Balık yağı kilo yapmaz ben çok kullandım. İştahımı dahi açmadı. Vitaminler kilo yapmaz ztn bünyeye göre değişir iştah açabilir biraz o kadar ztn idrar yoluyla atılırlar belli bir süre sonra bir eczane söylemişti. En iyisi iştah açıcı bşyler almak ve bol bol yemek.yerimseniben Poğaça kilo aldırırmış ben de bugün 2 poğaçayı 2 bardak çayla götürdüm.kaydirigubbakcemile3:teytey:
evet canım aksine onlar benim iştahımı kapatıyor..yemek yedirtmiyor.:1no2: poğaça aldırır bebişim içinde maya olduğu için...yarasın evlaaağğğdııım cokacimcoook
arkadaşlar hala anlayamadım bu balık yağı kilo mu aldırıyor yoksa sadece boy mu uzatıyor
balık yagı pek kilo aldırmıyor onun yerine boy uzatıyor yanlız fazlası cok zararlı..
kızlar gece yatmadan önce yemek yiyin aksam yemeginizin saati 9 yada 10 olsun
yemek yedikten sonra üstüne sekerli tatlı bişeyler yiyin
ben böyle yaparak kilo aldım :dance:
ve ben kolay kolay kilo almayan biriyim 50den 56 oldum :dance:
CEYLANIM babam sağlık sektöründe çalıştığı için pek haşır neşirdik doktorlarla dünyanın balıkyağını içtim hiç fayda göremedim.sadece p... şurup bana fayda etti.onuda içiyorum ama uyku yapii hep. bide bu topici okuyup yemek yiyorum boyna maaşım yemeğe gidicek bu ay sempatiksalakcinni
arkidişler kan tahlililerinizi bi yaptırın bakalım.kansızlık varsa eğer kan ilaçları fena kilo yapıyor hemde iştah açıyor.benim kansızlığım olmadığı için kullanamıyorum:ecrin_bebek:
46 kilodan prakten ve apikobal sayesinde 50 kiloya ulaştım ama artık 1 kilo dahi alamıyorum.Sigarayı da bıraktım.Deli gibi yiyorum.Her gece yatmadan pekmez şerbeti yapıp içiyorum ama kilo almam durdu malesef((
Balık yağı kilo yapmaz ben çok kullandım. ıştahımı dahi açmadı. Vitaminler kilo yapmaz ztn bünyeye göre değişir iştah açabilir biraz o kadar ztn idrar yoluyla atılırlar belli bir süre sonra bir eczane söylemişti. En iyisi iştah açıcı bşyler almak ve bol bol yemek.yerimseniben Poğaça kilo aldırırmış ben de bugün 2 poğaçayı 2 bardak çayla götürdüm.kaydirigubbakcemile3:teytey:
topiğimize yeni gelenler a.s. hoşgelmişlerr..hepimiz kilo alacaz kıslarrr..ben 2 kilo aldım yazıcam her yaptığımı
Apikobal ne ise yarıyo canımbilmiyorumkismile
Apikobal vitamin hapı.
bir sorayım eczaneye onuda alayım olmazsa yan etkisi olmazsa tabi:ecrin_bebek:
bi sor bakalım eğer faydası varsa bende alırım kaydirigubbakcemile5
tmm tatlum:1hug:
bir sorayım eczaneye onuda alayım olmazsa yan etkisi olmazsa tabi:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?