• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

C vitamini kullananlarda kilo artışı oluyormuş . Bu amaçla kullanmasalar bile yani.

:teytey::teytey: merhaba millet, 1 ayda 4 kilo almi$im çok $ukurler olsun. $u an 53 kiloyum bol bol yeyin gizlaaaaaaaaaarrr

Sanırım 49 kilo olmuşum. Dün arkdsta tartıldım. Ama bugün elektronik tartıda tartılcam. Ay 50 ye az kaldı. Hadi bakammm:dance:

olur guzelim hep yaziyorum fakat kimsecikler takmùioyor ama sen mutlaka dene guzelim, sabah kalktiginda ilk i$in 2 yemek ka$igi dut pekmezi içmek olsun, sonra guzel bir kahvalti.. ara ogunlerde bolca tatli ekmek ustu nutellaaaaa cokacimcoook , ogle ve ak$am mutlaka yemek yiceksin, aralari unutma çerezde bol ye, hele antep fistigi.. gece yatmadan once 1 su bardagi sut içine 2 yemek ka$igi dut pekmeziiii. benim i$tahimin açilmasini dut pekmezine borçluyum :1rolleyes: onceleri miden aldikça yersin sonra yedikçe daha çok istersin bende oyle oldu $imdi 30 dk yemesem acikiyorum bu kadar :nazar:

ya cnm saol..bende başladım bugün üzüm pekmeziyle süt içmeye..ama işte çalıştığım için gün içinde öle abur cubur şeyler yiyemiyorum bide bende kahvaltı sorunu var..çocukla uğraşmaktan kendime vakit kalmıyo ki anacım..neyse sabahları da başlıyım bari ....ya bizim haziranda bi düğün var yakınımızın..işte sende biliyosun zayıf olunca ne giyersen giy üstünde emanet gibi duruyo.hem biraz daha sağlıklı olurum güçlü kuvvetli hemde görünüş itibariyle daha güzel durur..şimdi 170 boy 50 kiloyum şöyle bi 55 falan olsam off ne süper olur yaa.

olur guzelim hep yaziyorum fakat kimsecikler takmùioyor ama sen mutlaka dene guzelim, sabah kalktiginda ilk i$in 2 yemek ka$igi dut pekmezi içmek olsun, sonra guzel bir kahvalti.. ara ogunlerde bolca tatli ekmek ustu nutellaaaaa cokacimcoook , ogle ve ak$am mutlaka yemek yiceksin, aralari unutma çerezde bol ye, hele antep fistigi.. gece yatmadan once 1 su bardagi sut içine 2 yemek ka$igi dut pekmeziiii. benim i$tahimin açilmasini dut pekmezine borçluyum :1rolleyes: onceleri miden aldikça yersin sonra yedikçe daha çok istersin bende oyle oldu $imdi 30 dk yemesem acikiyorum bu kadar :nazar:

karadut pekmezi mi canım?? hemen bende deniycem yaa kilo almam lazım kilooooo hemde 2 ay içindee eyvahedigeldismile 5 kilo istiyorum yaa çok muu

ya cnm saol..bende başladım bugün üzüm pekmeziyle süt içmeye..ama işte çalıştığım için gün içinde öle abur cubur şeyler yiyemiyorum bide bende kahvaltı sorunu var..çocukla uğraşmaktan kendime vakit kalmıyo ki anacım..neyse sabahları da başlıyım bari ....ya bizim haziranda bi düğün var yakınımızın..işte sende biliyosun zayıf olunca ne giyersen giy üstünde emanet gibi duruyo.hem biraz daha sağlıklı olurum güçlü kuvvetli hemde görünüş itibariyle daha güzel durur..şimdi 170 boy 50 kiloyum şöyle bi 55 falan olsam off ne süper olur yaa.
bi$ey deil guzelim, yalniz sutu çok içme derim çogu kilo yapmazmi$.. gunde 2 bardak yeterli.. çali$inca tabi diledigin vakit yiyemezsin, bo$ kaltiginda mumkun oldugunca kalorili gidalardan tuket guzelim, hem i$ hem çocuk :bbo: sabir guzelim, ben çali$miyorum, butun vaktimi oglu$uma adadim :asigim: haklisin ne giyceni bilemiyo insan zayif olunca, kimileri manken gibisin ne guzel der kimileri ise (memlekete gittigimde) ayyy çok zayifsiiii..n sempatiksalakcinni der malum bizim millet balik etliyi sever lülülülülülü in$allah daha 4-5 kilo almam gerekiyo hayirlisiyla..

karadut pekmezi mi canım?? hemen bende deniycem yaa kilo almam lazım kilooooo hemde 2 ay içindee eyvahedigeldismile 5 kilo istiyorum yaa çok muu
evet guzelim ben karadut pekmezi içiyorum, AZIMLI OLMAK 1. $ART HEPIMIZ ISTEDIGIMIZ KILOYA ULA$IRIZ IN$ALLAH GIZLAAAAAAAAAR

Canım ben de unuttun bizi sanmıştım. :) ben de arkandan geliyorum bak bir 50 olsam gerisini getircem az kaldı ama:dance: bu arada yeni nickin mi bu:1hug:

EVET YAVRUU YENİ VÜCUTA YENİ NİCK :teytey: OLURSUN CANIM HİÇ STRES YAPMA YETER Kİ BOL BOL YEMEĞE DEVAM..MUZ FISTIK SARELLELİ EKMEK(YENİ EKLEDİĞİM BİŞEY VAR EKMEĞİN ÜSTÜNE SARELLEDEN ÖNCE TEREYAĞI SÜRÜYORUM -KOLESTEROL ŞİKAYETİ OLANLAR YAPMASINLAR) ...UNUTMA BU ÜÇLÜYÜ YEMEYE DEVAM :hooray:

ben uzun zamandır süt içine pekmez bal yumurta tereyag karısımı yapıp gece ıcıyorum tadı ıgrenc gelebılır ama bal alıyor bal ve pekmez tadı gelıyor agzınıza, kılo ıcın ıyı bır takvıye hemde kan yapıyor tavsıye ederım

EVET YAVRUU YENİ VÜCUTA YENİ NİCK :teytey: OLURSUN CANIM HİÇ STRES YAPMA YETER Kİ BOL BOL YEMEĞE DEVAM..MUZ FISTIK SARELLELİ EKMEK(YENİ EKLEDİĞİM BİŞEY VAR EKMEĞİN ÜSTÜNE SARELLEDEN ÖNCE TEREYAĞI SÜRÜYORUM -KOLESTEROL ŞİKAYETİ OLANLAR YAPMASINLAR) ...UNUTMA BU ÜÇLÜYÜ YEMEYE DEVAM :hooray:

Aynen öyle yapıyorum şekerumm.49 kilo olmuşum. Geliyorum bekle beniii:dance:

Back