- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
--
kısçeler bu sarelleli ekmek süper bişey yaa mucizevi kilo aldırıyor:sm_cool:
Ben de sade ekmeksiz yiyorum saralleyi ama ekmekle zorlucam bugün gece tam yatmaya yakın kıslar madem iyimiş onu da yapakkhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
--
kısçeler bu sarelleli ekmek süper bişey yaa mucizevi kilo aldırıyor:sm_cool:
Ben de sade ekmeksiz yiyorum saralleyi ama ekmekle zorlucam bugün gece tam yatmaya yakın kıslar madem iyimiş onu da yapakkhihoyyyt
canım sen 2-3 kilo alsan yeter..kilon iyiymiş çok zayıf deilsin
Finduklarım bu haftasonu tartılcam. Elimden geldiğince belli aralıklarda tartılıyorum.Bakalım değişiklik var mı? dua edin bana şekerlerimopuyorumnanaktan
kızlar selam:enbuyukkk:
eskiden kilo alma topiğinde çok takılırdık çook kalabalıktı burası bende zayıftım 50 kilo oldum ama şimdi yine zayıfladım bayağı kilo almam lazım biz yarışmalar yapardık hergün ne yedik ne içtik yazardık hafta sonu tartılırdık çok zevkli geçerdi herkes dağaldı ama sizler varsınız şimdi istermisiniz yarışma yapalım birlikten kuvvet doğarzemuszemus
evet cnm yaa ne güzeldi 3 kilo almıştm ben yarışma sayesnde koruyodum da ama verdim galiba hakkaten herkes dağıldı yani kimse uğramıo berfin falan vardı uğramıo hiç heralde
şimdide bi yarışma düzenlesk ne güsel olur yaaaboshayallersmile
gizlaaaar benide araniza alirmisiniiiizzzz... bende kilo almak için ugra$iyorum, hamd olsun 2,5 haftada 2 kilo almi$im, nasilmi ? dut pekmezi içiyorum ona bagliyorum i$tahimin açilmasini, sabah ve gece dut pekmezi ve artik yemek yiyorum çok $ukur, kendimden çok menmunum, ideal kilom 55-56, in$allah istedigim kiloya gelirimmmmmm. yemek yiyorum, yemeklerden sonra muz yiyorum ve aralardatatli, çerez.. azimli olun canlar, saglikli gunler....
bir kilolu bayan olarak sizleri okumak cok tuaf yaaa...ben diätteyken yazilarinizi okuyorumda inanin agzimdan sular aktii...heppp yemek yiyelim yazmis arkadasin biri..ne güzel yiyin hersey yiyin..cola icin bol bol cikolata yiyin..döner dürüm pizza yiyin..su böregi yiyin hamur islerinin hepsini...off...etli pilav yiyin...pilav bol tereyagli olsun ama ben suda haslayip yiyorum sari pirinc...bana cokkkkkkkkkkkk yazik kendime cok aciyorum cünki heppp acimmm acccc..makarna yiyin..manti yiyin hingel yiyin sivas yöresi...daha ne yiyinnn....bakin gece kalkin cikolata yiyin bir paket arkasindan buzdolabini acin süt dikin kafaniza bardaga koymayin lokkurrr lokkuurrr icin...ama cikolatadan sonra haa...lokantaya gidin birr güzel kebap yiyin...arkasindannnn künefeee ohh..neyse yaaa offf ben cok acim bu yiyeceklerede siz yiyin emi...zayifliyim diye geberiyom akilsiz kafam..bosmu versem yesemmiki herseyi bir anda (( yiyin emiii iyicee yiyin yerken beni düsünün
kızlar selam:enbuyukkk:
eskiden kilo alma topiğinde çok takılırdık çook kalabalıktı burası bende zayıftım 50 kilo oldum ama şimdi yine zayıfladım bayağı kilo almam lazım biz yarışmalar yapardık hergün ne yedik ne içtik yazardık hafta sonu tartılırdık çok zevkli geçerdi herkes dağaldı ama sizler varsınız şimdi istermisiniz yarışma yapalım birlikten kuvvet doğarzemuszemus
bana uyar ama yeni üye oldum ben yarışma nasıl oluyo bilmiyorumbilmiyorumkismile merak ettim... bu arada hoşgeldiniz..
yiyin gurban olduklarim yiyin..ben yiyemiyom bakin ac geziyom 68 kilo olayim diye....sucuklu biberli yumurta kirin pideyle yiyin..ohhhhhhhhh yarasin yag olsun et olsun kilo olsun..