• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

öğle yemeğini sıkı yersin canım...tamamlarsın cokacimcoookcokacimcoook hepimiss tombiş gacılar olcaz inşallah :Saruboceq:

canım sorma yaa yemek yapan kişide değişti bu kadının yemeklerine bi alışamadım.. öğlenleride epey zorluyorum bişeyler yemek için ama çok kötü offf yaa senağlama

sağol canım..hemen hemen bütün öğünlerde yapmaya çalışıyorum..Bir gazetede okumuştum..yasemin ergene yarım ekmeğin üstüne sarelle sürüp yiyormuş dizi için öyle kilo almış...guclubacismile

Senin gibi düşünüyorum ben de öğün atlamamaya hatta fazlasını yemeye çalışıyorum. Yasemini ben de duymuştum. Rol gereği o şekilde kilo almış falan diye yazmışlardı. Kilo almamız için 3 ana 3 ara öğün şartmış bir de bünyeden bünyeye göre değişiyor. Umarım şu yazı istediğimiz gibi zinde geçiririz hihoyyyt

canım sorma yaa yemek yapan kişide değişti bu kadının yemeklerine bi alışamadım.. öğlenleride epey zorluyorum bişeyler yemek için ama çok kötü offf yaa senağlama

ahh cnm dışardan falan söyleme imkanın varsa öyle yap. Bir de çantan da kek cubuk kraker gofret tarzı şeyler bulundur. Hergün öğle ve akşam aralarında yemeni tavsiye ederim datlumzemuszemus

ahh cnm dışardan falan söyleme imkanın varsa öyle yap. Bir de çantan da kek cubuk kraker gofret tarzı şeyler bulundur. Hergün öğle ve akşam aralarında yemeni tavsiye ederim datlumzemuszemus

mecburen dışardan söylüyorum.. evet bugün öyle çikolatadır bisküvidir aldım yanıma hoş daha fırsatım olmadı yemeye ama olsun nasılsa yerim :1rolleyes:

Senin gibi düşünüyorum ben de öğün atlamamaya hatta fazlasını yemeye çalışıyorum. Yasemini ben de duymuştum. Rol gereği o şekilde kilo almış falan diye yazmışlardı. Kilo almamız için 3 ana 3 ara öğün şartmış bir de bünyeden bünyeye göre değişiyor. Umarım şu yazı istediğimiz gibi zinde geçiririz hihoyyyt

inşallahhh yaa kaydirigubbakcemile2

cok hos yaa ben kilo vereyim diye geberiyorum sizler kilo almak istiyosunuz...anlamiyorum anlayamammida bilmiyorum...zayif olmak güzel degilmi ama ...ben kiloluyum raht edemiyorum mesela...her yerimden cikintilarim oluyor bunlarda beni ne rahat oturtuyor nede rahat ceketsiz mesela gezebiliyorum..söyle savura savura kendimi...offff offfffff

cok hos yaa ben kilo vereyim diye geberiyorum sizler kilo almak istiyosunuz...anlamiyorum anlayamammida bilmiyorum...zayif olmak güzel degilmi ama ...ben kiloluyum raht edemiyorum mesela...her yerimden cikintilarim oluyor bunlarda beni ne rahat oturtuyor nede rahat ceketsiz mesela gezebiliyorum..söyle savura savura kendimi...offff offfffff

ya sende haklısın ama bizde misal giydiğimiz bi pantolon otursun istiyoruz ne bilim emanet gibi durmasın üstümüzde istiyoruz.. zaten herkes kendinde olmayanı istemiyomu? ya halimizede çok şükür Allah hiçbirimize başka dert vermesin bunlar bi şekilde halledilir. sen kilo verirsin biz alırız.. yolu var yanii.. yerimseniben

ya sende haklısın ama bizde misal giydiğimiz bi pantolon otursun istiyoruz ne bilim emanet gibi durmasın üstümüzde istiyoruz.. zaten herkes kendinde olmayanı istemiyomu? ya halimizede çok şükür Allah hiçbirimize başka dert vermesin bunlar bi şekilde halledilir. sen kilo verirsin biz alırız.. yolu var yanii.. yerimseniben

a.s:lepi:

Son düzenleme:
yine tartıldım kısçeler 54,2..2-3 kilo daha alsam tam olucak sositososito cokacimcoook..

süper!!! a.s. darısı başımızaaa ... :Saruboceq:

olucak kıslar ben inanıyorum...ben alamam diye diye kendimi kandırmışım ama bir hafta oldu en az bir kilo aldım..sizde alıcaksınız.sıkılmak pes etmek yok..yemeye devam cokacimcoookkaydirigubbakcemile5

olucak kıslar ben inanıyorum...ben alamam diye diye kendimi kandırmışım ama bir hafta oldu en az bir kilo aldım..sizde alıcaksınız.sıkılmak pes etmek yok..yemeye devam cokacimcoookkaydirigubbakcemile5

haklısınnn.. ymeye devammm!!
cokacimcoook

hele gardaşlar bende gelmişem kuru pide olarak şakkıdı

bende pek zayıfım.Bakalım birbirimize destekle ne kaa alıcaz kiloları..

bende iş yerinde yiyecek bişi olmazsa bol şekerli çay içiyorum.belkim faydası olar diye

gecede pekmez içicem.bakalım nasıl olacak

sizlerdende haber bekliyorum

gözüm bu sayfada olucekkkkaydirigubbakcemile5

hele gardaşlar bende gelmişem kuru pide olarak şakkıdı

bende pek zayıfım.Bakalım birbirimize destekle ne kaa alıcaz kiloları..

bende iş yerinde yiyecek bişi olmazsa bol şekerli çay içiyorum.belkim faydası olar diye

gecede pekmez içicem.bakalım nasıl olacak

sizlerdende haber bekliyorum

gözüm bu sayfada olucekkkkaydirigubbakcemile5

sabah aç karnınada iç pekmezz ben öle yapıyorum.. bol bol muz ye yemek aralarında abur cubur tüket :) ayrıca yukardaki msjlarda bi tarif olucak onu da al uygula... kızlar nasıl dersime iyi çalışmışmıyım :dance: hoşgeldin bu arada :kedi:

Hoşgeldin sukut hadi başlayalım kaydirigubbakcemile3 gulhdeinn süpersin aynen devam tatlum:dance:

bende bu aralar taktım kiloma.
kilo almak istiyorum 44 kiloyum 1.60 boy ve bir çocuk annesiyim.
bundan sonra bende burdayım.
hadii poh pohlayalım birbirimizikaydirigubbakcemile4
ne yiyorsanız yazın canımız çeksincokacimcoook
sürekli yemek yiyelimcokacimcoook

arkadaşlar hala anlayamadım bu balık yağı kilo mu aldırıyor yoksa sadece boy mu uzatıyor

arkadaşlar hala anlayamadım bu balık yağı kilo mu aldırıyor yoksa sadece boy mu uzatıyor

Balık hapını ben de alayım yav. 42 kiloyum 22 yaşındayım. Çubuk kraker gibi. kaydirigubbakcemile3 Haydin bol kilolu günler kızlar. kaydirigubbakcemile2

kızlar günaydın!! hihoyyyt

balık yağı hapı ben küçükken 2 sene kadar kullandım hiçbi faydasını görmedim :( ama kilo aldırdığını gördüğüm arkadaşlarım oldu.. bende işe yaramadı..

Back