Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet farklı bişi yapıosan bizede söyle lütfenn.. darısı başımıza inşallahh :) zemuszemus
Mesela yemek yedikten sonra bazen biraz yürüyüş yapıyorum. O tekrar acıkmamı sağlıyor. Sabah kahvaltısız durmamaya özen gösteriyorum. Her öğün yiyebildiğim birazda olsa fazlasını yemeye calışıyorum. Akşam yemeklerinin ardından hemen 2 muz yiyorum. Sonra yatana kadar bazen çekirdek abur cubur yiyorum. Ama benim de daha var 53 olmam lazım. Uğraşıyorum canlarım. Ayrıca bırakmak gibi laflar duymım bir daha savaşa devamklava:destek olalım birbirmize cnm.:1hug: Eğer bir kere boşverirsek toparlaması zor olur. Ben önceden yaşadım bunu ama bu kez başarıcam.:1rolleyes:
Prİmobolan depot İĞne vurulucaktım ama vazgeÇtİm kıslar Çok zararlıymıŞŞ
haklısın tatlımm olumunekankayizsmile benm işler bu ara çok yoğun.. yemek yemeye fırsatım yok ama senin taktikleri uygulucam kaydirigubbakcemile3
Canımcım benim de öyle aslında çok yogunum ama artık yanıma ufak tefek kek, çubuk kraker veya gofret tarzı atıştırmalıklar alıyorum. Unutmazsam tabi o şekilde midemi boş bırakmamış oluyorum. =))
Mesela yemek yedikten sonra bazen biraz yürüyüş yapıyorum. O tekrar acıkmamı sağlıyor. Sabah kahvaltısız durmamaya özen gösteriyorum. Her öğün yiyebildiğim birazda olsa fazlasını yemeye calışıyorum. Akşam yemeklerinin ardından hemen 2 muz yiyorum. Sonra yatana kadar bazen çekirdek abur cubur yiyorum. Ama benim de daha var 53 olmam lazım. Uğraşıyorum canlarım. Ayrıca bırakmak gibi laflar duymım bir daha savaşa devamklava:destek olalım birbirmize cnm.:1hug: Eğer bir kere boşverirsek toparlaması zor olur. Ben önceden yaşadım bunu ama bu kez başarıcam.:1rolleyes:
tamam bebişim birbirimize gaz verelim kaydirigubbakcemile3 yalnız benim 2 günde bir gaza ihitiyacım oluo cokacimcoook bende aynı şekilde yapmaya çalışıorum bugün öğle arası canım bişey yemek istemedi...sıktım kendimi yarım ekmek patetesli bişiyler vardı onu yedim...üstüne çeyrek saralleli ekmek+ 1 adet muz yedim..:jeyyar: içim dışım muz oldu yahu
haklısın tatlım mantıklı.. aslında bende bir ara alıyodum öyle ama bu aralar nedense çok önemseyemiyorum.. çok yorgun oluyorum akşamları zaten.. sabahta zor kalkıyorum unutuyorum galiba :kedi:
tamam bebişim birbirimize gaz verelim kaydirigubbakcemile3 yalnız benim 2 günde bir gaza ihitiyacım oluo cokacimcoook bende aynı şekilde yapmaya çalışıorum bugün öğle arası canım bişey yemek istemedi...sıktım kendimi yarım ekmek patetesli bişiyler vardı onu yedim...üstüne çeyrek saralleli ekmek+ 1 adet muz yedim..:jeyyar: içim dışım muz oldu yahu
Kızlar antep fıstığı yanı sıra fındıkta (aganigi naganigikaydirigubbakcemile3) kilo almak için birebir kalorisi yüksekmiş onu =))
Afiyet olsun tatlım.zemuszemus Annem sabah tost hazırlamış. Ben de onu yedim az birşeyde saralle sürüp yedim.:teytey:
kısçelerim varmı bi gelişme kaç kilo oldunuz bakiimolumunekankayizsmile
kahvaltıyı bi poğaça ile geçiştirmek zorunda kaldım işler öyle yoğunki doru düzgün yemek bile yiyemiyorum bu aralar senağlama.. ben hala 50 deyim senağlamasenağlama.. şu haftayı bi atlatsam.. offf offf