- 9 Nisan 2010
- 1.576
- 38
- 158
- 36
cnm 2 kilo almışsın süpersinkaydirigubbakcemile5
evet canımm.. iştahım felaket durumda kendime hakim olamıyorum.. böyle devam edersem sonrada zayıflamaya uğraşıcam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm 2 kilo almışsın süpersinkaydirigubbakcemile5
evet canımm.. iştahım felaket durumda kendime hakim olamıyorum.. böyle devam edersem sonrada zayıflamaya uğraşıcam..
kızlar mujde bende carsambadan buyana ıbr tatlı kasıgıcorek otunu havanda doverek balla karıstırıp yıyordum bı kılo almısım hemde dogru duzgun beslenmeden sadece yemekten sonra almaya dıkkat edıyorum ısım olmazsa 3 ogun alıyorum karısımı ısın varsa ıkı ogun mutlaka yıyorum cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
rosee Çörek otuyla nasıl aldın ve kaç kiloo anlatrmısın ??
Cnm sadece çörek otuyla değil üzüm çekirdeği tozu ve eczanede ensure die bir besin takviyesi var akşamları ondan içiyodum. Sonra elimden geldiğince yemek yemeye çalışıyodum özellikle akşamları yatmaya yakın çok zorluyodum. Günde 2 tane muz tüketiyodum. Dr. bana sipraktin verdi. Ondan 2 şişe bitirdim.Şuanda eskisi gibi uğraşmıyorum ama 5 kilo aldım. 2-3 kilo daha alsam tmm ama tekrar başlıcam.Bırakmasaydım şimdiye kadar almıştım heralde :1rolleyes::icecream:
rosecum bu çörek otu ve üzüm çekirdegi tozunu balla mı karıstırıyordun? üzüm cekirdegini aktardan mı alıyoruz? günde kac kasık ne zaman yiyordun?