• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

kızlar mujde bende carsambadan buyana ıbr tatlı kasıgıcorek otunu havanda doverek balla karıstırıp yıyordum bı kılo almısım hemde dogru duzgun beslenmeden sadece yemekten sonra almaya dıkkat edıyorum ısım olmazsa 3 ogun alıyorum karısımı ısın varsa ıkı ogun mutlaka yıyorum cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kızlar siteye girince bir reklam gördüm girişte kilo aldırıcı tablet diyo kullanıcı yorumlarını okudum herkes ayda 1 kilo aldım 2 kilo aldım falan diyo doğrumu acaba ya fiyatıda pahalı dedğil çok doğalmış ve herkes kullanabilirmiş

evet canımm.. iştahım felaket durumda kendime hakim olamıyorum.. böyle devam edersem sonrada zayıflamaya uğraşıcam.. :1:

Nasıl öyle oldun cano ya? :1shok: Ben de istiyorum ben de istiyorum. sırnaşık şey

kızlar mujde bende carsambadan buyana ıbr tatlı kasıgıcorek otunu havanda doverek balla karıstırıp yıyordum bı kılo almısım hemde dogru duzgun beslenmeden sadece yemekten sonra almaya dıkkat edıyorum ısım olmazsa 3 ogun alıyorum karısımı ısın varsa ıkı ogun mutlaka yıyorum cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

3 öğün almak iyi mi? Bana 2 öğün al demişlerdi. Ben de mi 3 öğün alsam acep? :uhm:

ben ikbal gurpınarın prog her yemegın arkasından yenılecek dy duymustum oyle uyguluyorum 47 kılo gelıyordum sımdı 48 olmusum hadı hayırlısı kızlar

canlarım sızlerınde denemesını ıstıyorum gercekten fayda edıyor ılk basta yerken ınsan zorlanıyo sankı komur yıyormus gb oluyor ınsan hatta kızım bıle ayyyy anne komur muyıyorsun dy bu arada kızım 5 yasında canımın ıcı o benım

kızlar ben 57 oldum..devam ettim sonrada aynı şeyleri yemeğe..bu kadar yeter benim için..kilo alamam diye diye psikolojim bozulmuştu ama çaba göstermeden alınmıomuş onu anladım.

:1:birde çörek otu kurt düşürücü bi bitkidir paraziti olan zayıf kişilerde kurt düşürücü etkide yapar :)) mextra bilgi

3 kaşık yiyeyim yemeklerden sonra. Birde çörek otu alayım bu sefer.
Birde dikkat ettim de bal ile karıştırılıp yiyince daha çabuk kilo yapıyor. Sirine ve Rose'cuğumun yediği ve kilo aldıkları gibi. opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar.

Ben de 43 kilodan 50 ye cıktım. 2 ayda 6 kilo aldım 49 oldum sonra mide bulantıları basladı. yemek yerken midem bulandıgından yiyemiyordum. sonra farenjit filan oldum ama cok az yememe ragmen yine de en fazla 500-600 gram filan verdim. önceden olsa 2 günde aldıgımı verirdim. ki ömrümde ilkkez kilo aldım buarada. mucize bir nevi. ki troidlerde vs bir problem yoktu.
neyse ensure toz icecek kullanıyordum baktım onu icsem de icmesem de kilom aynı kestim. kestikten 1-2 gün sonra mide bulantılarım kesildi. tekrar normal yemeye baslayınca 1 kilo aldım tekrar ve 50 oldum.
hala da 4-5 kilo eksigim var. Bakalım başarabilecekmiyim onu da.

Ama sorunum var tabii ki. yağlanma yüzünden göbegim yok ama mide yagları (yani göbek üstünde) yaglanma ve sırtta yaglanma basladı. selulit olustu :(
kiloyu koruyarak bunlardan kurtulma caresini bilen var mı?

birde hala alt bacaklarım ince gibi 4-5 kilo daha alınca düzelir mi.

kilo alan kızlar ne olur paylasın benle tecrubelerinizi

rosee Çörek otuyla nasıl aldın ve kaç kiloo anlatrmısın ??

Cnm sadece çörek otuyla değil üzüm çekirdeği tozu ve eczanede ensure die bir besin takviyesi var akşamları ondan içiyodum. Sonra elimden geldiğince yemek yemeye çalışıyodum özellikle akşamları yatmaya yakın çok zorluyodum. Günde 2 tane muz tüketiyodum. Dr. bana sipraktin verdi. Ondan 2 şişe bitirdim.Şuanda eskisi gibi uğraşmıyorum ama 5 kilo aldım. 2-3 kilo daha alsam tmm ama tekrar başlıcam.Bırakmasaydım şimdiye kadar almıştım heralde :1rolleyes::icecream:

Cnm sadece çörek otuyla değil üzüm çekirdeği tozu ve eczanede ensure die bir besin takviyesi var akşamları ondan içiyodum. Sonra elimden geldiğince yemek yemeye çalışıyodum özellikle akşamları yatmaya yakın çok zorluyodum. Günde 2 tane muz tüketiyodum. Dr. bana sipraktin verdi. Ondan 2 şişe bitirdim.Şuanda eskisi gibi uğraşmıyorum ama 5 kilo aldım. 2-3 kilo daha alsam tmm ama tekrar başlıcam.Bırakmasaydım şimdiye kadar almıştım heralde :1rolleyes::icecream:

rosecum bu çörek otu ve üzüm çekirdegi tozunu balla mı karıstırıyordun? üzüm cekirdegini aktardan mı alıyoruz? günde kac kasık ne zaman yiyordun?

rosecum bu çörek otu ve üzüm çekirdegi tozunu balla mı karıstırıyordun? üzüm cekirdegini aktardan mı alıyoruz? günde kac kasık ne zaman yiyordun?

Evet tatlım aktardan aldım. Kapalı kutulardan almanı tavsiye ederim.Bazı büyük marketlerde de satılıyor. Ben düzensiz alıyodum. Ama sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye canım ve yemeklerden sonra ye geneldezemuszemus

ben evlenmeden 44 kiloydum evlendim bide çocuk 55 kiloyum bende böyle kilo almanın yollarını arardım ah ahh şimdide vermenin yollarını arıyorum kilom çok değil belki ama göbek çok kötü

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah bir an önce hepimiz kilo alırız bende 25 yaşında 41-42 arası gidip geliyorum hiç iştahım yok bide 3 yaşında kızım var utanıyorum artık herkes ne bu halin bıktım artık şimdi midemden endoskopiye girdim hiatal yetmezlik dediler bakalım patolojiden sonuç gelcek buda mide küçülmesiymiş galiba şimdi aç karna bıldırcın yumartası içmeye başladım inşallah faydası olur sizede öneririm
allah hepimizi sabır versin

evet ben bekarken bıldırcın yumurtası ile toparlanmıştım hemde ben her kış 5 -6 kez abartmıyorum grip olurdum ama bıldırcın yumurtsanı içtim o kış 1 yada 2 kere grip olmuştum vücudun direncinide arttırıyor. ama öylece içmiyordum ılık sütle karıştırıyordum

Back