Kilo almak için öneri

sevindim tatlım snn adına yaa... bende hala bi fark yok hala 50 yim kardeşimde bnmle beraber başladı o 55 ti 56 oldu ben hala yerimde sayıyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

varmı bi gelişme datlum sende? bende yok gibi ya :çok üzgünüm:

Ben sadece bir göbüş görüyorum.Azda kalçaya gitmiş sanırım okadarkaydirigubbakcemile3 ama alıyoruzdur yavaş yavaş heralde nereye gidiyo yoksam yaww demi amabilmiyorumkismile:1hug:

B vitaminleri serisi iştahta açabiliyor.Haklısın şekerim aslında ek olarak kullansak fena olmaz gibi ben de saralle yemeye başladım akşamları ek olarak:1rolleyes:

B vitaminleri serisi iştahta açabiliyor.Haklısın şekerim aslında ek olarak kullansak fena olmaz gibi ben de saralle yemeye başladım akşamları ek olarak:1rolleyes:

tatlım ben üstüne yarım su bardağı taze sıkılmış meyve suyuda içiyorum...akşam tahin pekmez karıştırdım azıcık ılık suyun içine koydum ve içtim sonuç bomba çok çabuk kilo alıyorum artık kendime inanamadım.sende dene.birde günde 1 adet çinko kapsülü alıyorum iştah açtığını duydum.:dance:

Ayy çok cizell :dance: Tahin pekmez yiyemiyorum ben olmadı sulandırıp deniym o şekilde daha basit alınabilir heralde vitamin alcam ben de çinkoyu da alırım.Hem saça da iyi geliyo çinko ya inş. alıyorumdur.Sadece göbekte birikmez inş.pek anlayamıyorum da sankim:Saruboceq:

çinko kapsüllerinin bi zararı yok dimi?

günaydın çikocanlar...
cumanız mubarek ola...
ben kahvaltıda bol şekerli çay ve simit yedim saat 10:30 gibi tatlı bişiler yemeyi düşünüyorum

sizler neler indirdinizi bakimm göbeciklerinize:lepi:

cevabım geç oldu ama :) sarelleli ekmek ve bi tane poğaça yedimm bi de çay .. zemuszemus

kızlar bende hamurişine ağırlık verdim..
çay kahve kola içmiorum..yasakladım kendime meyve suyu süt içiorum..meyve suyunuda kendim hazırlıorum 55 e yaklaştım

kızlar bende hamurişine ağırlık verdim..
çay kahve kola içmiorum..yasakladım kendime meyve suyu süt içiorum..meyve suyunuda kendim hazırlıorum 55 e yaklaştım
haklısın hamurişi kilo aldırıyo..boshayallersmile süpersin canımm.. kaydirigubbakcemile5 inşallah bende 55 olabilirim..:Saruboceq:

sevindim tatlım snn adına yaa... bende hala bi fark yok hala 50 yim kardeşimde bnmle beraber başladı o 55 ti 56 oldu ben hala yerimde sayıyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

---bende inanamadım canım sağol yaa..sabret canım bol bol ye görüceksin mucize gibi gelcek sana:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…