• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

Balık yağı kilo yapmaz ben çok kullandım. İştahımı dahi açmadı. Vitaminler kilo yapmaz ztn bünyeye göre değişir iştah açabilir biraz o kadar ztn idrar yoluyla atılırlar belli bir süre sonra bir eczane söylemişti. En iyisi iştah açıcı bşyler almak ve bol bol yemek.yerimseniben Poğaça kilo aldırırmış ben de bugün 2 poğaçayı 2 bardak çayla götürdüm.kaydirigubbakcemile3:teytey:

Balık yağı kilo yapmaz ben çok kullandım. İştahımı dahi açmadı. Vitaminler kilo yapmaz ztn bünyeye göre değişir iştah açabilir biraz o kadar ztn idrar yoluyla atılırlar belli bir süre sonra bir eczane söylemişti. En iyisi iştah açıcı bşyler almak ve bol bol yemek.yerimseniben Poğaça kilo aldırırmış ben de bugün 2 poğaçayı 2 bardak çayla götürdüm.kaydirigubbakcemile3:teytey:

evet canım aksine onlar benim iştahımı kapatıyor..yemek yedirtmiyor.:1no2: poğaça aldırır bebişim içinde maya olduğu için...yarasın evlaaağğğdııım cokacimcoook

topiğimize yeni gelenler a.s. hoşgelmişlerr..hepimiz kilo alacaz kıslarrr..ben 2 kilo aldım yazıcam her yaptığımı

evet canım aksine onlar benim iştahımı kapatıyor..yemek yedirtmiyor.:1no2: poğaça aldırır bebişim içinde maya olduğu için...yarasın evlaaağğğdııım cokacimcoook

Aynen balımm.Teşekkür edrim ayy bak gördün mü bal dedim de aklıma geldi bal kilo yapar yiyin gayrizemuszemuskaydirigubbakcemile3

balık yagı pek kilo aldırmıyor onun yerine boy uzatıyor yanlız fazlası cok zararlı..
kızlar gece yatmadan önce yemek yiyin aksam yemeginizin saati 9 yada 10 olsun
yemek yedikten sonra üstüne sekerli tatlı bişeyler yiyin
ben böyle yaparak kilo aldım :dance:
ve ben kolay kolay kilo almayan biriyim 50den 56 oldum :dance:

Peki ek olarak iştah açan bişeyler aldın mı canım. Ben de alpellanın şu sarallesini aldım. Yatmadan önce öyle zoraki yiyorum cokacimcoook

arkadaşlar hala anlayamadım bu balık yağı kilo mu aldırıyor yoksa sadece boy mu uzatıyor

CEYLANIM babam sağlık sektöründe çalıştığı için pek haşır neşirdik doktorlarla dünyanın balıkyağını içtim hiç fayda göremedim.sadece p... şurup bana fayda etti.onuda içiyorum ama uyku yapii hep. bide bu topici okuyup yemek yiyorum boyna maaşım yemeğe gidicek bu ay sempatiksalakcinni

arkidişler kan tahlililerinizi bi yaptırın bakalım.kansızlık varsa eğer kan ilaçları fena kilo yapıyor hemde iştah açıyor.benim kansızlığım olmadığı için kullanamıyorum:ecrin_bebek:

balık yagı pek kilo aldırmıyor onun yerine boy uzatıyor yanlız fazlası cok zararlı..
kızlar gece yatmadan önce yemek yiyin aksam yemeginizin saati 9 yada 10 olsun
yemek yedikten sonra üstüne sekerli tatlı bişeyler yiyin
ben böyle yaparak kilo aldım :dance:
ve ben kolay kolay kilo almayan biriyim 50den 56 oldum :dance:

e süpermiş.. öle de yaparız artık :dance:

CEYLANIM babam sağlık sektöründe çalıştığı için pek haşır neşirdik doktorlarla dünyanın balıkyağını içtim hiç fayda göremedim.sadece p... şurup bana fayda etti.onuda içiyorum ama uyku yapii hep. bide bu topici okuyup yemek yiyorum boyna maaşım yemeğe gidicek bu ay sempatiksalakcinni

arkidişler kan tahlililerinizi bi yaptırın bakalım.kansızlık varsa eğer kan ilaçları fena kilo yapıyor hemde iştah açıyor.benim kansızlığım olmadığı için kullanamıyorum:ecrin_bebek:

kan ilaçları cidden kilo yapıyo annem bi dönem kullanmıştı epey kilo almıştı.. ama bnmde kansızlık gibi bi problemim yok..

46 kilodan prakten ve apikobal sayesinde 50 kiloya ulaştım ama artık 1 kilo dahi alamıyorum.Sigarayı da bıraktım.Deli gibi yiyorum.Her gece yatmadan pekmez şerbeti yapıp içiyorum ama kilo almam durdu malesef:(((

46 kilodan prakten ve apikobal sayesinde 50 kiloya ulaştım ama artık 1 kilo dahi alamıyorum.Sigarayı da bıraktım.Deli gibi yiyorum.Her gece yatmadan pekmez şerbeti yapıp içiyorum ama kilo almam durdu malesef:(((

Apikobal ne ise yarıyo canımbilmiyorumkismile

Balık yağı kilo yapmaz ben çok kullandım. ıştahımı dahi açmadı. Vitaminler kilo yapmaz ztn bünyeye göre değişir iştah açabilir biraz o kadar ztn idrar yoluyla atılırlar belli bir süre sonra bir eczane söylemişti. En iyisi iştah açıcı bşyler almak ve bol bol yemek.yerimseniben Poğaça kilo aldırırmış ben de bugün 2 poğaçayı 2 bardak çayla götürdüm.kaydirigubbakcemile3:teytey:

Uff bilmiyorum ki ne yapsam olmuyor. :uhm: Sabah kahvaltısı ile duruyorum, canım yemek yemek istemiyor.

bir sorayım eczaneye onuda alayım olmazsa yan etkisi olmazsa tabi:ecrin_bebek:

günaydın herkese...canımcım b vitamini kombinasyonu apikobal...yan etkisi yok..iştah açabilio bazı kişilerde kilo aldırabilir belki guclubacismile bu arada 54,5 oldum ben...akşam yemeğini biraz geç yiyip öğünlerimi arttırdım aralarda meyve leblebi yiyorum..akşam yemeğinden sonra tahin pekmez sulandırıp içiorum cokacimcoook

Back