Kilo almak için öneri

ha ha hayyy çatlasin hatunlar, benimde artik normal bir vucudum var sırnaşık şey merhaba millet, uzun zamandir buraya yazmami$tim.. 56 kilo oldummmm :sm_cool: çok mutluyum yaaa tarti 57 gosterdi aslinda ama ya inanamiyorummm

ben sipraktin kullandım ve önce uyku yaptı sonra bünyem alıştı ve iştah açtı ama artık kullanmıyorum. 2. şişenin yarısı bitti bıraktım.

kuru tahta gibiyim senağlama25 yaşındaym ama 17 gibiyim :1no2:
çok mu uyku yapıyo kızlar spiraktin

kuru tahta gibiyim senağlama25 yaşındaym ama 17 gibiyim :1no2:
çok mu uyku yapıyo kızlar spiraktin

o kadar yoğun uyku yapmıyor ztn 1 hafta içinde alışıyo bünye iştah açıyo ve alerjik bir şurup ztn sadece iste ve inan ben yıllarca kilo alamıyordum. Çok şey denedim ve sonunda başardım ve 5 kilo aldım. İnanamadım şimdi 3 kilo daha almaya çalışıyorum. Tatlım moralini yükset tut ve gayreti bırakmaopuyorumnanaktan

kızlar prakten gerçekten kilo aldırıyo mu?

Sipraktin kullandım ben de, aynı etkiyi yapıyor ikisi de zaten. Pek bir fark yok aralarında ikisi de alerji ilacı. İlk 3-4 gün çok uyku yapıyor fakat iştahta çok açıyor. Yiyorsun doymuyorsun adeta. delikafadulden Kullan tatlım bir kaybın olmaz. a.s

Hırs yok tatlım ben de, ondan ilgilenmiyorum pek fazla kilo almak için. Tebrik ederim balım. Şeniz a.s.
Kilo aldın tabi unuttun bizi artık, girmiyorsun eskisi kadar. :çok üzgünüm:

tatlım yoook unuturmuyum sizi işlerim çok yoğun yaa.. bi de bazı sorunlarımda var iştahtan düştüm epey bişi yiyemiyorum.. toparlanmaya çalışıyorum ama işte bakalım :çok üzgünüm:

tatlım yoook unuturmuyum sizi işlerim çok yoğun yaa.. bi de bazı sorunlarımda var iştahtan düştüm epey bişi yiyemiyorum.. toparlanmaya çalışıyorum ama işte bakalım :çok üzgünüm:

Aman tatlım dikkat et kendine. vereliniortak Kilo almak zor, vermek ise kolay bizim açımızdan.

Aman tatlım dikkat et kendine. vereliniortak Kilo almak zor, vermek ise kolay bizim açımızdan.

bunları duyan kilo veremeyen kişiler de şimdi nasıl kuduruyolardır varyakaydirigubbakcemile3 ama bizlerde öyleyiz napalım:icecream:

zaten arkadaşlar kilo almak isteyenlerin işi daha zormuş bunu tvde bi doktordan duymuştum. almak isteyenlerin işi daha zor çünkü almak vermeye göre daha zor diyorduu :gitme:

mrb kızlar bendekilo almakonusunda muzdaribim evlendiyimde 47 kiloydum bi kac ay sonra
hamile kaldım ve doguma 70 girdim
65 kaldım cok güzel bi kilom vardı
bana cok yakışyordu
am 3 ay içinde hepsi gitti 18 aydır yinekuru tahta gibi kaldım
kilo almayı kafaya koydum inş bi 55 olurum tatile gitmeden önce bana
bi ayda bi beş kilo aldım diyecek olan varmı hanımlar şimdi 48 kiloyum

bende 168 boyundayım. 52 kiloydum 50 oldum iştah da gidiyo yavaş yavaş önceden yerdim ama çok hareketli olduğum için almıyodum şimdi yemiyorum da daha fazla kilo vermekten korkuyorum bana da yardım edin kızlar):

zaten arkadaşlar kilo almak isteyenlerin işi daha zormuş bunu tvde bi doktordan duymuştum. almak isteyenlerin işi daha zor çünkü almak vermeye göre daha zor diyorduu :gitme:

Evet ben de bi yerde duymuştum. Çok doğru sonuçta mideniyi genişletmek daha zordur.akannehir

Şekercanlarımm üzülmeyin bizler bunu başarabiliriz.Ben inanıyorum bakın benim gibi iştahsız ve kilo alamayan bir insan bile 5 kilo alabildiyse demekki oluyormuş demi eminim başarıcaz ideal kilolarımıza ulaşıcaz.:Saruboceq: Yola devam durmak yok artist gibi olucaz hihoyyyt:dance:

tabiiki başarabiliriz.. ben 54 oldum kısçelerim.. zemuszemus sizlerde gelişme varmı anlatın bakalım..

bugün yarın sağlık ocağından yazdırırım.165 boy,47-48 kiloyum. resmen bit kadar kaldm :sinifsinif: halbuse kilo alsam 53-54 olsam artiz gibi olurm :kedi: 2 ayda kaç kilo alırm.azmettim şişecem delikafadulden

bunları duyan kilo veremeyen kişiler de şimdi nasıl kuduruyolardır varyakaydirigubbakcemile3 ama bizlerde öyleyiz napalım:icecream:

sorma beim kardeşim 40 beden :1shok: 42 oldu şimdi akannehir .bi kızıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…