• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

Rose'cuğum 3 kilo almışım canım. opuyorumnanaktan

Tatlım çook sewindim:sm_cool:Ben de eskisi kadar uğraşmıyorum artık ama 50 kilodayım koruyorum.Yani biraz daha uğraşıp 2 kilo daha alcam yeter daha fazlasını istemiyorm şekercimopuyorumnanaktan

merhaba erkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum..

1.70 boyum 51- 52 kiloyum 60 olmak istiyorum..

inşallah sağlıkla alırız kiloları...

bende süt ve bal içmeye başladım faydasını görürüm umarım bide akşam yatarken 1-2 kaşık pekmez içiyorum.. yeni başladım ...

ha daha önce gittiğim diyetisyenim bana iyice acık açlığın pik yapsın sonra otur yemek ye öyle olunca kio alırsın az az sık sık yeme demişti.. bide öyle yapıyorum..

hepimize bol şans...

Sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yapın iştahınız daha da çılır ve daha çok yersiniz.Bunu düzenli yapmanızı öneriyorum arkdşlaryerimseniben

ne alemlerdesiniz hatunlar, ya kizcagizlar ben pekmezi 2 haftadir içmiyordum o halde 59 kg a çikmi$im çok $ukur kilo kaybim olmamdi.. ama bu sabah tekrar ba$ladim pekmezcime yahu kendimde bi eksiklik hissetmeye ba$lami$timki pekmezciim imdadima ko$tu delikafadulden artik onsuz yapamicami anladim ben

çok $ukurler olsun Allah ilma kilo aliyorum. hedefim 58 idi fakat $imdi $oyle bi 3 kilo daha almak istiyorum, ay ben kilo almaya doymuyorum galiba hihoyyyt bu arada kizlar yari$ma falan yapmiyorsunuz galiba, yinede ben kendimi :hooray: ilan ediyorummmmmmmm :hooray: darisi ba$iniza in$allah.

ne alemlerdesiniz hatunlar, ya kizcagizlar ben pekmezi 2 haftadir içmiyordum o halde 59 kg a çikmi$im çok $ukur kilo kaybim olmamdi.. ama bu sabah tekrar ba$ladim pekmezcime yahu kendimde bi eksiklik hissetmeye ba$lami$timki pekmezciim imdadima ko$tu delikafadulden artik onsuz yapamicami anladim ben

nasıl içiyorsun ki canım bu pekmezi? aç karna mı tok karna mı? günde kaç kere?

nasıl içiyorsun ki canım bu pekmezi? aç karna mı tok karna mı? günde kaç kere?

guzelim sabalari aç karna 2 yemek ka$igi içiyorsun ve kahvaltini ediyorsun, sabah ve ogle arasinda ise 1 bardak sute 2 yemek ka$igi pekmez kari$tirip içiyorsun yaninda ati$tirmalar ile ve gece yatmadan once ise ayni $ekilde sutle kari$tirip içiyorsun. dene bak nasil i$tahin açilacak in$allah cokacimcoook

ya valla kıskandım ne guzel kıloa lmıssınız allah arttırssın:Dama ben alamıom hemen gıdıp pekmez ıcım bari,su yok tamam bugunden ıtıbaren baslıorum bu sadece bız bılelım aramızda kalsın baskalarıan soleyınce ayy hala alamadın mı dıolar:içelim::çok üzgünüm:

ya valla kıskandım ne guzel kıloa lmıssınız allah arttırssın:Dama ben alamıom hemen gıdıp pekmez ıcım bari,su yok tamam bugunden ıtıbaren baslıorum bu sadece bız bılelım aramızda kalsın baskalarıan soleyınce ayy hala alamadın mı dıolar:içelim::çok üzgünüm:

Cnm benden sana tavsiye suyu sadece yemekten önce ve yemek aralarında içme. Yemegini falan yedikten sonra suyunu da eksik etme o da gerekli çünkü su eksikliği birçok olumsuzluk yaratabilir.boshayallersmile

Tatlım çook sewindim:sm_cool:Ben de eskisi kadar uğraşmıyorum artık ama 50 kilodayım koruyorum.Yani biraz daha uğraşıp 2 kilo daha alcam yeter daha fazlasını istemiyorm şekercimopuyorumnanaktan

2 kiloyu verdim galiba geri tatlişim. :gitme: Fakat alacağım kilo kafaya koydum. Çok üzgünüm çoook
Hobbaaaa. :teytey:

Cnm benden sana tavsiye suyu sadece yemekten önce ve yemek aralarında içme. Yemegini falan yedikten sonra suyunu da eksik etme o da gerekli çünkü su eksikliği birçok olumsuzluk yaratabilir.boshayallersmile

tamam canım şu anda süt içiorum süte başladım bakalım bide ben az uyuyom ya oda etkılı olabılır dıolar sut ıcım de rahat uyım dıorum sıgarada yok artık su ıcmelıyım aman benım ne kadar olmusuzluklarım cıkmıssositososito

2 kiloyu verdim galiba geri tatlişim. :gitme: Fakat alacağım kilo kafaya koydum. Çok üzgünüm çoook
Hobbaaaa. :teytey:

Hadi ya cnm dikkat etmedin mi ne yaptın.boshayallersmile neyse alırsın tekrar başarırsn umarım zemuszemus

tamam canım şu anda süt içiorum süte başladım bakalım bide ben az uyuyom ya oda etkılı olabılır dıolar sut ıcım de rahat uyım dıorum sıgarada yok artık su ıcmelıyım aman benım ne kadar olmusuzluklarım cıkmıssositososito

atlatırsın cnm önemli olan ilk zmnlar yani zorluk cekiceksin biraz ama sonra ugraşmana bile gerek kalmaz acıkıyosun yiyorsun mide genişlediği içinhihoyyyt

Hadi ya cnm dikkat etmedin mi ne yaptın.boshayallersmile neyse alırsın tekrar başarırsn umarım zemuszemus

İştahım yerinde canım ne olsa yiyorum, alacağım tekrardan. Eskiden bu kadar öğün yemezdim. Şimdi öğün harici ara öğün de yemeye çalışıyorum.

Dipnot: Eğer zor kilo alan bir bünyeye sahipseniz ve de iştahsızsanız bence hap ile iştah açın hapınız bittikten sonra devamlı yiyin. Ben öyle yaptım ve kilo aldım. zemuszemus

Herkese bol kilocuklu günler dilerim. opuyorumnanaktan

atlatırsın cnm önemli olan ilk zmnlar yani zorluk cekiceksin biraz ama sonra ugraşmana bile gerek kalmaz acıkıyosun yiyorsun mide genişlediği içinhihoyyyt

tamam canım sana söz acıcam bu mıdeyı canım ya bu kılo cızelgesını nası yaptın ben yapamıorum ya format değişti dio bana onu anlatsana bide o lınkı bulamıorum canım çok sağolalkisalkisalkis

gece sarelle ekmek çok kilo aldırıyomuş
bir de yanında süt içerim gün içinde de normal öğünlerden sonra dondurma,fındık fıstık yerim.
pekmeze de başlamam lazım...

İştahım yerinde canım ne olsa yiyorum, alacağım tekrardan. Eskiden bu kadar öğün yemezdim. Şimdi öğün harici ara öğün de yemeye çalışıyorum.

Dipnot: Eğer zor kilo alan bir bünyeye sahipseniz ve de iştahsızsanız bence hap ile iştah açın hapınız bittikten sonra devamlı yiyin. Ben öyle yaptım ve kilo aldım. zemuszemus

Herkese bol kilocuklu günler dilerim. opuyorumnanaktan

ohh sevindim canım bol bol ye yüksek kalorili şeyeleri bende 50-51 arası gidip geliyorum. Ama eskisi kadar ugraşmıyorm artık acıktım mı yiyorum falan ama kilomu koruyorum. Toparlandım da kendime geldim yaw şükürler olsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

tamam canım sana söz acıcam bu mıdeyı canım ya bu kılo cızelgesını nası yaptın ben yapamıorum ya format değişti dio bana onu anlatsana bide o lınkı bulamıorum canım çok sağolalkisalkisalkis

Hadi bakalım ozmn güzel haberlerini bekliyorm. Tatile gidiyorum 1 hafta yokum geldiğimde sorcam bakolumunekankayizsmile Kilo çizelgeni burdan yapabilirsin cnm ayrıntılı anlatılıyo sırasıyla uygula http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

gece sarelle ekmek çok kilo aldırıyomuş
bir de yanında süt içerim gün içinde de normal öğünlerden sonra dondurma,fındık fıstık yerim.
pekmeze de başlamam lazım...

Ben de ilk zmnlar gece yatmadan önce zorla hafif yağ üstüne saralle sürüp yiyordum. Baya uyguladım o şekilde ve sonra muz falan yiyodum çok 5-6 kilo aldım. Kendime geldim herkes çok yakıştığını daha fazla almamamı söylüyor.Ama alt bacaklarım çok ince hala yine de eskiye göre iyi ama şükürzemuszemus Bu arada ben ensure besin takviyeside kullandım uzun bir süre eczanelerde satılıyo zararı yok tavsiye edrim.kaydirigubbakcemile5

Back