evet canım o kadarıda çok ya.. hem zaten bi yaştan sonra almaya başlıcaz biraz o payıda bırakmak lazım.. bilmiyorumkismile snn boyun kaç tatlım..
Haklısın tatlım katılıyorum. 1.65 benim boyum. 54 iyi olur die düşünüyorum. Yani şöle bacaklarımın falan dolması lazım. Ama yine de duruma göre ayarlarım diye düşünüyorum.CADIARZU
evet cnm öyle yaparsın.. bacaklara aldırmanın bi yolu varmı? ben bacaklarıma alamıyorum desem yeridir.. :çok üzgünüm:
evet cnm öyle yaparsın.. bacaklara aldırmanın bi yolu varmı? ben bacaklarıma alamıyorum desem yeridir.. :çok üzgünüm:
Sanırım yok tatlım. :gitme: Ben kilo alınca yüzüm ve göğüslerim alıyor. Onu ayarlamak zor olmalı.
Off ya ben de üst taraftan alıyorum. Ama oralarda dolar heralde kilo aldıkçabilmiyorumkismile
bilmyorumki tatlımm inşallah alabiliriz bacaklarımızada :Saruboceq:
bilmyorumki tatlımm inşallah alabiliriz bacaklarımızada :Saruboceq:
Kızlar uzun süredir foruma uğramıyorum.Baya okudum yazılarınızı usanmadan,sıkılmadan.Ben baya baya zayıfım,defalarca bunu yazmaktan bıktım ama hala kilo alamadım.Neler neler yaptım,tek sorunum hırs yok.Devam ettirmek anlamında.Yarışma yapıyormuşsunuz kendi aranızda,ben de sizlere katılmak isterim.Herkese güzel günler...
Kıslar,ben daha önce kızım için danışmıştım bu bölüme..
Allah a şükür ne kadar zaman geçti bilmyorum ama..bayağ toparladı suratı felan..Ben keçi boynuzu pekmezi var ya..ondan sonra daha bi açıldı gerçekden iştahı..Akşmları da yatmasına yakın , yazılanlar gibi burada tatbik etdim,nutellalı ekmek hazırladım..çok üstünde durdum...iştah yerinde..2 kilo almış....arada girip bakıyorum,değişik önerileri okumak için..
Bir nebze inşaallah yrdımcı olablmişimdir sizlerede...boshayallersmile
selam arkadaslar bende aynı durumdan muzdarıbım yemek yemek bana ıskence sevmıyorum ama kılo almam lazım son bır senede uc kılo daha verdım durumum kotu suan baska nler onerırsınız kılo almak ıcın ...???
ya benim boyum 1.72 kilom 45çoook zayıfım artık bıktım insanların neden zayıfsın, annen ekmek vermiyomu demelerinden denemediğimiz şey kalmadı..2 ay çnce diyetisyene başladım ama onun verdiği listeye uymak çok zor geliyor çünkü iştahım hiçç yokkk.. ilk yorumdaki iştah açıcı karışımı denicem inşallah iyi gelir
ya biz burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.. normalde bende çabuk pes ederdim ama kızlar sağolsunlar hala moralimi bozmadan devam ediyorum.. tabiiki katılabilirsin.. hoşgeldin bu arada.. :teselli:
selam arkadaslar bende aynı durumdan muzdarıbım yemek yemek bana ıskence sevmıyorum ama kılo almam lazım son bır senede uc kılo daha verdım durumum kotu suan baska nler onerırsınız kılo almak ıcın ...???
kızlar benimde boyum 1.64 kilom 48..
51 52 olsam yetecek sanki. ama iştah yok bende yaa.. yemek benim için mecburiyet hele bide mutsuz bi dönemdeysem. mutfagın önünden bile geçmiyorum. bana iştahımın açılması için yöntemler söleseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?