Yemek yedikten sonra sırt üstü uzanmak şişmanlatır.
Marifetnamede badem yemek bedeni şişmanlatır yazıyor.
süt şekerli içilirse hem güzelleştirir hem de şişmanlatır yazıyor. (hazır yazmışken yazayım süt ve yoğurt unutkanlığa iyi geldiği de yazıyor)
ekmek bedeni şişmanlatır yazıyor

.Bedeni zayıf olana badem,fıstık,fındık,nohut,buğday,pirinç faydalıdır yazıyor marifetnamede.

ayy bu ara psikolojik sorunlarım var iyice iştahtan düştüm.yemek yiyesim gelmiyobilmiyorumkismile

keçiboynuzu pekmezi alıp içicem o baya kiloalmaya faydalı imiş

canlar tenmuza kadar 53 olabilsek hepimizopuyorumnanaktan

Keçiboynuzunu ben devamlı içiyorum sabah-akşam 3er kaşık, kilo aldırmıyor fakat vücuda çok faydası var tabi. İçmekle birşey kaybedilmez. zemuszemus

Bende kapsül alsam iyi olur gerçekten o şekilde kilo alınıp alınmadığı daha iyi anlaşılır. Bu arada domates iştah açar ve ayrıca üzüm çekirdeği tozu alıp balla karışırıp yiyebilirsiniz.Ben akşamları bir tatlı kaşığı yiyorum.Hem kan yapar hem de kilo aldırır ve birçok faydası var.

Kara üzüm çekirdeği tozunu aldım içiyorum neredeyse bitecek. İlk başlarda iştah açtı fakat şimdi bir etkisini göremedim. Besin takviyesi olarak kullanın derim. Fakat aksatmadan kullanılırsa eğer faydası olabilir balım. opuyorumnanaktan

keçiboynuzu fazla yemeyin, erkeklik hormonunu artırır, sonra tüylenme falan yapmasın adet bozukluğu saç dökülmesi vs. hiç sorun olmadı mı fazla yiyenlerde.

Üzüm çekirdeği tozunu kullanan birçok kişi kilo aldırdığını söylüyor.Ayrıca çok güzel enerji veriyor ve mutluluk hormonunu tetikliyormuş. Gerçekten de öyle misal ben bala karışrtırdım. 1 tatlı kaşığı alıyorum aklıma geldikçe iyi geliyor.Dün ağırlık vardı üstümde canım yemek bile istemiyodu. duş aldım sonra dediğim gibi tozla bal karışımından 1 tatlı kaşığı öle yedim. İyi geldi zinde tutuyo insanı gerçekten iştahta açıyor şekerlerim.

Üzüm çekirdeği tozunu kullanan birçok kişi kilo aldırdığını söylüyor.Ayrıca çok güzel enerji veriyor ve mutluluk hormonunu tetikliyormuş. Gerçekten de öyle misal ben bala karışrtırdım. 1 tatlı kaşığı alıyorum aklıma geldikçe iyi geliyor.Dün ağırlık vardı üstümde canım yemek bile istemiyodu. duş aldım sonra dediğim gibi tozla bal karışımından 1 tatlı kaşığı öle yedim. İyi geldi zinde tutuyo insanı gerçekten iştahta açıyor şekerlerim.

aktardan aldın dimi canım? bende alıyım.. çinko kapsülüde alsammı yaa? bilmiyorumkismile

aktardan aldın dimi canım? bende alıyım.. çinko kapsülüde alsammı yaa? bilmiyorumkismile

Aktardan aldım tatlım kapalı kutudakilerden al sende açık tozlardan alma sakın iyi degil onlar sağlıksız ben A vitamini aldım iştah açarmı bilmiyorm ama saça dişlere falan ii geliyormuş. Zaten vitaminler idrarla atılıyormuş ki ihtiyacın yoksa hiç etki etmezmiş . Zararı da olmaz heraldeCADIARZU

Aktardan aldım tatlım kapalı kutudakilerden al sende açık tozlardan alma sakın iyi degil onlar sağlıksız ben A vitamini aldım iştah açarmı bilmiyorm ama saça dişlere falan ii geliyormuş. Zaten vitaminler idrarla atılıyormuş ki ihtiyacın yoksa hiç etki etmezmiş . Zararı da olmaz heraldeCADIARZU

evet bende vitamin alayım yaa.. saçlarım içinde iyi olur.. uzatmaya çalışıorum bi türlü istediğim boya getiremedim.. belki onada faydası olur..:çok üzgünüm:

evet bende vitamin alayım yaa.. saçlarım içinde iyi olur.. uzatmaya çalışıorum bi türlü istediğim boya getiremedim.. belki onada faydası olur..:çok üzgünüm:

Al tatlım çinko ztn saça tırnaklara falan ii geliyor. A vitamini de alabilirsin ben 3 liraya aldım. Uygun da yani yerimseniben

yivvrum çinkoyu bi kutu kullanın...yeterliymiş..a vitamininden bende alayım bari bebişim

Alın kuşum:1hug: vitamini fazla alsanızda vücut ztn ihtiyacı olmayanı atarmış. Zarar vermez dediler bana ama yine de abartmamak lazım dikkat edelim. Bu arada bugün mutfaktaki abla bana kilo almışsın biraz dedi ay ne sevindim.Onlara tuhaf geliyo gerçi ben sevinincekaydirigubbakcemile3

ben tam 3 yıl 44 kiloada kaldım ve asla cıkamıyordum balık yağı kapsülü içtim 2 ay falan yavaş yavaş aldım 50-51-52-53 derken bıraktım şimdi 55 kiloyum ve koruyuorum kiloyu içince acayip vitaminler zaten enerjin falan çok oluyo mesala ben eskiden millet nasıl 2 saat ayakata duruyor diye düşündüm kendimi hastalıklı gibi hissediyodum çok yoruluyordum...
Asla kilo alamayacağımı düşünüyordum herkes çok kötü gözküyorsun diyordu abim de içti o da aldı. kesinlikle kilo alacaksınız emin olun.
Ama içer içmez etki yapmıyo yavaş yavaş kilo alıyosun en sağlıklısı da bu zaten yani ben 2-3 ay içip bıraktım ama 53 kiloya tam bir yıl içince ulaştım gün geçtikçe kilo aldım güzelleştim. Şunuda söyleyeyim yavaş yavaş aldırdığı için çatlak vs. de olmuyo deneyin zaten sağlıklı omegalı olanından alın... Yan etkisi olmaz enerjiden başka :D

ben tam 3 yıl 44 kiloada kaldım ve asla cıkamıyordum balık yağı kapsülü içtim 2 ay falan yavaş yavaş aldım 50-51-52-53 derken bıraktım şimdi 55 kiloyum ve koruyuorum kiloyu içince acayip vitaminler zaten enerjin falan çok oluyo mesala ben eskiden millet nasıl 2 saat ayakata duruyor diye düşündüm kendimi hastalıklı gibi hissediyodum çok yoruluyordum...
Asla kilo alamayacağımı düşünüyordum herkes çok kötü gözküyorsun diyordu abim de içti o da aldı. kesinlikle kilo alacaksınız emin olun.
Ama içer içmez etki yapmıyo yavaş yavaş kilo alıyosun en sağlıklısı da bu zaten yani ben 2-3 ay içip bıraktım ama 53 kiloya tam bir yıl içince ulaştım gün geçtikçe kilo aldım güzelleştim. Şunuda söyleyeyim yavaş yavaş aldırdığı için çatlak vs. de olmuyo deneyin zaten sağlıklı omegalı olanından alın... Yan etkisi olmaz enerjiden başka :D

Tatlım dogrudur ama bu tür şeyler bünyeye göre değişiyor. Mesela benim demediğim şey kalmamıştı. Balık yağları ve birçok vitamin artı bitkisel macunlar sporcu içecekleri falan olmayınca olmuyor. Ama şimdi yavaş yavaş iştahım açıldı ve yiyorum almaya da başladım. Zamanla herşey önemli olan yeme alışkanlıgını tekrar kazanmak gerisi geliyor.Senin adına çok sevindim tatlım inş. bende istediğim sonuca ulaşırım. :Saruboceq:

ben yavaş yavaş göbek bile bırkatım ekmeği kestim hatta.. doğru bünye meselesi de biraz da sinir stres olayı yani rahatlamak lazım. sigara varsa bırakmak lazım. Ama her yolu özellikle balık yağını içip de yaramayan birisi yaa yanlış kullanmıştır yada Allah korusun bünyede bişey var dediğin gibi bi doktora gitmek lazım benim bi arkadaşım çok zayıf mesala doktora gitti iştahı da çoktur mide de kurt çıktı ama hiç bir belirtiside yoktu yani bilinmeyyen bişey olabilir.

Back