• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

yukselgulec
zanetmiyorum kilo aldirsin

demişsinde denedim aldım diyorum hala zannetmiyorum yazmışsın inanmazsan inanma ama millet çare arıyo fikir olsun diye yazdım. ben zaten kilomu aldım millete faydam dokunsun diye yazdım sen zannetmiyorum cümlen ile neyi hedefledin acaba??? gölge etme başka ihsan istemez...

ben yavaş yavaş göbek bile bırkatım ekmeği kestim hatta.. doğru bünye meselesi de biraz da sinir stres olayı yani rahatlamak lazım. sigara varsa bırakmak lazım. Ama her yolu özellikle balık yağını içip de yaramayan birisi yaa yanlış kullanmıştır yada Allah korusun bünyede bişey var dediğin gibi bi doktora gitmek lazım benim bi arkadaşım çok zayıf mesala doktora gitti iştahı da çoktur mide de kurt çıktı ama hiç bir belirtiside yoktu yani bilinmeyyen bişey olabilir.

ya balıkyağı hapını bende 2 yıl kullandım ama kilo alamadım.. alamadığım içinde doktora gittim gerekli bütün tahliller yapıldı ama birşey çıkmadı.. genetik olabileceği söylendiki.. ailemde kilolu insan yok.. yani söylediğiniz gibide olmayabiliyor.. yani herkese faydalı olmayabiliyo.. keşke banada yararı dokunsaydı..

yukselgulec
zanetmiyorum kilo aldirsin

demişsinde denedim aldım diyorum hala zannetmiyorum yazmışsın inanmazsan inanma ama millet çare arıyo fikir olsun diye yazdım. ben zaten kilomu aldım millete faydam dokunsun diye yazdım sen zannetmiyorum cümlen ile neyi hedefledin acaba??? gölge etme başka ihsan istemez...

tatlım sinir yapmaya gerek yok balık yağıda diger vitaminlerde olduğu gibi idrar, ter veya dışkı yoluya atılır. Belki de senin bünyenin omegaya ihtiyacı vardır ki kullanınca iştahın açılmıştır yemişsindir sorunda çözümlenmiştir. Misal kimisi demir eksikliginden dolayı kimisi kansızlıktan kilo alamaz kiminin de genetikdir metabolizma hızlıdır vs.. sorun neyse bulunup ona göre uygulama yapılmalı o zmn net çözüm olur iştezemuszemus

tatlım sinir yapmaya gerek yok balık yağıda diger vitaminlerde olduğu gibi idrar, ter veya dışkı yoluya atılır. Belki de senin bünyenin omegaya ihtiyacı vardır ki kullanınca iştahın açılmıştır yemişsindir sorunda çözümlenmiştir. Misal kimisi demir eksikliginden dolayı kimisi kansızlıktan kilo alamaz kiminin de genetikdir metabolizma hızlıdır vs.. sorun neyse bulunup ona göre uygulama yapılmalı o zmn net çözüm olur iştezemuszemus

haklısın canım..yerimseniben

garip tatlı otlarla uğraşacağınıza baklava börek kek yaş pasta falan yiyin,

Datlumm üzüm çekirdeği tozunu al mutlaka iyi gelcek sana içime doguyo:dance: en azından 2-3 gün dene haberlerini bekliyorum:1hug:

tmm tatlım bugün alıyorum iş çıkışında kullanıp sana bilgi vericem..kaydirigubbakcemile5

emekli ne pekmezı yaff iştahımız yok bize ilaç lazım ilaç içerek kilo almam lazım bu iş pekmez le faaln olmaz

emekli ne pekmezı yaff iştahımız yok bize ilaç lazım ilaç içerek kilo almam lazım bu iş pekmez le faaln olmaz

iştah problemin varsa tabii ilaç al.. ama benim yok mesela o yüzden kalorisi yüksek gıdalar tüketiyorum.. yerimseniben

merhabalar, pekmez de bi nevi ilaçtir (benim için oyle), ben pekmez içiyorum ve i$tahimi acayip açti.. tavsiye ediyorum devamli herkese... gerisi size kalmi$ :kahve: oyle kapsullerle ilaçlarla sagliginizi bozmayin derim hadi eyvallah gizlaaaaar :lepi:

artik aldigim gidalarin kalorisine bakiyorum yuksek ise aliyorum alkisalkisalkis e$imle anla$ma yaptik, haziran ba$ina kadar 56 olursam (IN$ALLAH) bana altin bilezik alicak 1 adet :hooray: hadi bakalim hayirlisiyla alicam Allah'in izni ile $u an 52,5 kg bide i$in içinde idda olursaaaaaa ve sonunda muthi$ bir odul varsaaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

2 sinide alabilirsin.. vücuda zararı yok zaten.. idrarla atılıyo fazlası..zemuszemus

Alayım canım, fiyatları nedir peki? :kedi:

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. İlaç lazım bize ilaç. :kızgın: Elbetteki doğal yollardan kilo almadan yanayım fakat oda olmuyor, yıllardan beri. :1no2:

Alayım canım, fiyatları nedir peki? :kedi:

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. İlaç lazım bize ilaç. :kızgın: Elbetteki doğal yollardan kilo almadan yanayım fakat oda olmuyor, yıllardan beri. :1no2:

tatlım sen doktora falan gittinmi? istersen ilk olarak doktora git.. çinko kapsülünü almadım henüz ama karaüzüm çekirdeği tozunu babam almış bilmiyorum ama pahalı değildir 2 side.. kaydirigubbakcemile5

artik aldigim gidalarin kalorisine bakiyorum yuksek ise aliyorum alkisalkisalkis e$imle anla$ma yaptik, haziran ba$ina kadar 56 olursam (IN$ALLAH) bana altin bilezik alicak 1 adet :hooray: hadi bakalim hayirlisiyla alicam Allah'in izni ile $u an 52,5 kg bide i$in içinde idda olursaaaaaa ve sonunda muthi$ bir odul varsaaaaa :teytey: :teytey: :teytey:

süper valla iyi bi motivasyon yöntemi zemuszemus

Merhaba arkadaşlar bende bir zamanlar sizinle aynı durumdaydım..kilo alamıyordum hiç 45lere kadar düşmüştüm..ama son 3 yıldır panik ataklıyım. ilk 2 yıl kullandığım ilaçlardan sonra paxil ve laroxile geçtim...ilk başlarda aşırı derecede kilo almaya başladım...ve kullandığım her süre içinde kilo almaya devam ettim.şu an 69 kiloyum..ama bunu sürekli kullandığım için..yani ne kadar faydalı bilmem ama paxil gerçekten kilo aldırıyor..vede iştah açıyor..cokacimcoook

Merhaba arkadaşlar bende bir zamanlar sizinle aynı durumdaydım..kilo alamıyordum hiç 45lere kadar düşmüştüm..ama son 3 yıldır panik ataklıyım. ilk 2 yıl kullandığım ilaçlardan sonra paxil ve laroxile geçtim...ilk başlarda aşırı derecede kilo almaya başladım...ve kullandığım her süre içinde kilo almaya devam ettim.şu an 69 kiloyum..ama bunu sürekli kullandığım için..yani ne kadar faydalı bilmem ama paxil gerçekten kilo aldırıyor..vede iştah açıyor..cokacimcoook

Cnm ne güzel umarım bizlerde saglıklı bir şekilde kilo alırız senin gibi zemuszemus yalnız söylediğin ilaç antideprasanmış sanırım herkeze olmaz. Dr. veriyomuş onu bence araştırmak lazım

Back