Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keçöiboynuzu pekmezi cnm eşime içi,riyom iştahı açıldı digerleri fayda etmiyoo
merhaba ben yenı üyeyım başlığı görune hemen atladım tabi bende zayıfım hamıleyken 26 kılo aldım bebiş 20 gunluk oldu ben yıne aynı halıme döndüm bebiş buyudu şimdi peşinden koşmaktan hepten erıdım.vıtamın falan kullanan varmı?
kacki kilonuz boyunuz ha bire zayifim diyosunuz yazinda bilek.ben 173 76 kiloyum ) kiloluyum belki yeri degil burasi benim icin ama cok ilgi cekti bu sayfa kilo alayim diye adetaaa yirtiniyosunuz yau ben vereyim diye acliktaann ölüyom simdiye kadar 35 kilo verdim aslindada hala vereyim diyorum 68 olsammi diye ... yiyin anam babam yiyin cola icin doya doya
günaydın canımm... hadi güzel haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmileKISÇELER HOŞGELDİNİZ HEPİNİZ...a.s. EVDE NETİM OLMADIĞI İÇİN GİREMEDİM..BİRAZ SONRA TARTILCAM BAKALIM Bİ DEĞİŞİKLİK VAR MI DİE...HAFTA SONU PEK UYGULAMA YAPAMADIM
boyum 170 kilom 50-51 arasında gidip gelio..
çıtı pıtı finduklarımm ben geldimhihoyyyt bu hafta tartıldım 47 çıktı yine yaww arkadasımda tartıldım aynı gün orda da 48 çıktı. Analamdım yaa ama 47-48 civarı diyem ben size bu da bşy heraldezemuszemus