- Konu Sahibi berfinbilgen
-
tahin pekmezde baya kilo yapar ben akşamları 1 ekmekle tahin pekmez yerdim çok yiyince usandım bıraktım. eğer yiyebilirsem yerim yine akşamları. bide şokella biliyosunuz birçok çeşidi var ben elime alıp kaşık kaşık yerdim
tahin pekmezde baya kilo yapar ben akşamları 1 ekmekle tahin pekmez yerdim çok yiyince usandım bıraktım. eğer yiyebilirsem yerim yine akşamları. bide şokella biliyosunuz birçok çeşidi var ben elime alıp kaşık kaşık yerdim
bende tereyağ katıp blendırdan geçirdim ama yinede tereyağ çok ağır gelmişti,tabi içebilen varsa içsin ekstradan kalori
bu arada senin kilo durumun nasıl?yarışmada yoksun heralde?
şimdi gidip ekmek aramı üstünede çikolatamı yiyicem. birazdan da mısır patlatırım ohh. kolay gelsin hepinize
ya benim sorunumda ekmek yemek bi türlü ekmek tüketemiyorum
onu niye dert ediyorsunki bölgesel sporla normal bir fiziğe kavuşabilirsin pekalaa
Ama aldığım kiloyu orantısız aldım belden üstü ince yani böyle orantılı almanın bi yolu yokmudur
Ama aldığım kiloyu orantısız aldım belden üstü ince yani böyle orantılı almanın bi yolu yokmudur
kalsiyum içeren gıdalar ile pekmez, et gibi demir içeren gıdalar karıştırılmaz diye biliyorum ben. birbirlerinin faydalarını sıfıra indirmese de baya bi azaltıyorlar yani tavsiye edilen bir durum değil. aklınızda olsun arkadaşlar. birkaç saat ara ile ayrı ayrı tüketilmeliymiş. bir zararı yok tabi ama ben süt içmişken kalsiyumundan, pekmez içmişken demirinden de maksimum fayda sağlamak isterim derseniz ayrı tüketin yani. yoksa o karışımın içindeki baldır, tereyağdır tabi ki kilo yapar.
canım bugün doktorlar bile çocuklara ballı süt önerirken bu saçma geliyor bana, spora gelince kilo vermek isteyenler gibi bir efor sarfetmiceksiniz tabi dozunda, eğer fazla spor yaparak çok kalori yakılsaydı şuan ebru şallı yok olur giderdi :)
haklı olabilirsin canım, ben duyduğum bir bilgiyi paylaşayım dedim. yoksa aramızda ballı süt içmemiş biri olacağını sanmıyorum :)
dozunda spor yapılması gerekitiğini de tabiki biliyorum. haybeden kilo yakıyormuş gibi hissediyorum dedim, yani sporla vücut 3 günde şekil almıyor takdir edersin ki. uzun süre yapmak lazım, kalori alıcam diye midemi zorlarken yakasım gelmiyor manasındaydı yani :)
o zaman önce mideni genişletim o sorunu çözeceksin yani fazla tüketememe sorununu çözeceksin, tamam dedikten sonra fazlalıklarını vereceksin, mide zaten artık genişlediği için kilo kaybetsende bu denli uğraşmassın herhalde, sadece fikir:)
ben artık kaçıyorum bayanlar size güzel sohbetler, yarın görüşmek üzere iyi akşamlar
kalsiyum içeren gıdalar ile pekmez, et gibi demir içeren gıdalar karıştırılmaz diye biliyorum ben. birbirlerinin faydalarını sıfıra indirmese de baya bi azaltıyorlar yani tavsiye edilen bir durum değil. aklınızda olsun arkadaşlar. birkaç saat ara ile ayrı ayrı tüketilmeliymiş. bir zararı yok tabi ama ben süt içmişken kalsiyumundan, pekmez içmişken demirinden de maksimum fayda sağlamak isterim derseniz ayrı tüketin yani. yoksa o karışımın içindeki baldır, tereyağdır tabi ki kilo yapar.
berfinbilgen marnaga yazmışsın benim ismi:)
ya arkadaşlar bi gün iyi yiyorum,diğer gün yiyemiyorum,off yarışma bile kar etmeyecek bu gidişle
berfinbilgen marnaga yazmışsın benim ismi:)
ya arkadaşlar bi gün iyi yiyorum,diğer gün yiyemiyorum,off yarışma bile kar etmeyecek bu gidişle
kızlar hepinize bol sans diliyorum:)
ne zamanki tüm yemekleri seversiniz işe bilinki o zaman kilo alıyor insan(((
umarım dilediğiniz kiloya cıkarsınız
yanınızda mutlaka iştahlı arkadaslarınız olsun
bir de uyku düzeni cok önemli inanın
haa
sigara içeniniz varsa son verin o da kilo vermeye sebep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?