napalım cnm aynen devamm.. bence elektronik olanlar doğru tartıyo.. yerimseniben yani eczanedeki doğrudur..
Ohh umarımm 48.7 'dir eğer öyle ise az kaldı desene :dance: senin nasıl var mı bir değişiklik canımcım tartıldın kı hiç
bende yok gibi yaa eczaneye gidicem bi evdeki yanlış tartıyo olabilir.. normal tartıda evdeki. elektronikte bi tartılıyım diorum.. 50 ile 51 arasında gösteriyo evdeki.. :çok üzgünüm:
elektronik daha dogruysa bence de öyle yap bak bir cnm ama 50-51 iyi değil mibilmiyorumkismile boyun vardı gerçi demi senin kaçtı boyun canım
ya 1.70 çokta uzun diilim aslında ama bacaklarım falan ince rahatsız oluyorum.. işte gidip bi tartılıcam.. yarın sabah işe gelmeden önce gider bi eczanede tartılırım.. eyvahedigeldismile
neyy 1.70 çokta uzun değil diyii yahh kaydirigubbakcemile3 tatlım boyuna göre şöle 4-5 kilo alsan yeter heralde diye düşünüyorum ama çokta aşagılarda degilsin. Yani 50-51 ii yine biraz gayret olcak a.s
arkadaslar hic baska yerde tartilmayin bence...hep ayni yerde tartiin
ya kızlar bn de 50 kiloyum ama boyum 170.bi 55 olsam giydiğim yakışsın istiyorum......şurup kullandım ama ihmal ediyorum açıkçası.reflüm de var canım bir şeye sıkıldığı anda yemek yiyemiyorum günlerce. şaşırtıcı ama yemek yemeyi unutuyorum bazen. kilo alıp başarılı olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum. lütfennnnnnnnnnn psikolojim bozuldu resmen. bi de millet diyo ya ayy çöp gibisin biraz ye kilo al sinir oluyorum ya yiyebilsem zaten alırım di mi
bende kendime yeni bir baskül aldım sürekli onda tartılacagım.
geçen birinde tartılmıştım 44 dü benimkinde 45 her baskül farklı gösteriyor.
kilo alacam çok yiyecegim derken iştahım gitti ya sinir oluyorum.klava:
yediklerimi kontürol etmek için tabagıma fazla koyuyorum yarım ekmek alıyorum
yiyorum yiyorumcokacimcoook karnım şişiyor bi bakıyorum hiç ekmek azalmamış akannehirakannehiryemekler hala duruyor:gitme::gitme:
offf iştah şurubu falanmı alsam.CADIARZUCADIARZU
Bende kapsül alsam iyi olur gerçekten o şekilde kilo alınıp alınmadığı daha iyi anlaşılır. Bu arada domates iştah açar ve ayrıca üzüm çekirdeği tozu alıp balla karışırıp yiyebilirsiniz.Ben akşamları bir tatlı kaşığı yiyorum.Hem kan yapar hem de kilo aldırır ve birçok faydası var.
bende sabahları yiyorum pekmezz.. akşam yemek daha mı iyi? bilmiyorumkismile
Bende kapsül alsam iyi olur gerçekten o şekilde kilo alınıp alınmadığı daha iyi anlaşılır. Bu arada domates iştah açar ve ayrıca üzüm çekirdeği tozu alıp balla karışırıp yiyebilirsiniz.Ben akşamları bir tatlı kaşığı yiyorum.Hem kan yapar hem de kilo aldırır ve birçok faydası var.
Akşam yatmadan önce yersen daha iyi bence çünkü o saatlerde metabolizman yavaşlar ve daha az enerji harcadığımız için kiloya daha iyi dönüşür. Pekmezi sabah akşam da alabilirsin. Onun zararı olmaz sanırım.yerimseniben
tamam cnm öyle yapayım bende.. a.s
üzüm çekirdeği kapsülleri oluyo ama en iyisi tozunu almak tatlım yine de garanti olsunkaydirigubbakcemile3 akşamları daha çok yemeye çalış sınırları zorla elinden geldiğince =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?