ben sipraktin kullandım ve önce uyku yaptı sonra bünyem alıştı ve iştah açtı ama artık kullanmıyorum. 2. şişenin yarısı bitti bıraktım.
kuru tahta gibiyim senağlama25 yaşındaym ama 17 gibiyim :1no2:
çok mu uyku yapıyo kızlar spiraktin
kızlar prakten gerçekten kilo aldırıyo mu?
Hırs yok tatlım ben de, ondan ilgilenmiyorum pek fazla kilo almak için. Tebrik ederim balım. Şeniz a.s.
Kilo aldın tabi unuttun bizi artık, girmiyorsun eskisi kadar. :çok üzgünüm:
tatlım yoook unuturmuyum sizi işlerim çok yoğun yaa.. bi de bazı sorunlarımda var iştahtan düştüm epey bişi yiyemiyorum.. toparlanmaya çalışıyorum ama işte bakalım :çok üzgünüm:
Aman tatlım dikkat et kendine. vereliniortak Kilo almak zor, vermek ise kolay bizim açımızdan.
Aman tatlım dikkat et kendine. vereliniortak Kilo almak zor, vermek ise kolay bizim açımızdan.
bunları duyan kilo veremeyen kişiler de şimdi nasıl kuduruyolardır varyakaydirigubbakcemile3 ama bizlerde öyleyiz napalım:icecream:
bunları duyan kilo veremeyen kişiler de şimdi nasıl kuduruyolardır varyakaydirigubbakcemile3 ama bizlerde öyleyiz napalım:icecream:
zaten arkadaşlar kilo almak isteyenlerin işi daha zormuş bunu tvde bi doktordan duymuştum. almak isteyenlerin işi daha zor çünkü almak vermeye göre daha zor diyorduu :gitme:
Şekercanlarımm üzülmeyin bizler bunu başarabiliriz.Ben inanıyorum bakın benim gibi iştahsız ve kilo alamayan bir insan bile 5 kilo alabildiyse demekki oluyormuş demi eminim başarıcaz ideal kilolarımıza ulaşıcaz.:Saruboceq: Yola devam durmak yok artist gibi olucaz hihoyyyt:dance:
Sipraktin kullandım ben de, aynı etkiyi yapıyor ikisi de zaten. Pek bir fark yok aralarında ikisi de alerji ilacı. İlk 3-4 gün çok uyku yapıyor fakat iştahta çok açıyor. Yiyorsun doymuyorsun adeta. delikafadulden Kullan tatlım bir kaybın olmaz. a.s
tabiiki başarabiliriz.. ben 54 oldum kısçelerim.. zemuszemus sizlerde gelişme varmı anlatın bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?